Arsenal

Το thread για την ομαδα που παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο στον κοσμο.Φυσικα μιλαω για την Arsenal.
Γραψτε οτι θελετε…τι πιστευετε θα κανουμε φετος,τι σας αρεσει και τι οχι στην ομαδα,καλυτερη ενδεκαδα,αγαπημενα goal και οτι αλλο θελετε

Τι εγινε ρε παιδια μονο εγω ειμαι arsenal εδω;;;Ευτυχως που δεν εκανα thread για την Αστεραρα

Αγαπάμε Άρσεναλ, αλλά συνήθως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο με ομάδες παρόμοιας ή χαμηλότερης ποιότητας. Θέλει 2-3 παίκτες στυλ Μπέργκαμπ, Ανρί, Όβερμαρς (ποιότητα και προσωπικότητα δηλαδή) για να ανέβει επίπεδο. Καλά τα πιτσιρίκια του Βενγκέρ αλλά μόνο με αυτά δουλειά δεν γίνεται.

Ενας μεγαλος φιλος εδω! Απο μικρος θυμαμαι να υποστηριζω αυτην την ομαδα. Τοτε που ειχε στην εντεκαδα κατι Henry, Bergkamp, Campell, Seaman, Vieira κ.α. Απο τοτε που λετε την αγαπω και την υποστηριζω βλεποντας οσους περισσοτερους αγωνες μπορω (καποτε φιλοδοξω να δω και καποιον αγωνα απο κοντα!).

Οσον αφορα το τωρα, ειμαι πανω απο ολα χαρουμενος που εχει μεινει ο Βενγκερ στην ομαδα καθως ξερει να βγαζει ταλεντα και να διαχειριζεται σωστα την ομαδα. Απλα, οπως ειπε ο Κρισπ, δεν εχουμε καποιον παικτη με προσωπικοτητα οπως παλια ο οποιος θα μπορουσε να βγαλει τα καστανα απο την φωτια.

Παρ’ολα αυτα, ειμαι ιδιαιτερα ικανοποιημενος γιατι και καλη/γρηγορη μπαλα βλεπω και καθε χρονο (ακομα) παμε για πρωταθλημα αλλα και στην Ευρωπη εχουμε σταθερα καλη πορεια (λειπει το τροπαιο ομως…Εδω κολλαει ο παικτης-σημαια που λεγαμε!).

Who’s that team they call the Arsenal?
Who’s that team we all adore?
They’re the boys in red and white and we’re fucking dynamite!

Η ομαδα αυτη με εχει απογοητευσει μονο οπως ο Θρυλος θα μπορουσε να το κανει!
Εχει παιξει μπαλλαρα κατα καιρους (σε πολυ καλυτερο επιπεδο και απο ΜΑΝ και Τσελσι, κατα τη προσωπικη μου αποψη.) αλλα ΘΕΛΕΙ ηγετες!
Θελει ατομα σαν αυτους ακριβως που ανεφερε ο Κρισπ.
Μονο που ειναι κριμα να “νιωθεις” οτι η ομαδα αυτη εχει γινει ενα “φυτωριο” παικτων και παραγει χρημα,καθως αυτο δεν ερχεται μεσα απο τους τιτλους που ΛΟΓΙΚΑ θα επρεπε να διεκδικει σε πρεμιερ αλλα και Ευρωπη.
Σε γενικες γραμμες, ΚΑΛΟΣ ο Αρσεν αλλα η υπομονη εξαντλειται πλεον…ακομη και απο τους φανατικους του.

And it’s Arsenal,
Arsenal FC,
We’re by far the greatest team
The world has ever seen…

(καλα,οχι και τοοοσο!):stuck_out_tongue:

Θυμάμαι πέρσι συγκεκριμένα την Άρσεναλ να προηγείται 0-1 στο Ολντ Τράφορντ με γκολ του Αρσάβιν και την Μάντσεστερ να το γυρίζει στο Β’ σε 2-1 με ένα πανηλίθιο πέναλτι στην άκρη της περιοχής και ένα αυτογκόλ του Ντιαμπί. Ο οποίος Ντιαμπί ένα λεπτό μετά το αυτογκόλ βγαίνει τετ-α-τετ με τον Φαν Ντερ Σαρ και όντας χεσμένος πάνω του το χάνει. Αυτά εννοώ όταν λέω για προσωπικότητα (ξέχασα να βάλω και τον Βιεϊρά).

Καλή ομάδα είναι…

Ειχε και δοκαρι ο Van persie απο foul

και να μην ξεχναμε τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ τον Σεντερος…
Με τα καθοριστικα πεναλτυ και αυτογκολ του…

Ο Arshavin και ο Fabregas ειναι οι μονοι που εχουν παρει παιχνιδια μονοι τους
Αλλα ο πρωτος ωρες ωρες βαριεται την ζωη του και περπαταει στο γηπεδο και ο δευτερος σε ενα δυο χρονια θα φυγει.

Ο Wenger ο καλυτερος προπονητης σε πολλα πραγματα (scouting,βελτιωση των νεων κ.α)Αλλα δεν γινεται να αφηνεις τον Gallas,τον Flamini,τον Toure,τον Hleb και τον Adebayor να φευγουν ετσι.Και παραλληλα να κανεις φιλανθρωπιες σε Silvestre,Campbell.

Αν ειχαμε εναν Hiding ισως να ειχαμε περισσοτερους τιτλους

Καλά στο συγκεκριμένο ματς, τελείως πλασματικό το σκορ. Ανύπαρκτη η United για ενάμιση ημίχρονο. Ντάξει, από την άλλη, όταν προηγείσαι και χάνεις με αυτογκόλ του Ντιαμπί, δε σου φταίει κανείς.

Βέβαια από αυτό το ματς μένει κάτι τέτοιο:


Η Arsenal κατά τ’αλλα είναι τεράστια αγάπη/έρωτας από την εποχή 90/91 περίπου και τη χρυσή δεκαετία με την ασύλληπτη ομαδάρα. One Nil To The Arsenal, αλλά κάτι έκανε. Ian Wright, Adams, Winterburn, Keown, Seaman, Dixon, Platt, Parlour… μεγάλες μορφές στην ιστορία της ομάδας. Και κάπου στα μέσα σκάει ο professor. Τι να πεις για τον αναμορφωτή της Αρσεναλ, τον μεγαλύτερο προπονητή στην ιστορία της μαζί με τον Chapman. Η μπαλα που κατα διαστήματα έχει παίξει, στέλνει στα θρανία όλες τις ομάδες της Premier League και άλλες τέτοιες υπερβολές…
Και όλα τα παραπάνω το 04 οδηγούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 0 ήττες. Η πρώτη ομάδα που το κατάφερε αυτό και εκείνο το ρόστερ, σε σχέση με το τωρινό προκαλεί ερωτηματικά. Από το θεό Μπέργκαμπ, στον μεγάλο Τιερί και τον αρχηγό Βιειρά. Τι να λέμε τώρα για κείνη την ομάδα. Μαλακία επίσης, που δεν κατέκτησε ο Ανρί το Champions League με την ομάδα της καρδιάς του… Τέλος πάντων.

Από κει και πέρα, γνωστά τα υπόλοιπα και η 6ετία χωρίς τίτλο είναι μεγάλο διάστημα. Αλλά το νέο γήπεδο και τα χρέη, οδήγησαν σε λίγες μετεγγραφές και πολλές πωλήσεις παικτών, όπως πχ Ανρί, Βιειρά και τόσοι άλλοι που 'ταν ο κορμός της ομάδας και είχαν την εμπειρία του τι εστί πρωταθλητισμός και χαβαλές μέσα σε Ολντ Τράφορντ, White Heart Lane κτλ. Τώρα μόνο στο Ανφιλντ αισθάνονται σαν εξοχικό…

Φέτος, αν μη τι άλλο η ομάδα πρέπει επιτέλους να πάρει έναν σοβαρό τερματοφύλακα. Δε γίνεται άλλο με τύπους που στα μισά ματς κάνουν μαλακίες. Ο Αλμούνια πήρε επί 5 χρόνια τις ευκαιρίες του, ο Φαμπιάνσκι κάνει περισσότερα λάθη και από τον… Λέμμενς και ο Βίτο αν και φαίνεται ο καλύτερος από τους 3, είναι άπειρος. Και ήδη η ομάδα έχει κάμποσους τέτοιους. Η άμυνα φαίνεται ισχυρή, αν και χρειάζεται ακόμα έναν παίκτη. Κέντρο, παντοδυναμία, αν και ένα ακόμα καθαρό DMC (σε στυλ Φλαμινί) το θέλει. Denilson, Diaby δε φαίνεται να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε φουλ σεζον με τπτ. Ενώ Fabregas - Nasri - Rosicky - Song είναι εγγύηση. Ε, και μπροστά επιτέλους ο Walcott πρέπει να ξυπνήσει, ενώ με Arshavin - Van Persie - Chamakh - Bendtner, μπορούν να γράψουν έπη. Αρκεί ο Φαν Πέρσι να παίξει ολόκληρη τη σεζόν.

Ακόμα 2 μετεγγραφές έχει πει ο Αρσέν, λογικά ένας τέρμας και ένας αμυντικός, και αν αυτοί οι δύο είναι έτοιμοι παίκτες, τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Στα συν του φετινού ρόστερ, ο Jack Wilshere, ο οποίος αναμένεται να πάρει ευκαιρίες και η μετεγγραφή του Chamakh, που μπορεί να γεμίσει περιοχή και να δώσει χώρο στον Φαν Πέρσι να κάνει τα δικά του!

Και επιστροφή της κλασικής φανέλας. RED & WHITE .-

Αυτά γι’αρχή.

o Almunia εχει κανει και καλα παιχνιδια,για παραδειγμα περυσι με man u και φετος με Barca στο champions league επιασε τα απιαστα και μετα εφαγε ενα goal απο το κεντρο απο τον ronaldo και ενα απο τον ibrahimovic που δεν ηξερε αν ηθελε να βγει η οχι.

ο fabianski ειναι το μεγαλυτερο ανεκδοτο που υπαρχει, εχει κανει απειρα λαθη και η μονη αποκρουση που εχει κανει στην ζωη του ειναι αυτη http://www.youtube.com/watch?v=GbgU89f5ri0 που ακομα και εδω θα μπορουσε να ειχε διωξει με τη μια

ο mannone δεν μου γεμιζει το ματι

αγαπημενες εμφανισεις


καποια στιγμη θα τις κορνιζαρω στο τοιχο του σπιτιου!Μαζι με τη μπλε του Γαβρου!

την 1η την ειχα με overmars 14 πισω!!!.. μολις την σταμπαρε ενας φιλος μου την πηρε με το ζορι…

'Εχω τη 2η, σεζόν 1998/99.
Μεγάλη αγάπη. :smiley:

με jvc την μαθαμε!! η πιο κλασικη φυσικα. εγω εχω την κοκκινη εμ το dreamcast! :smiley: επισης πολυ ωραια.

Με δεδομένο ότι Τσέλσι, Μάντσεστερ δεν έχουν ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό φέτος, η Άρσεναλ υποχρεούται να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική.
Με μια - δυο προσθήκες του Βενγκέρ, έτοιμοι παίκτες όμως με παραστάσεις, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητές της.

Αντε χθες εβαλε και το πρωτο του goal o Chamakh

Μολις εληξε το φιλικο με την Milan το match ηταν για 7-2 αλλα τελικα εληξε 1-1 με το δευτερο goal του Chamakh στα 4 ημιχρονα που εχει παιξει

Τελικα το πηραμε το emirates cup αφου νικησαμε την celtic με 3-2 (εχασε πεναλτυ ο σαμαρας οταν ηταν 3-0)