Arctic Monkeys - Rockwave Festival, 06/07/2018

Ανακοινώθηκαν.

2 Likes

Εισιτηρια απο 1η Φεβρουαριου
Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 69€

Από τις πιο νερόβραστες μπάντες που παίζουν στο ραδιόφωνο, εκτός βέβαια αν υπάρχουν κρυφά διαμάντια στους δίσκους τους που προφανώς αγνοώ. Μεγάλο(; ) όνομα πάντως για την Ελλαδίτσα

Πόσο λέει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

69 γενικης εισοδου (η πρωτη φαση τουλαχιστον)
100 τα vip

Πρέπει να είναι λάθος το 69…

96 είναι το σωστό.

1 Like

70 ευρω εισητηριο
Μοιραζει λεφτα ο Αλεξης, να παω κι εγω αμα ειναι να παρω;

Ξέχνα το ραδιόφωνο, ξέχνα το album AM και άκου τα 2 πρώτα album τους :slight_smile:

2 Likes

Γελάει ο πλανήτης με την τιμή.

ειμαι σε διλλημα τωρα, να παρω εισητηριο για τους AM η διαρκειας του ολυμπιακου

του χρονου που θα χουμε βγει και απο τα μνημονια το αντιστοιχο διλλημα θα ναι να παρω εισητηριο για τους AM ή καινουριο αμαξι;

Get on your dancing shoes :exclamation:

Τσιμπημένο το εισιτήριο, αλλά μιλάμε για όνομα από το πολύ πάνω ράφι (κι ελπίζοντας σε τουλάχιστον ένα-δυο μεγαλομεσαία ακόμα)

69 τώρα ε?γιατι μετα το βλεπω 77 σίγουρα… Σε κανένα μήνα δηλαδή. Πάντως δεν περίμενα τις τιμές του maiden/judas για να είμαι ειλικρινής. έτσι κι αλλιως η συναυλία θα έχει πολλούς “τουριστές"όπως είχε και black keys, red hot, οπού πραγματικά δεν μπορούσες να απολαύσεις τo live. Βlack keys απο πίσω μου είχα μια τύπισσα που πραγματικά πρν κάθε κομμάτι φώναζε loney boy, lonley boy…” E από τέτοιους θα βγάλουν την μεγάη μπάζα και άλλοι 2-3000 που θα πάνε επειδή ακολουθούν την μπάντα από τα πρώτα βήματα

2 Likes

Αρχίζει η πρώτη φάση με 69 ευρώ?? Εντάξει,καταλάβαμε πλέον ότι στις μέταλ ημέρες δεν θα παίξει τπτ άλλο…φερε μειντεν πριστ μαζί από την αρχη ρε Λωρη γαμω τις 2 ημέρες μ γαμω.

1 Like

Τεραστια μπαντα, απο το πανω πανω ραφι, κορυφαια live. Μπραβο που καταφεραν να τους φερουν.
Τσιμπημενη βεβαια η τιμη για Ελλαδα, αλλα τα μεγαλα ονοματα πρεπει να πληρωθουν.

Οσοι λενε περι νεροβραστων, ας ακουσουν περισσοτερα απο τα 2 τραγουδια του ραδιοφωνου πρωτου αποκτησουν αποψη για μια απο τις μεγαλυτερες ροκ μπαντες του πλανητη.
Whatever People Say I Am, Thats What Im Not , Favourite Worst Nightmare για αρχη και μετα κολλας.

4 Likes

ΝΑΙ ΓΑΜΩ!! Το μόνο που φοβάμαι είναι κάπως ο κόσμος, δηλαδή έχοντας δει τις συναυλίες τους στο glastonbury από βίντεο, θα περιμένω αντίστοιχη μαγεία που δεν νομίζω να υπάρχει.

1 Like

Πολύ πιθανό να έχουν πιο σοβαρό κομμάτια, αλλά όταν ακούω και την φωνή του τραγουδιστή… δεν, απλά δεν. Μην σας το χαλάω όμως, 69 ευρώ μια χαρά τιμούλα :stuck_out_tongue:

1 Like

Καλά να περάσετε :joy::joy:

Λώρη μην ξεχάσεις να βάλεις τον Βαγγέλη Κακουριώτη για support :joy:

1 Like

Κρίμα γιατί όταν πρωτοάκουσα για ΑΜ δεν ήμουν αρνητικός και σκεφτόμουν ότι άμα γίνεται θα πάω για την συναυλιακή εμπειρία . Μεγάλο όνομα

Με 69 ευρώ τα πρώτα , άρα 70+ τα επόμενα θα προσπεράσω μεγαλοπρεπώς

κρίμα κρίμα κρίμα

κοιτάξτε που εν τέλει οι μεταλλάδες την βγάλαμε με ένα 50ρικο για μια μπάντα ιερό τέρας & 88 για 2 τέτοιες

1 Like

Μερικές παρατηρήσεις:

  1. Όσοι βγάζετε χολή για το συγκρότημα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κερδίζετε με το να παρακολουθείτε αυτό το thread και να χάνετε το χρόνο σας για κάτι που δε σας ενδιαφέρει.

  2. Δεν υπάρχει “ακριβό” εισιτήριο. Ο Λώρης και ο κάθε Λώρης ξέρει πολύ καλύτερα από τον κάθε Γιώργο, Χρήστο, Μπάμπη κτλ πώς θα μεγιστοποιήσει το κέρδος του (εταιρία έχει, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα) και δρα με βάση αυτό, καθορίζοντας ποιους θα φέρει και σε τι τιμή. Από εκεί και πέρα, ο καθένας αποφασίζει αν θα μπορέσει να πάει στη συναυλία ή όχι.

  3. Η τιμή με κάνει να πιστεύω ότι θα υπάρξει και σχετικά δυνατό support! Μακάρι να μη βγω ψεύτης :slight_smile:

Αυτά και τα λέμε σε μια γεμάτη Μαλακάσα, όπου θα γίνει πανικός.

3 Likes