Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Δε χρειαζεται να το ακουσω, το ξερω απεξω να το τραγουδησω α καπελα απο την αρχη ως το τελος. Οι Μαστοντον θα πουλαγαν και την ψυχη τους στο διαβολο για να ειχαν γραψει ενα Λαζαρους Μπερντ. Οι συγκρισεις δεν στεκουν, οι Μπερστ επελεξαν απλα να ειναι οι Μπερστ και αυτο μονο. Το οτι ειχαν κοινες επιρροες δε λεει απολυτως τιποτα. Επισης τα καμποσα σαιτς και η καταταξη που κανουν στα ειδη ειναι εντελως ανουσια.

ανούσια ενώ μετράει η δική σου γνώμη περισσότερο ? Δηλαδή εσύ μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά, ενώ καμιά δεκαριά sites με διαφορετικές γνώμες όχι ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλό! Παρόλαυτα δεν είπα ότι οι Mastodon είναι καλύτεροι, για την ακρίβεια μου αρέσουν και οι δύο εξίσου το ίδιο γιατί όντως μοιάζουν, αλλά να μώρε είναι μόδα λιγάκι να θάβουμε Mastodon γιατί ξεπουλήθηκαν έτσι ?

Νομίζω πως ο red rum γουστάρει πολύ Mastodon…Πάντως το ότι πολλά site αναφέρουν ΤΙΣ ανακρίβειες μέσα και πράματα τα οποία διαφωνώ μαζί τους,είναι αλήθεια,πιστεύω σε όλους συμβαίνει.

On topic:

Αυτο ακριβως, οι ταμπελες που βαζουν τετοια σαιτ ειναι αχρηστες, και ο χρηστης φροντισε να ταμπελωσει υπεροχα τους μπερστ με το ποστ που σχολιασα. Τωρα γιατι αρπαχτηκε, αδυνατω να καταλαβω, παντως πληροφοριακα η γνωμη μου ειναι πιο αντικειμενικη και μετραει πιο πολυ οχι απο καμια δεκαρια, αλλα πανω απο καμια πενηνταρια σαιτ.

Αυτό.

Manowar - Fighting The World, Kings Of Metal, The Triumph Of Steel, Fire And Blood 2dvd…μετά από τόση καφρίλα, χρειάζεται και η epicούρα:):!:

Tελικά ίσως και ο καλύτερος δίσκος τους.

Unearth - III: In The Eyes Of Fire:):!:

Απίστευτη αλμπουμάρα! Εγώ έχω ξεθάψει τα 2 πρώτα τους τελευταία:D Η αγαπημένη μου Bay Area Thrash μπάντα μαζί με Death Angel

και οι Death Angel σπερνουν :metal:

άκουγα τον τελευταίο και θυμήθηκα τον πρώτο

[B]Κι η μόνη ευκαιρία για να ζήσεις είναι να μιλήσεις, να μιλήσεις
Έλα και βγες και φώναξε τι είσαι ποιος είσαι, γιατί είσαι, τι ζητάς
με το θυμό που κρατάς, με το θυμό που κρατάς, να ανάψουν φωτιές στα κορμιά, στα κελιά, στα φτερά, στα μυαλά[/B]

:cry::cry::cry::cry:
Μωρά στη φωτιά

[I]Δεν ξέρω αν συμφωνείτε με τέτοια γούστα (μου) αλλά τέσπα:[/I]
Το’χα αγοράσει πολύ παλιά -πρόσφατα το “ξέθαψα”…

[B]Napalm Death [/B]- Utopia Banished

the Moden Lovers - S/T

Οδοστρωτηρας !

[B]Fear - The Record (1982)[/B]

Από τα πιο έξοχα δείγματα αμερικάνικου punk. Κρίμα που χάθηκαν μετά. O Lee Ving είναι μεγάλη μορφή, εκτός της χαρακτηριστικής χροιάς του, έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες, με πιο έντονη την παρουσία του στο πολύ καλό Clue, όπως επίσης έχει κάνει φωνητικά στο MD45 project μαζί με τον Mustaine.
Όσοι δεν έχετε ακούσει αυτό το album, είναι καλή ευκαιρία να το κάνετε. Υπάρχει και το I don’t care about you, που διασκεύασαν οι Guns ‘n’ Roses στο Spaghetti Incident και το Let’s have a war το οποιίο διασκεύασαν οι Sacred Reich στο Independent.