Μέσα από σκόνες, νυχτερίδες και αράχνες…
δεν μου ειχε κανει εντυπωσει οταν το ειχα πρωτοαγορασει,δεν με εντυπωσιασε ουτε τωρα που το ξεθαψα.ακουστε το Somebody’s Out There και ανακαλυψτε ποιους εχουν ως ειδωλο οι Rough Silk.βεβαια απο τον επομενο δισκο,Circle Of Pain υπαρχει σαφης βελτιωση και τραγουδαρες οπως τοThe Angel And The Raven που ανεφερε ο συμφορουμιτης Γρακχος.
(Scythian - To Those Who Stand Against Us & Terrorama - Omnipotence)
Μάλλον θα φάω ντομάτες από τους ντεθάδες του φόρουμ, αλλά όταν θέλω ν’ ακούσω ντεθ τις περισσότερες φορές δε θα χώσω κλασσικούρες, αλλά ΑΥΤΑ. :-s
και έλεγα τι να ακούσω από Katatonia…
Αυτό εδώ γαμάει:!:
Φακ γιέα :!:
Ουδέν σχόλιον.
Τα Keeper…και τα τρία:):!:
E δεν τα λες και καθαρο ντεθ μεταλ ομως.Πιο πολυ ενα μειγμα που εχει και
ντεθ μεταλ εκτος απο θρας και μπλακ ειναι.Σαλατα μεταλ :lol:
Τί να σου πω. Για να το λες κάτι θα ξέρεις.
Σήμερα το πρωί μετά από πολύ καιρό…
[B]MARAUDER - 1821[/B]
[SPOILER]Xο-χο-χο… γκάβλα…[/SPOILER]
Επικός δίσκος:):!:
Αμερικανο Power/progressive ντεμπουτο απο ενα αφανες και διαλυμενο συγκροτημα.μιλαμε για τον απολυτο λυρισμο,μελωδικοτατες γραμμες,’‘εσωστρεφεις’’ στιχοι και τραγουδαρες οπως Upon Deaf Ears,Minute Man(αγαπημενο του δισκου),Prayer (με ακουστικες κιθαρες) και το επος Where Fear Ends.υπηρξε και 2ος δισκος αλλα απο οτι εχουν πει ΑΛΛΟΙ,ειναι κατωτερος του ντεμπουτου και δεν ξεχωριζει.
ωραίος ο dargaard!
ontopi
Skyclad - The answer machine
μετα απο 3 χρονια ΑΥΤΟ ΕΔΩ
Δειγμα για οσους δεν εχουν ακουσει:
Saxon - Crusader+The Inner Sanctum+Into The Labyrinth:):!:
Prong - Cleansing
Μόνο κοπάνημα και ξύλο. Who’s Fist is This τελικά ρεεεεεεεεεεε?
:thumbup:
Το καινούργιο να δούμε πότε θα βγει!
[B]Burzum - Hvis Lyset Tar Oss[/B]
Είμαι σε φάση που ξέθαψα παλιά Burzum, το αστείο είναι ότι το έκανα με αφορμή την κυκλοφορία του Fallen.
Κι εκεί που είχα κάτι να περιμένω τους επόμενους μήνες, είδα χτες ότι leakαρει 1,5 μήνα πριν έλεος.
Το’χα ξεχάσει τελείως τούτο δω…
Πολύ το γούσταρα όταν είχε βγει θυμάμαι :roll: