εντωμεταξυ, υποτιθεται ειναι αθλητικη εφημεριδα και αν καποιος δεν ειχε αλλη ενημερωση για το ματς παο-μπαρτσελονα, ουτε καν θα ηξερε πως παιχτηκε το παιχνιδι
ο,τι να ναι
εντωμεταξυ, υποτιθεται ειναι αθλητικη εφημεριδα και αν καποιος δεν ειχε αλλη ενημερωση για το ματς παο-μπαρτσελονα, ουτε καν θα ηξερε πως παιχτηκε το παιχνιδι
ο,τι να ναι
δεν σας καταλαβαινω!:-k
ειναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ οτι μιλαει για το χθεσινο αγωνα, τα επακολουθα του, τη ψυχολογια του οπαδου του αλλα και τα σχεδια για το μελλον μετα απο αυτο το παιχνιδι!
[SPOILER]απλα τα λενε εμμεσα! [/SPOILER]
και παλι, περα απο το πρωτο μεταξυ μας (το οποιο θεωρω οτι εχει να κανει με ΤΡΑΓΙΚΑ λαθη της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ομαδας και ΟΧΙ με ΜΠΑΛΛΑΡΑ της βαζελινης) , θεωρω οτι ειμαι σε καλυτερη μοιρα και κατ’επεκταση εχω τα @@ που ισχυριζομαι.
ενταξει το ποδοσφαιρο ειναι ετσι σαν παιχνιδι που καμμια ομαδα δεν μπορεις να την πεις αχτυπητη οπως π.χ. στο μπασκετ…μπορει μια ομαδα να σε παιζει μονοτερμα 90 λεπτα να μην μπαινει μεσα η μπαλα και να κανεις μια φαση και να κερδισεις…
παντως η μπαρτσα ειτε κερδιζει ειτε οχι το τσαμπιονς λιγκ τα τελευταια 2,5 χρονια ειναι με διαφορα η καλυτερη ομαδα στον κοσμο…και περσι που το χασε παλι ηταν η καλυτερη με διαφορα!!!
τα λέμε σε δύο αγωνιστικές, όταν θα είμαι πρώτος στη βαθμολογία.
για το ότι η μπαρτσελόνα με τον τερόπο παιχνιδιού της είναι από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών, νομίζω πως δεν το αμφισβητεί κανείς.όμως, δε με ενδιαφέρει η συντριπτική κατοχή μπάλας που έχει.δε θεωρώ πως δεν παίζεται.όλα είναι θέμα τακτικής (εφόσον βέβαια διαθέτεις και την πρώτη ύλη στα χαφ :p).και η ίντερ την απέκλεισε πέρυσι, και φέτος βλέπω φαβορί τη ρεάλ, η οποία βλέπω να μη χάνει τη δευτέρα…
Κι άλλη επιτυχημένη πρόβλεψη?
[SPOILER]
[/SPOILER]
ας όψεται ο αστάθμητος παράγοντας του κοζανίτη τεχνικού…
για να είμαι σίγουρος όμως, θα το διορθώσω και θα πω πως τα λέμε στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν θα είμαι πρώτος στη βαθμολογία. :roll:
ειλικρινα δεν ξερω ποιος εχει πιο τραγικο πρωτοσελιδο σημερα…
ο πρωταθλητης ή η σκορ?8O
κλειστε τις επιτελους…
ως γαυρος,εχω να πω πως με το εξωφυλλο της σκορ γελασα και λιγο,δεν ηταν ιδιαιτερα προσβλητικο.της ωρας ομως ηταν παντελως γελοιο.
για του πρωταθλητη δεν λες τπτ?
για τον πρωταθλητη ψιλοσυμφωνω,η αντιρρηση μου βρισκοταν στο σχολιο για την σκορ:wink:
Νταξ, δεν ειναι μαλακες.
Απλα προσπαθουν πααααρα πολυ για να γινουν.
Κι ολο αυτο το προτεινε ο ΑΡΗΣ. :lol:
Χα χα γελασαμε παλι χριστουγεννιατικα
Τι λες ρε γελοιε Γαβρε,εφημεριδα της πλακας?
Ποιον Μονχε βρε νουμερα?
Προσεξτε,η Sport Day αναφερει οτι η Καβαλα ‘‘χτυπαει’’ Σισινιο.Αν προκειται για τον γνωστο Σισινιο της Ρεαλ και της Ρομα δεν ειναι μεγαλο ονομα?Κι ομως για να το δεις πρεπει να σου φυγουν τα ματια.Αν ομως ενδιαφεροταν για τον ιδιο παιχτη ενας εκ των τριων ‘‘μεγαλων’’ θα ηταν γραμμενο με υπερτεραστια γραμματα!
Μετα αν μιλαω εγω για αθηνοκεντρικο κρατος και για μονομερια γινομαι γραφικος,ε?
Ο εν λογω παιχτης ,αν τελικα ερθει στη χωρα μας,ειναι μεγαλο ονομα και θα ειναι μεγαλη μεταγραφη σε οποια ομαδα κ να παιξει,ετσι δεν ειναι?
Καλα υπο παρακολουθηση λεει,δεν ειπε οτι τον κλεισαμε κιολας…
Το ξερω βρε φιλαρακο μου,αλλα ειναι για μενα σαν να δω γραμμενο στον τοιχο οτι ολη η γειτονια θελει να γ****ει την γκομενα μου!:evil::evil::evil:
:lol::lol::lol:
Κοιτα τα γελια τα καταλαβα,το γραφημα ομως καν’το λιγο πιο λιανο σε παρακαλω,δεν το επιασα,sorry!
To σίγουρο είναι ότι πρόκειται για την γραφική παράσταση του 1/Χ αλλά ούτε γω κατάλαβα τι εννοεί ο Δέαστερ.
Υπερβολη !
ε, ενταξει δεν είπε και τίποτα το εξώφυλλο…
ίσια ίσια που δίνει αξια στον παίχτη και στην ομάδα του βολου…
μια χαρά είναι να σε αναγνωρίζουν…