Accept - The Rise Of Chaos

4 Αυγούστου

2 Likes

Και μόνο η θεά του κλασικού λογότυπου των Accept αρκεί για να προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού και προσμονής. Μακάρι να επαληθεύσουν για άλλη μια φορά τις προσδοκίες μας. Άλλωστε, δεν έγιναν άνευ λόγου διαχρονική ΛΑΤΡΕΙΑ!

3 Likes

τα σκηνικά της περιοδίας που κανανε τώρα ? χεχ.

δεν σε πιάνω…

http://theeyeofmusic.pl/wp-content/uploads/2017/02/accept-sabaton-4.jpg

check the backdrop. Το είχαν απο την περιοδία με Sabaton.

Σωστός το παρατήρησα κι εγώ… χωρίς πολλά πολλά δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από τον καλύτερο heavy metal δίσκο της χρονιάς.

1 Like

έ κάτσε ν ακούσουμε καμια νότα. Βσκ, δεν με τρελένουν μετά το Objection, με τον πορνίλο, καλά μεν - αλλά δε. Δεν κοβομαί. Τα παίρνω για συλλογή τους είδα 2/3 φορές, ντάξ. Dirkschneider, περασα καλύτερα όμως. Ας δούμε.

  1. Die By The Sword

  2. Hole In The Head

  3. The Rise Of Chaos

  4. Koolaid

  5. No Regrets

  6. Analog Man

  7. What’s Done Is Done

  8. Worlds Colliding

  9. Carry The Weight

  10. Race To Extinction

1 Like

λογικά θα σκάσει μύτη και το ομωνυμο πολύ σύντομα αφού το δίνουν για κατέβασμα σε όποιον κάνει προ-παραγγελία

1 Like

To “Die By The Sword” είναι διασκευή στο κομμάτι των Slayer;
Μήπως ο “Analog Man” είναι το “Analog Kid” των Rush που μετά από 35 χρόνια ενηλικιώθηκε;
(Δεν μπόρεσα να κρατηθώ, να με συγχωρείτε!)

3 Likes

Και μήπως το Race To Extinction είναι το Countdown To Extinction αλλά παιγμένο στο γρήγορο;;

3 Likes

Παρ’τε και το πρωτο κομματι !

3 Likes

τευτονικός τρόμος

πολυ δυνατο . Ισως το ρεφραιν να μου φαινεται λιγο πιο αδυναμο αλλα σε πιανει απο τα μουτρα !
Το κομματι σε κανει να νιωθεις καλα, ανεβαστικο!

1 Like

Τους αγαπώ

1 Like

Ωραίο κομμάτι. Σου μένει το βασικό riff αλλά το ρεφραίν είναι απλά της πλάκας. Title song είναι ρε γαμώτο, φτιάξτε το λιγάκι καλύτερα.

Σίγουρα δεν είναι Blood of the Nations αλλά είναι όπως πρέπει. Αν ο δίσκος είναι στα επίπεδα του Blind Rage θα μιλάμε για φαινόμενο.

με ένα κομμάτι κρίνουμε δίσκους ? Πραγματικά “μετριο”. Ρεφραίν που να καρφόνεται στο μυαλό με τορνίλο ΔΕΝ εχω ακούσει και μην μου πείτε τώρα το χαζοχαρούμενο τιούτόνικ τέρορ… Δευτεράτζα.

Τι δίσκο κρίνουμε ρε, είπε ο @Greektrooper ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο σαν ομώνυμο του δίσκου και έφερα σαν παράδειγμα το ομώνυμο του Blood of the Nations που είναι κομματάρα.
Όσο για ρεφραιν, η δευτεράντζα που λες έχει καλύτερη αντιμετώπιση live από πολλά κλασικά (κακώς αλλά δείχνει την αξία του)

Σίγουρα δεν περιμένω από Accept ξαφνικά να μεταμορφωθούν σε Blind Guardian ή Sabaton όσον αφορά τα ρεφραίν τους. Προσωπικά μιλώντας, για το Dying Breed παθαίνω πριαπισμό όπως πολύ ανεβαστικό βρίσκω το Bucket full of Hate. Σε συνδυασμό με το riff που το συνοδεύει με κάνει να αισθάνομαι γαμάτα.
Από κει και μετά αν κάποιος έχει μόνο αρνητική διάθεση εκ προοιμίου για την μπάντα και για το πόσο κακό έκανε ή φυγή του “αηδονιού” Udo και η έλευση του “άφωνου” Tornillo, ακόμα και το Balls ή το Metal Heart να κυκλοφορούσαν τώρα, πάλι αδιάφορο θα το έβγαζε. Αδικείτε την μπάντα για την προσπάθεια και τον οίστρο που βγάζει εδώ και χρόνια, την ενέργεια της στα live -τα οποία δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΊΑ ΣΧΕΣΗ με τα live ούτε των UDO ούτε του Udo- αλλά προπαντός αδικείτε όλον αυτόν τον κόσμο παγκοσμίως που έχει εκτιμήσει αυτό που κάνουν οι Accept του Tornillo και​ τους έχει φέρει στο επίπεδο που είναι.

4 Likes