Accept - Blood Of The Nations

:(:?Cheap shot man!!! Δεν βαράνε κάτω από την ζώνη! (φαντάζομαι για το ομόνυμο λες, όχι το Teutonic Terror που είναι συμβολικό…)

οι στιχοι από το ομώνυμο - τουλάχιστον με βάση τη δική μου αντίληψη - είναι κατάπτυστοι και λυπάμαι αλλά δεν αποδέχομαι λογικές ότι είναι μόνο μουσικη και όχι πολιτική . Αν ήταν έτσι ας μη γράφανε στίχους με πολιτικό περιεχόμενο έστω και με αυτόν τον απλοικό τρόπο …
Ο δίσκος πολύ καλός παντως .

Μίντναϊτ Μασκερέηντ, σε σχέση με όσα γράφεις για το σύγχρονο μέταλ, χμμμμμ και ναι και όχι. Βασικά υπεραπλουστεύεις αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

Ένα ρισπέκτ πάντως που ανέφερες τους Manimal! Μ’ αυτό το δίσκο νιώθω κάπως όπως εσύ με το γκρουπ του νέου τραγουδιστή των Accept: μέχρι τώρα αναρωτιόμουν αν είμαι ο μόνος που το θεωρούσε δισκάρα. Πλέον αναρωτιέμαι αν είμαστε μόνο δύο που το θεωρούμε δισκάρα!

Για τους στίχους του ομώνυμου τα χουμε πει, αλλά ας αφήσουμε τις υπερβολές. Σε μια μέταλ σκηνή όπου ο φρόντμαν του μεγαλύτερου σε δημοτικότητα συγκροτήματος (Μετάλλικα) δηλώνει ότι δεν τρέχει τίποτα που τα κομμάτια του χρησιμοποιούνται από τον αμερικάνικο στρατό ως όπλο “εκφοβισμού” του “εχθρού” στη Μέση Ανατολή και “γαμώ ρε παιδί μου γουστάρω”, και όπου οι Scorpions έχουν γράψει ένα Wind of Change, οι Maiden ένα Mother Russia, οι Crimson Glory ένα Red Sharks, οι Slayer ένα Blood Red, οι Priest ένα Dissident Aggressor και, και, και, ε ποιός έχασε τον προοδευτισμό για να τον βρούνε οι Accept εν έτει 2010. Γνωστά αντιδραστικά στοιχεία τα μέταλλα, κοινώς. Μπορεί να γουστάρουμε (κάποιοι) χάρντκορ αλλά η σκηνή που υποστηρίζουμε δεν είναι χάρντκορ. Αυτά.

γιά τους Manimal βρήκατε και τρίτο :stuck_out_tongue:

Ωπ ναι! Βασικά όταν είδα δικό σου ποστ ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν για τους Μάνιμαλ, μου ρθε φλασιά ότι όντως μια φορά κι έναν καιρό το συζητούσαμε γι’ αυτό το δίσκο και χαιρόμασταν παρέα.

Θυμάμαι μάλιστα ότι αυτή η κουβέντα είχε αρχίσει όταν ένας άλλος ζήτησε γνώμη για Μάνιμαλ και πεταχτήκαμε μόνο εμείς οι δυο. Άραγε να τους άκουσε; Άραγε να γούσταρε;

Άραγε να είμαστε τέσσερις; :stuck_out_tongue:

παρών

Άντε επιτέλους!

ΟΚ το γεμίσαμε το ταξί. Καλά είμαστε. =Ρ

Αρκεί να έχει αρκουδίσιο!! Α, ναι!! Έχεις δίκιο στο ότι υπερβάλω κ υπεραπλουστεύω, αλλά δεν κράζω το νέο μέταλ!! Απλά λέω πως έχουμε ακούσει δεκάδες μπάντες να λένε πως θα γράψουν το νέο μέταλ έπος κ οι τύποι χωρίς να πουν τπτ, απλά το κάνανε πραγματικότητα!!!

Κ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΤΟ ΣΟΥΡΕΑΛ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ… Διότι οι Manimal ήταν support στουυυυυυυυυυυυυς … UDOOOOOO

XAXAXA!!! Ρε πόσο μεγάλη είναι αυτή η μουσική!!!

ΟΧΙ και καλύτερο άλμπουμ των Accept αυτό!!!Γαμάτο αλλά όχι κι έτσι…

Όντως, καταπληκτικό άλμπουμ, τιμά το συγκρότημα με δίσκους, σαν το Restless And Wild και Balls To The Wall, χωρίς να είναι, και να χωρίς να χρειάζεται να είναι καλυτερό τους:):!:

το ακουσα χθες ετσι φορος τιμης για την ιστορια κ το λυκειο…σαν συνολο ηταν ενα πολυ καλο αλμπουμ…αλλα οταν τελειωσε με επιασε μια στενοχωρια η οποια οφειλεται κυριως στο οτι ακομα προσπαθουν να γραφουν οτι εβγαζαν και τοτε…κ οχι μονο αυτοι αλλα και πολλες παρομοιες μπαντες…η σκεψη μου ηταν οτι “τελικα μονο αυτο ξερουν να κανουν” και δεν μαρεσε το ακουσμα της,οποτε δεν νομιζω να ξαναπαιξει

έλα ρε συ pax…
σε αυτή την ηλικία τι θα έπρεπε να παίζουν…??

δεν θα επρεπε…τοπο στα “νιατα”
και με αυτο δεν παιρνει ολους η μπαλα…σημασια εχουν τα μυαλα που μπορουν να ειναι φρεσκα ακομα στις εκαστοτε δημιουργιες

τότε θα μείνουν 5-6 μπάντες…

απλα δεν μπορει μεσα σε 30 χρονια το μονο που να εχει αλλαξει να ειναι η βελτιωση της ηχοληψιας
ετσι κ αλλιως,δεν ειναι αυτο το θεμα!οπως ειπα ο δισκος ειναι καλος και δεν εχουν σχεση τα υπολοιπα στο συγκεκριμενο θρεντ

Σορρυ ρε pax, αλλα λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Πως να το κανουμε δηλαδη.

Ειναι οι ΑCCEPT και παιζουν HEAVY METAL.

Δηλαδη τι ? Επειδη μεγαλωσαν και περασαν 20-30 χρονια απο την χρυση εποχη τους, θα πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξουν και στυλ, ετσι για να λεμε οτι και καλα ‘‘εξελιχθηκαν’’ ?

Η μηπως υπαρχουν αλλα (μικρα και μεγαλα) συγκροτηματα που παιζουν πολλα στυλ και αλλαζουν συνεχεια μουσικες ??
(ωστε να κατηγορησουμε τους Αccept οτι ειναι ‘μονοδιαστατοι’ αν αυτο ειναι που εννοεις…)

Και στην τελικη, ας βγουν νεα συγκροτηματα που να γραφουν τετοιους κολασμενους δισκους, ωστε να μπορεσουν να αποσυρθουν και οι (καθε) Accept ησυχοι πως εχουν κανει το χρεος τους και τωρα δινουν το χρισμα στα νιατα.
(εδω ενα Enforcer εμφανιστηκε και χαλασαμε τον κοσμο)

Απομονώνω αυτή την φράση ως κορυφαία…δεν χρειάζεται να γραφεί τίποτα άλλο:):!:

Γιατί βιάζεστε μερικοί και το βάζετε μαζί με τα παλιά των Accept δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτές οι υπερβολές δεν βοηθούν το άλμπουμ κατά τη γνώμη μου.

Δίσκος του μήνα στο Hammer…Ωρέ μπράβο…

Γαμώ την εξέλιξη μου μέσα ώρες ώρες!!! :twisted:

Και ΝΑΙ!!! Η πρώτη σου φράση είναι Η κορυφή!!!