ASTARTE: H Tristessa σε κρίσιμη κατάσταση, πολεμώντας τη λευχαιμία

Το βάζω σε δικό του thread, για να το δουν περισσότεροι. Βασικά μπορούν να δώσουν αίμα όλες οι ομάδες, ανεξάρτητα αν είναι συμβατές με 0+ ή όχι. Αν δεν είναι συμβατή η ομάδα, το νοσοκομείο κρατάει μια φιάλη για την ασθενή, από την υπάρχουσα τράπεζα αίματος που διαθέτει. Επίσης όποιος θέλει να δώσει, δεν είναι ανάγκη να πάει στο Αλεξάνδρα, αλλά σε οποιοδήποτε νοσοκομείο - κέντρο υγείας τον βολεύει και να αναφέρει για ποιόν ασθενή πρόκειται και σε ποιό νοσοκομείο νοσηλεύεται.

ASTARTE: H Tristessa σε κρίσιμη κατάσταση, πολεμώντας τη λευχαιμία. Ζητείται άμεσα αίμα - update

Ο Nicolas Maiis, άντρας της Tristessa (κατά κόσμον Μαρίας Κολοκούρη), τραγουδίστριας των “δικών μας” black metallers ASTARTE, δημοσίευσε το ακόλουθο μήνυμα στην επίσημη σελίδα της μπάντας στο facebook.

“Δυστυχώς, η μοίρα είναι σκληρή και η ζωή ακόμα σκληρότερη στην περίπτωσή μας. Η πολυαγαπημένη μας Μαρία, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση πολεμώντας λεπτό με το λεπτό για τη ζωή της μία μορφή λευχαιμίας. Εμείς, η οικογένειά της, βρισκόμαστε δίπλα της και προσπαθούμε να την κρατήσουμε δυνατή. Οι άνθρωποι που ξέρουν τη Μαρία, έχουν επίγνωση του πόσο δυνατό άτομο είναι και ότι είναι ένα μοναδικό ανθρώπινο ον και πάντα ευγενική προς όλους. Σαν μητέρα, είναι μπάντα στο πλευρό του γιού της και πάντα στέκεται δυνατή για μένα για να με υποστηρίζει. Τώρα είναι η ώρα να σταθούμε εμείς στο πλευρό της, με τη θετική μας ενέργεια και να προσευχηθούμε σε όποιον Θεό πιστεύουμε ή όχι. Κάντε μία αληθινή ευχή βαθειά μέσα από τις καρδιές σας, ώστε η Μαρία να νιώσει όλη την καλή ενέργεια και να πάρει κουράγιο από τις καρδιές σας και να αποκτήσει την ελπίδα που χρειάζεται. Ο γιατρός είπε ότι χρειάζεται ένα θαύμα. Δε ξέρω από ποιόν ή τι, αλλά παρακαλώ προσευχηθείτε για ένα. Η Μαρία χρειάζεται όλη την ελπίδα των καρδιών μας. Εγώ τη χρειάζομαι. Ο γιός μας τη χρειάζεται”.

Μόλις πριν λίγο αναρτήθηκε πάλι στη σελίδα της μπάντας στο facebook το εξής:

“ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ
ΜΗΔΕΝ (0) ΡΕΖΟΥΣ +ΘΕΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 09.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13.30 .ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝΑΓΚΗ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ”

Θυμίζουμε, στο όνομα Μαρία Κολοκούρη. Όνομα πατρός: Νέαρχος (για όσους τυχόν δώσουν αίμα εκτός Αθηνών και τους ζητηθεί η πληροφορία)

Η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι πολύ συγκινητική, η Μαρία όμως θα χρειάζεται συνεχώς αίμα και την επόμενη εβδομάδα… Προς αποφυγή ταλαιπωριών στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, καλό θα ήταν όσοι θέλουν να δώσουν αίμα, να επικοινωνούν προηγουμένως με το Νοσοκομείο στα τηλέφωνα 213216200 και 2103381100 για να κλείσουν ραντεβού…
Περαστικά και καλή δύναμη σε όλη την οικογένεια!

Το είδα χθες και το προσπέρασα σα μαλάκας…

Γνωρίζω τη Μαρία εκτός μουσικής κοντά 6-7 χρόνια. Έχουμε να μιλήσουμε κάνα χρόνο, ίσως και παραπάνω. Ευγενέστατη φυσιογνωμία, χαμογελαστό κορίτσι. Η σκέψη μου και οι προσευχές μου είναι μαζί της, αν και χρειάζεται κάτι ΠΟΛΥ παραπάνω από ότι έμαθα σήμερα από κοινούς γνωστούς…

ειχε πολυ κοσμο κ σημερα που πηγαν να δωσουν αιμα

το θεμα ομως ειναι εκτος απο την ομαδα αιματος να ειναι κ συμβατο -δεν ξερω αλλους ιατρικους ορους- κατι που σημαινει οτι πρεπει να πανε οσο πιο πολλοι μπορουν…

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=28535#.Us1-VPGbL7o.facebook

Καλά νέα για τη Μαρία. Μακάρι να πάει και στη συνέχεια καλά.

…αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα…θα το ξεπεράσει η κοπελιά, και θά’ναι όλα ένας μακρινός εφιάλτης:):!:

Mακάρι να είναι τα νέα όλο και καλύτερα…

Βάστα γερά Μαρία…

Ευχάριστα νέα!!!

Ευχάριστα νέα!!!

Hi my friends i would like to inform you that Maria is out of the hospital for a few days,she is already have seen our son and she is much happier but also very tired,These days off the hospital will be a breath for the battle that we have to fight.Maria have knowledge about your true support and your wishes,your positive energy and your prayers for her .She is really emotional about this and she is getting power from all of you.We trully need all this positive thinking and the blood that all of you are giving.We are getting prepared for the next battle to be ready.
WE THANK YOU ALL FOR ONE MORE TIME
MARIA -NICOLAS-ANTONIOS

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201747453626316&set=a.1567534826531.2075102.1180249149&type=1&theater

…υπέροχα…μιά σημαντική μάχη κερδίθηκε:):!:

Ειναι παντα ωραιο να ακους καλα νεα, πολυ χαιρομαι.

και σημερα Τεταρτη τα πραγματα ειναι οπως και την Κυριακη.

Κρισιμα.

ψαξτε συγγενεις/φιλους και βοηθηστε!!!

Το Rock Overdose διοργανώνει συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα δωθούνε στην οικογένεια της Μαρίας Κολοκούρη (Tristessa) των Astarte με σκόπο να τη βοηθήσουνε στη δύσκολη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία.

Ας ενωθούμε όλοι αδέρφια μεταλλάδες και ροκάδες και ας δείξουμε τον ανθρώπινό μας εαυτό!

Στη Θεσσαλονίκη η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Eightball Club 28 Ιουνίου 2014, ενώ στην Αθήνα θα διεξαχθεί στις 27 Ιουνίου στο Κύτταρο!

Θα συμμετέχουν μπάντες και μουσικοί (καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι) από το χώρο της μέταλ αλλά και ροκ σκηνής και ΟΛΑ τα έσοδα των συναυλιών θα διατεθούν στην Μαρία και την οικογένεια της.

περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα φαντάζομαι

Απο ΦΒ

Δυστυχώς ειμάστε σε δύσκολη κατάσταση και ειναι κρισιμα τα πραγματα.Κανούμε την υπόμονη μάς και έχουμε την πιστη ότι θα βγούμε πάλι από αυτό το αδιέξοδο που βρίσκομάστε πάλι.Ας έιναι στις σκέψεις η Mαριά αυτό μονο.Έιναι Αμεση η ανάγκη για αιμοπεταλια η μαριά πρέπει να έχει ένα δότη κάθε μερα για τις επομένες 2 εβδομάδες οπότε όποιος θέλει και μπορεις ας μου στείλει αμεσα μύνημα δεν υπάρχει χρονος για καθυστέρηση.
Ευαγγελισμός,Αιμόδοσια κτήριο Αχεπα 3ος όροφος δίνετε δειγμα για Κολοκουρη μαριά και θα σας καλέσω για το ραντεβού.Από τις 09.00 με 14.00 από Δευτερα με Σαββατο.
Unfortunately we are again in a critical condition,we are making patience and we have faith that we will exit from this bad condition again.Just have Maria in your thoughts nothing else.

δυστυχώς…

Φτάσαμε στο σημειο χωρις γύρισμο πια ,η Mαριά μου ,η καρδιά της θα σταματήσει να χτυπά σε λίγες ώρες ,η κατάσταση της ειναι μη αναστρέψιμη .
Νικησε την αρρώστια δεν έχει λευχαιμία αλλά οι επιπλοκές ήταν μεγαλες.
Mαριά μου σε ΑΓΑΠΩ,Mαριά μου σε ΛΑΤΡΕΥΩ
Ο Νικος σου

έντιτ: λάθος…

Κρίμα… έκανε μεγάλο αγώνα.

Πείτε τι είναι λάθος και τι σωστό ρε γμτ…

αν ρωτάς εμένα, έγραψα από βλακεία rip και το έκανα edit, το μήνυμα λέει ότι η tristessa είναι ακόμα στη ζωή.

μεχρι σημερα το πρωι 6+30 η Μαρια δινει τρομερη μαχη να παραμεινει στην ζωη…

δυστυχως ομως ειναι θεμα ωρων…

πριν απο λιγο εφυγε…

καλο ταξιδι Μαρια…

Καλό ταξίδι σε μία γλυκύτατη κοπέλα…
Καλή δύναμη στους δικούς της ανθρώπους…