200 Καλύτερα Τραγούδια, Δημοψήφισμα Metal Hammer, Προβλέψεις

Τι λες ρε μαλακα, που τα ειδες αυτα ?? :lol:

Θα σπιλωσεις την υποληψη μου με τα ψεμματα σου. :stuck_out_tongue:

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

ε, σταματήστε να υποτιμάτε slipknot Και system of a down θα παθω κατάθλιψη…!!!

το πρόβλημα δεν ήταν τα πολλα κομματια των slipknot αλλα οτι ήταν τα λάθος κομμάτια.!!

@ redrum

Ναι. Τι ?
Ανεκαθεν δεν ελεγα τους slipknot πιθηκια ??

Aν το κουοταρες για το ‘‘C awake’’, τον κατανοω απολυτα για την αγανακτηση που νιωθει πολλες φορες για τον κοσμο, αν και ακομη δεν βλεπω να βρισκεται στο επιπεδο εκεινο ωστε να κριτικαρει τοσο εντονα και επιφανειακα την κοινωνια, συνεπως διαφωνω και μου φενεται δηθεν ο τροπος με τον οποιο εκφραζεται ο συγκεκριμενος χρηστης. ( δεν συνεχιζω, ξεφευγει η κουβεντα )

Ναι εχω μιλησει απαξιωτικα στο παρελθον για το ακροατηριο τους, και συνεχιζω να διατηρω τις αποψεις μου, αλλα επικεντρωνω τα σχολια μου στο ιδιο το συγκροτημα.

ΜΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ 7 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ !!!

και τα 3 από αυτά είναι από το τελευταίο τους δίσκο…#-o

Δε θα με προκαλείς εμένα. 8)

Πωπω, τον φορουμομπατσο δες ! :lol2:

Και ποσταρες το 1/4 του ποστ μου, αλητη προβοκατορα ! :x

:lol::lol::lol:

ChrisP … γιατί εδώ μιλάμε με ντοκουμέντα.!!

είναι εντελώς φυσιολογικό για μια μπάντα που μεγαλούργησε στα 00’s και τη λες ακόμα και την κορυφαία metal μπάντα της δεκαετίας. βέβαια, δε θα καταλάβεις ποτέ τι παίζει σε δίσκους όπως το iowa και το vol.3 (για τις black και grindcore επιρροές του ντεμπούτου ούτε λόγος). πάντως το να μην τους καταλαβαίνεις εν έτει 1990 (:roll:), νταξ, το κατανοώ.το να μην καταλαβαίνεις όμως πως αυτό που παίζουν είναι τουλάχιστον για respect, ε αυτό δεν το κατανοώ με τίποτα.

α, και το ιντερνετικό ρινγκ σαν πολύ καιρό δεν το έχουμε παρατήσει?:twisted:

Έλα ρε βγήκε τέτοιο τεύχος?? Γαμώ :stuck_out_tongue:
Αλλάξανε βλέπω οι εποχές που οι Maiden έπαιρναν παντού πρωτιές και τώρα τις παίρνουν οι Metallica. Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να κρίνω αφού δεν έχω δει όλη τη λίστα. Αλλά 7 τραγούδια Slipknot στα 200 καλύτερα ναι είναι υπερβολή! Αλλάζουν όμως οι εποχές…τι να κάνουμε.

'Ντάξει, πλάκα έχουν αυτές οι λίστες, οι ελλείψεις τους, όμως, είναι τραγικές. Περισσότερο φανερώνουν τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας του κοινού του ήχου στην χώρα μας, ή για να γίνω πιο συγκεκριμένος, όσων είναι αναγνώστες του Hammer και μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν.

Πάντως, για να βγουν επτά τραγούδια Slipknot, και πολλά μάλιστα από τον τελευταίο τους album, φανερώνει ότι ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων λογικά είναι από 20 (ή λέω πολλά) και κάτω.

Για έναν υποθετικό 14-χρόνο, μια τέτοια λίστα είναι ένας καλός τυφλοσούρτης για να βρει κάποια αξιόλογα πράγματα, ή τουλάχιστον να ξεσκαρτάρει τα gigabytes που έχουν μαζευτεί στον σκληρό του. Αν όμως δεν ψαχτεί παραπέρα μόνος του, θα καταλήξει να είναι ένας Hammer-ίστας οπαδός δορυφόρος της μιας ντουζίνας ονομάτων που το περιοδικό ανακυκλώνει σε σταθερή βάση.

Ά, και το γεγονός ότι γινόταν αναφορά στους στίχους και το νόημα τους, το κρίνω ώς θετικότατο.

Πριν 10 χρόνια ακριβώς ήταν το πρώτο Hammer που πήρα, με αφιέρωμα στα 90ς.
Αυτό κι αν ήταν τυφλοσούρτης για μια ολόκληρη δεκαετία.

Απορώ γιατί δεν κάναν το ίδιο και φέτος.

Δηλαδή εσύ γουστάρεις τη στείρα επίδειξη τεχνικής? 7λεπτά και βάλε κομμάτια με τα 3-4 λεπτά ατελείωτα σόλο? Τι δυναμική έχει αυτό ρε φίλε? Αμα έχεις ρίξει τόσο πολύ τις απαιτήσεις σου εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.

Το θυμάμαι κι εγώ το τεύχος που λέει ο Chrisp και ήταν όντως πολύ ωραίο, το είχα πάρει και στις διακοπές θυμάμαι. Θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα για τους αντίστοιχους πιτσιρικάδες να έβλεπαν τι έπαιζε την δεκαετία που μας πέρασε, απορώ πως δεν το σκέφτηκαν…

LOL, το paranoid 4o? :lol: νταξ, καλό χιτάκι, αλλά ούτε στα 50 καλύτερα sabbath.

To θυμάμαι κι εγώ εκείνο το αφιέρωμα στα 90ς. Τότε το’χα μάθει σχεδόν απ’έξω.
Πριν κάνα-δυο χρόνια το ξέθαψα και το ξαναδιάβασα. Είχε ελλείψεις πολλές τελικά αλλά δικαιολογημένα ίσως.
Καλύτερα θα’ταν να έκαναν ΤΩΡΑ ένα πλήρες αφιέρωμα στα 90ς.

ναι βασικά αντί να είναι τα καλύτερα κομμάτια και είναι τα καλύτερα χιτακια…

Κυλιεμαι στα πατωματα με τις αρλουμπες που γραφεις ε. :lol2:

Ναι φιλε, ασε, που να καταλαβω τωρα τους βαθυστοχαστους στιχους, τις μεγαλοπρεπεις συνθεσεις των 10 λεπτων και την progressive δομη των τραγουδιων. Ειναι πραγματικα δυσκολο να αποκωδικοποιησω τους δισκους που αναφερεις. :lol2::lol2::lol2:

Και μην μου πεις για ‘‘ευστοχη απλοτητα’’ και ‘‘catchy κομματια’’…

Σιγα μην δωσουμε και respect στον ορισμο του Απολυτου Τιποτα, στην φανερωση του Κενου στην μουσικη, στην μετατροπη του Μηδεν σε τραγουδια. :lol:

Στάνταρ σου χει φάει γκόμενα κάνα έμο με μπλούζα σλίπνοτ. :smiley:

Σιγα μην γουσταρα ‘‘γκομενα’’ που τελικα να καταληξει σε σλιπνοτάκι ρε. :stuck_out_tongue: