Black Metal Albums

Δισκαρα ολκης αλλα ουτε κατα διανοια ον-τοπικ.

Να τα ακουσεις και τα δυο ! Δισκαρες !

Λιγα για τους Thorns ομως ε !

Και για να βοηθησω λιγο την κουβεντα.Γνωμες για Luror ?
Mε σπαμμαρε ο Angmar μσν και ξανατσεκαρω μετα απο το φορματ.

BBB διαμαρτύρεσαι για τις μαλακίες που γράφουν άλλοι, αλλά απ’ ότι βλέπω, δεν έχεις βλέψεις να τις σταματήσεις. Καταλαβαίνω είναι δύσκολο να “την κόψεις”. Δεν πειράζει…

Όσον αφορα το thread τώρα, delete όλα τα σημερινά και χθεσινά ποστ και όλα οκ.

@έπειτα
[trol] με ιντριγκαρεις [/trol]

Ελα τωρα ρε ντεθστερ που δεν πεφτει ο μισος ατιλας εδω μεσα …
Την νοοτροπια του φορουμ την πηρατε δωρο οταν το ανοιξατε ? Τι παει να πει αυτη ειναι και δεν αλλαζει… Βρε μια χαρα βγαινει καπου αλλα δεν εχω ορεξη για σοβαρη συζητηση για προφανείς λογους. Από οτι βλέπω ουτε συ ουτε ο 3dom. Οποτε ας παρταρουμε ανέμελα οπως κάνουμε γενικα και ας αφησουμε τον επιταφ στην γωνιτσα του να γραψει καμια μπαλαντα.

Απλα φανταζομαι την στιγμή αποκλεισμού του Ban στα αρχηγεία του ροκιν και γελαω λιγο …την στιγμη που πεφτει η εντολη “Ban … BAN !” από την σκοτεινή μυστηριακή φιγούρα και κλεινει το τηλεφωνο :lol:
τζιζας #-o

Υπαρχει Moderator Room οπου συζητουνται θεματα του φορουμ.
Σιγα μην γυρισαμε το νεο επεισοδιο του Lost (μπλιαχ!) για το μπαν του ΒΑΝ…

Οι κανονες του φορουμ και το πως τους εφαρμοζουν οι Mods ειναι εδω και αρκετο καιρο
ιδιοι.Σ’αρεσει αδερφε ? Μενεις.Δεν σ’αρεσει ? Φευγεις.Τοσο απλο.

Αυτο για τον Attila δεν ισχυει αλλα σεβαστη η γνωμη σου.Δεν παυει να ειναι ενα απο τα καλυτερα
μπλογκ και προσωπικα εχω μαθει αρκετες συμπαθειες απο αυτον.Απαντησε μεσω Pm ή εδω,αλλα απο
εδω και περα τα ολα τα off-topic posts θα σβηνονται.(εκτος απο την απαντηση σου φυσικα.)

Κατι για το “σ’αρεσει δεν σ’αρεσει” ελεγα . αλλα αστο ακυρο. κανε ντιλιτ μαν

Βασικα επειδη σας βλεπω να τρωγεστε μεταξυ σας για την καταντια αυτου του τοπικ, αποφασισα να ποσταρω αυτο που σκεφτομουν τις τελευταιες μερες και τελικα δικαιωνει πολλους απο εσας που λετε οτι ειναι πλεον ανουσιο το θρεντ.

Βλεποντας λοιπον να ποσταρετε 285 δισκους την ημερα, απο τον καθε τυχαρπαστο, σκεφτηκα οτι ‘‘τα κατεβαζετε ολα αμασητα’’.
Μην παρεξηγηθειτε, αλλα δυο ενδεχομενα παιζουν:
Eιτε οτι οντως εχετε καταστρεψει τα αυτια σας και αποθεωνετε το οτιδηποτε, ειτε οτι θελετε να κανετε επιδειξη γνωσεων και αναφερεστε σε οτιδηποτε κυκλοφορει ‘ο γειτονας’.

Πραγματικα δεν τα λεω αυτα για να σας την πω, αλλα μπας και διορθωθειτε και ποσταρετε μονο πραγματα που πραγματικα θεωρειτε οτι αξιζουν.

Γενικοτερα στο rockipedia το θεμα ειναι να ποσταριστουν αξιολογοι δισκοι, δεν ειναι threads για απλη καταγραφη κυκλοφοριων.
Χανεται το νοημα ετσι.

Και πολυ ευλογα μετα, ατομα οπως εγω και αλλοι που παρακολουθουμε που και που το τοπικ περισσοτερο περιφερειακα για να βρουμε κατι που να μας αρεσει, σκεφτομαστε οτι τελικα οι μπλακαδες ειναι προβατα που ο,τι καγκουρια ηχογραφηθει την αποθεωνουν. Δεν εξηγειται αλλιως.
Μαθετε λοιπον να ξεχωριζετε το αξιολογο απο την σαβουρα, για το καλο του thread και του Black Metal γενικοτερα.

Με ολη την καλη διαθεση τα παραπανω ε.

Ρε Night*Sky είσαι τέρμα άκυρος ξερωγώ, τι πάει να πει μάθετε να ξεχωρίζετε το αξιόλογο από τη σαβούρα, αυτό που για μένα γαμάει για το νομιστεράκι μπορεί ναναι μάπα και τούμπαλιν. Το ότι εδώ ποστάρονται 300 κυκλοφορίες τη μέρα έχει να κάνει με το ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται και ακούνε καθώς και με το ότι ως ιδίωμα είναι πολύ πιο ζωντανό και με περισσότερες αναζητήσεις από όλα σχεδόν τα υπόλοιπα. Είναι και λίγο trendy by the way, δεν το αρνούμαι…

ΥΓ. Ποιος είναι ο αττίλας, για τον γνωστό λέμε?

