Οι 30 κυκλοφορίες του 2009

Εγώ με Mastodon, Mono και Spiritus Mortis πιάνω επαφή.
Θα ήθελα πολύ να έβλεπα τι περιλαμβάνουν οι θέσεις 31-60.

Eγω μονο ενα κοινο ειχα:( :lol:

Για να κανω και εγω τον συνηγορο του διαβόλου απουσιάζει ο ογκόλιθος wrath των Lamb of God…κατα τα αλλα δεν μπορω να εκφερω εμπεριστατομενη αποψη γιατι δεν έχω ακουσει το 80% της λίστας…

Δεν είχα καμία επαφή με τα περισσότερα συγκροτήματα της λίστας! Και όμως ασχολήθηκα ακούγοντας όλα τα άλμπουμς που πρωτάθηκαν, διάβασα τις κριτικές τους και μετά, με τις ευχές του montecristo έπαιξα τη λίστα στην εκπομπή μου. Πραγματικά ήταν εκπομπή σαν μάθημα και για εμένα και για τους ακροατές εκείνης της βραδιάς! Αν με βάλετε να κάνω μια λίστα για το 2009, θα έχει ελάχιστη σχέση με αυτή του rocking. Αλλά δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι η λίστα αυτή που ανακοινώθηκε είναι λανθασμένη. Δεν είναι μόνο θέμα γούστου, αλλά και ακουσμάτων και συναισθημάτων και πολλών άλλων.

Επίσης θα συμφωνήσω πολύ με αυτό:

Λέει πάνω κάτω ότι λέω και εγώ. :slight_smile:

συγνωμη αλλα λιστα
που εχει μεσα τους δισκους των

u2
aic
muse

που ειναι κ οι 3 (τουλαχιστον) αδιαφοροι

κ δεν εχει το δισκο των

ρussian circles

ε δεν θα τη λαβω σοβαρα υποψιν μου

απλα το θεωρω μεγιστο κριμα που σε απειρες λιστες βλεπω δισκους αοσμους,αδιαφορους να κλεβουν μια θεση απο τους rc.πολυ μεγαλο κριμα.

:stuck_out_tongue:

αν και πιο πριν:

μιλάμε εσύ βάζεις λουκέτο στο κωλοτούμπα θρεντ όμως ε!

:lol:Α ρε οπλαρχηγε με τισ αναζητησεις σου.:stuck_out_tongue:

[QUOTE=Bleedin History;781594

μιλάμε εσύ βάζεις λουκέτο στο κωλοτούμπα θρεντ όμως ε!
[/QUOTE]

αρχηγε μου
ενας κοyκος δε φερνει την ανοιξη
κ ενα τραγουδι(uprising) δε φερνει την αποδοχη(resistance)

δλδ,κομματαρα μεν το uprising,μετριος δισκος δε το resistance

σε ταπωσα αλητη!!!:stuck_out_tongue:

ον τοπικ,το geneva ειναι καλυτερο αποσο νομιζουμε απλα ειναι δισκος που σε 5χρονια θα του παιρνουμε πιπες…καποια αλμπουμ ειναι υπουλα κ xronoaktiv

Awake, αν από το Resistance σου έμεινε το Uprising, πρέπει να το κοιτάξεις λίγο…:–

σα να λες “μέτριο το De-loused, αλλά κομματάρα το Son et lumiere”

Εδώ μου έχετε βγάλει κομματάρα το απίστευτα μέτριο Undisclosed Desires:!:

Μην είσαι άσχετος!

στην κεντρική μπήκαν οι λίστες των συντακτών + ένα δημοψήφισμα για το συγκρότημα της δεκαετίας

καλή χρονιά σε όλους !

Προσκυνω Γεωργακακη που εβαλε στην λιστα του Doherty και τους Decemberists σε θεση που τους αξιζει :thumbup:
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΖΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ REVIEW ΤΩΝ 30 SECONDS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ… ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥΧΡΙΤΣΑ ΙΑΣΟΝΑ!!!

Α, είδα και Asphyx x2 και Destroyer 666 κι έστρωσα 8)

U2 στο 29??Μετά από τέτοιο album…??#-o

ενδιαφερον παρουσιαζει

πχ

η 21 πρωτη θεση των black pyramid
προηλθε
απο 3 συντακτες (σε συνολο 25)
οι οποιοι το ειχαν
στις θεσεις 1, 11 και 04

ενω το αλμπουμ των converge
το οποιο το ειχανε επιλεξει 4 συντακτες
επειδη βρισκωταν σε χαμηλοτερες θεσεις στις λιστες τους 9, 11 , 12 ,13
δεν μπηκε στην λιστα του ροκιν

δηλαδη ενα αλμπουμ που αρεσε σε περισσοτερα ατομα
δεν καταφερε να μπει στην λιστα
επειδη δεν συγκεντρωσε τους αναλογους βαθμους
σε σχεση με ενα αλλο

και δω κολλαει το οτι αν ψηφιζε
ενας συντακτης τυπου ανγκμαρ
θα υπηρχαν αλλαγες στην τελικη λιστα του ροκιν

anyway

Εντάξει βέβαια αυτό μπορεί να είναι “μειονέκτημα” οποιασδήποτε συγκεντρωτικής λίστας. Τα μαθηματικά συνήθως δεν πάνε καλά με τη μουσική. Γι’ αυτό είναι κάπως “χαζές” οι συμπτύξεις των επί μέρους λιστών, που πάντα παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ειδικά όταν συμπίπτουν κάπως τα μουσικά γούστα με τον εκάστοτε δημιουργό των.

Η επαναληψιμότητα στις λίστες έχει ληφθεί υπ’ όψη στην τελική βαθμολογία και την κατάταξη φυσικά. Αλλά όπως και να το κάνουμε οι σημαντικότητα βρίσκεται στις υψηλές θέσεις κάθε λίστας και για αυτό πριμοδοτούνται περισσότερο.

Φίλε gdim το αόριστο της ερώτησής σου περί U2 νομίζω πως ενισχύει τη θέση του. Δηλαδή, για τους οπαδούς των U2 και του χώρου τους, το album θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά και για τους υπόλοιπους δεν θα έπρεπε να υπάρχει στη λίστα.

Έκτορας Ποστάνζης - Σαμαράς

1. Every Time I Die - New Junk Aesthetic
  2. Thrice - Beggars
  3. Gallows - Grey Britain
  4. Crippled Black Phoenix - 200 Tons Of Bad Luck
  5. Mastodon - Crack The Skye
  6. Dregd - The Pariah, The Parrot, The Delusion
  7. Doves - Kingdom Of Rust
  8. Pelican - What We All Come To Need
  9. 30 Seconds To Mars - This Is War
  10. MewithoutYou - It’s All Crazy! It’s All False! It’s All a Dream! It’s Alright
  11. Ghost Of A Thousand - New Hopes New Demonstrations
  12. Editors - In This Light And On This Evening
  13. Chariot - Rumors And Wars Of Rumors
  14. Yeah Yeah Yeahs - It’s Blitz
  15. Propagandhi - Supporting Caste

mewithoutyou, 30 seconds to mars, gallows, GoaT, , crippled, propaghandi, dregd + every time I die απλά η καλύτερη λίστα συντάκτη για μένα:D

Πείτε μας και το username του κάθε συντάκτη να ξέρουμε ποιός είναι.