Προσπάθεια να φέρουμε Arcturus στην Ελλάδα

Γεια χαρά σε όλους.

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε μια φιλότιμη προσπάθεια μέσω ενός γκρουπ στο φουμπου να μαζέψουμε φανς των Arcturus με σκοπό να τους ξαναφέρουμε Ελλάδα.

Θα μου πείτε τώρα γιατί γίνεται η συγκεκριμένη κίνηση…μέσω από καλή πηγή μάθαμε ότι κάποιοι διοργανωτές ρωτήθηκαν και απάντησαν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τους Arcturus στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι και αλήθεια αλλά εμένα άλλα είδαν τα ματάκια μου πριν λίγα χρόνια σε ένα γεμάτο Gagarin. Για κάποιους σαν έμενα και τους 175 που έχουμε ήδη μαζευτεί μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι Arcturus ξόφλησαν στη χώρα μας.

Όποιος γουστάρει και επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια μπορεί να γίνει μέλος στο παρακάτω γκρουπ ή και μέσω του rocking μπας και μαζευτούμε αρκετοί να σπρώξουμε λίγο την κατάσταση και πιέσουμε τους διοργανωτές.

https://www.facebook.com/groups/bring.arcturus.to.greece/

Γουστάρω φίλε μ’αρέσουν

Χαίρομαι φιλαράκι. Είναι αδυναμία οι άστρο πειρατές. Για να δούμε τι θα καταφέρουμε…

Tελικά τα καταφέρατε, τι έγινε; Κανά νεότερο;

1 Like

Σας έφτιαξε πάλι ο 3 Shades :slight_smile:;

nice move alla eprepe na tous feroun kai autous January pou nai tiga sta gigs? les kai den yparxoun alloi mines meta. kai meta anarotioude oi diorganotes giati benoun mesa. krima.

Πωπωπωπωπω γκρίνια, δεν αντέχεστε ορισμένοι!

5 Likes

Με προλάβατε βλέπω…άρα θα επικεντρωθώ σε άλλο κομμάτι. Τον σεβασμό μου σε Krisis και 3 Shades που καθιερώνονται στα μάτια ενός παλιού φαν και υποστηρικτή των metal live διοργανώσεων ως οι τωρινοί, πιο τολμηροί promoters με άψογο μουσικό γούστο. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο live αλλά και σε όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν για να ξεκολλήσουν τα αυτιά μας από τα στανταράκια και τα κοινότυπα. Πάνω από όλα είναι φαν της μουσικής και μετά διοργανωτές με όποιο κόστος μπορεί να επιφέρει αυτό. Πρέπει να είναι περήφανοι γιατί μας κάνουν περήφανους και εμάς που παραβρισκόμαστε στις διοργανώσεις τους και αξίζει να τους στηρίζουμε. Κάποια συγκροτήματα θα έχουμε την ευκαιρία του χρόνου ή σε 2 χρόνια να τα δούμε ξανά. Οι ευκαιρίες όμως που χάνουμε με κάποια αλλά και επιλέγουμε να μην στηρίξουμε θα επιφέρει τις ¨βαρετές" προσωπικά επόμενες μεταλλικές live χρονιές. Εύχομαι να κάνω αρκετές γνωριμίες στο live των Arcturus από συνοδοιπόρους της μουσικής μας και μέσα από αυτό το φόρουμ. Οι άστρο πειρατές έρχονται! :slight_smile:

3 Likes

@pantelis79 hey man den einai grinia apla I state the obvious.
8a tan toso duskolo na tous feroun February i March pou den exoun anakino8ei polla gigs oste na boresei na paei pio polis kosmos? thats all.

Γιου ντου γουατ;

1 Like

χι ιζ στειτινγκ δε όμπβιους …γουατ γιου ντου νοτ αντερσταντ; :stuck_out_tongue:

@metroid1984 πες μας πως είσαι ο Μάικ Πάπας και θα κλείσουμε το φόρουμ ΣΗΜΕΡΑ

1 Like

Αη Ντοντ σπηκ ινγκλισ φλουεντλυ

1 Like

Αι σπικ δε ινγκλαντ βερι μπεστ

1 Like

Ρε αμα περιοδευουν Γεναρη, Γεναρη θα τους φερουν.

1 Like

@pantelis79 exeis dikio re man kai tora pou ri3a mia matia 8a einai on tour stin latiniki ameriki February/March opote ligo duskolo. apla elpizo na katalaveneis ti 8elo na po.

Δεν έχετε άδικο σε αυτά που γράφετε. Είναι δύσκολος συναυλιακά ο Ιανουάριος και όλοι θέλουμε να παραβρεθούμε σε όλα τα λάϊβ και λεφτά δεν περισσεύουν. Γι’αυτό θα πρέπει να διαλέξουμε.

Για εμένα προσωπικά είναι εύκολο. Τι δεν θα δω σύντομα ξανά Ελλάδα ή τι δεν έχω ξαναδεί? Όλα τα λάϊβ είναι εμπειρίες είτε είναι μεγάλο event είτε “μικρό”. Πραγματικά μικρά event δεν υπάρχουν. Ίσα ίσα είναι και πιο “ζεστά”. Εμείς τα δηλώνουμε έτσι και τους βάζουμε ταμπέλες.

Ότι λέει η καρδούλα καθενός αλλά σαν Arcturus δεν υπάρχει παιδιά. Η αφρόκρεμα της Νορβηγικής μπλάκ-πειραματικής-αβάντ γκάρντ σκηνής. Ναι είμαι προκατειλημμένος αλλά μόνο όποιος έχει ή θα παραβρεθεί σε λάϊβ τους μπορεί να με νοιώσει. Δείτε τους πριν τους γυρίσει το μυαλό και το διαλύσουν πάλι όπως πριν καμιά 10ετία και χτυπάτε το κεφάλι σας που τους χάσατε. :smiley: Παίζουν μουσική γιατί γουστάρουν και μόνο χωρίς να περιμένουν να ζήσουν από αυτό και είναι δύσκολο να τους βρεις σε mood να βγουν για λάϊβ πέρα και από τις υποχρεώσεις του ντράμερ με τους Mayhem που δεν τους αφήνουν πολλές ανοιχτές ημερομηνίες για λάϊβ.

2 Likes

Αντε ρε παιδια επιτελους!Ενα μεγαλο μπραβο στην Krisis Productions που τους φερνει!Φτανει πια με τα ιδια και ιδια συγκροτηματα γερασαμε και εμεις μαζι τους…ας αποσύρθουν να πανε για κανα φασκομηλο :scream: Θα τα σπασουμε όλα στα λαιβ των αστροπειρατων :smiling_imp:

1 Like

Το καλύτερο νέο που διάβασα εδώ και καιρό! Το περιμένω όσο τίποτε αυτό το live.

1 Like