Kαλα αν εσυ αυτο καταλαβες τι να πω.

Τα ειπε πιο πριν και ο somnambulist, αλλα δεν το βλεπεις.

Υπαρχει διαφορα στο ‘ποσταρω κατι που μαρεσει πραγματικα’ και στο ‘πεταω εξωφυλλα και κυκλοφοριες ετσι για να υπαρχουν’. Και αυτη η διαφορα φενεται.

Συνεχιστε οπως νομιζετε…

Ρε κρις μαλλον αυτο που λεει ο νυχτερινος απο πανω αφορα τον καθενα σε προσωπικο επιπεδο … κοινως ξεχωρισε τι σαρεσει περισσοτερο και ποσταρε αυτο , μην ποσταρεις ντε και καλα καθε τι καινουριο που ακους . Αυτο ελεγα και στο Ντεθστερ, δεν κερδιζει οποιος ποσταρει τα πιο πολλα ξερω γω , ουτε πιο ψαγμενος ουτε πιο μαγκας ειναι … Το θεμα γουστου δεν εχει καμια σχεση

That’s my point ! :wink:

Ακόμα πιο άκυρο τότε, εκτός αν εσείς ξέρετε καλύτερα τι αρέσει στον καθένα και τι όχι από τον ίδιον. Γιατί άμα είναι έτσι πρέπει και κι εγώ να σας πω ότι το <Code> που βάλατε στις λίστες σας είναι ένας βαρετός και άνευρος δίσκος που δεν σας άρεσε τόσο αλλά το κάνατε λόγο hype και Vikotnik. Δεν το κανα όμως. :wink:

Από την άλλη θα συμφωνήσω ότι πετώντας ένα εξώφυλλο και 2 λέξεις κάνει μια τρύπα στο νερό κανείς, εκεί μαζί σας. Γράψε κάτι παραπάνω ρε αδερφέ να ξέρουμε τι περίπου θα ακούσουμε και αν μας ενδιαφέρει.

Προσωπικά γράφω είτε για δίσκους που με ενθουσιάζουν είτε (σπανιότερα) για δίσκους που έχουν κάτι αξιοπερίεργο. Νομίζω έτσι είναι και η πλειοψηφία.

Βασικά να πω και γω μια κουβέντα πάνω σε αυτό που είπε ο BBB, ο Somn και ο Night. Καταρχήν αν το έχετε προσέξει εδώ μέσα γράφουν σχεδόν αποκλειστικά άτομα που ακούν μόνο Black και υπάρχει λόγος γιαυτό. Εγώ ακούω σχετικά λίγο Black επιλλεκτικά, το πολύ καμιά δεκαριά Albums το χρόνο πάνω κάτω από νέες κυκλοφορίες. Εφόσον μπαίνω μέσα στο Thread για να τσεκάρω τι να ακούσω πάω λίγο συνειρμικά και έχω την εντύπωση ότι ο ξέμπαρκος που θα μπει μέσα να δει θα αποκομίσει τις παρακάτω εντυπώσεις για τους Users που ποστάρουν.

α) Είναι 5-6 μαλάκες που ακούν κάτι τύπους με ονόματα που για να τα προφέρεις πρέπει να έχεις τη γλώσσα λάστιχο.
β) Είναι 5-6 τύποι που πασάρει κάτι ο ένας στον άλλο με τη στιχομυθία

  • Τι είναι αυτό?
  • Black είναι μωρέ, καλό είναι θα σαρέσει ότι πάρεις 100.
    γ) Είναι 5-6 τύποι που έχουν κάποιο μυστικό κώδικα επικοινωνίας και καταλαβαίνονται μέσω πληκτρολογίου λες και κάνει ο άλλος το μυστικό σήμα.

Εφόσον επιλέγει κάποιος ποστάρει ένα δίσκο καλό θα είναι να λέει και τι είναι αυτό που ποστάρει ώστε να πάρει μια ιδέα σχετικά με το τι θα ακούσει και κάποιος που δεν πολυξέρει το χώρο. Δεν είναι το ίδιο πράγμα οι Dissection με τους Revenge ή τους Negura Bunget για να το πάρει τυφλοσούρτη, να κάνει αυτό που κάνει ο Plunderer ρε αδερφέ(έστω σε μικρότερο βαθμό) ή άμα πιστεύει ότι είναι κάτι που πρέπει να το ακούσει πολύς κόσμος ας κάνει έστω ένα Thread ακόμα και αν το δούν 5-6 άτομα. Το γεγονός ότι κάποιος δεν το σχολιάζει δε σημαίνει ντε και καλά ότι δεν το προσέχει κανένας.

Εγώ που παρακολουθούσα στα 90’s ως τα Early 00’s τη σκηνή(εξ αποστάσεως) έχασα επαφή για 3-4 χρόνια και μετά αισθάνθηκα λες και με πήγαν από την πρώτη στην έκτη σαιζόν του Lost. Τι depressive, τι Suicidal, τι εθνοσοσιαλιστικό, ξεφύτρωσε δε λέγεται. Από τους πολλούς όρους έπαθα πολιτισμικό σόκ. Τελικά για φέτος κατέλληξα να ακούσω 2-3 δίσκους που πρότεινε ο Nomister, 2-3 του Γιοβανίτη(αυτό ξέρεις αυτό εμπιστεύεσαι), 2-3 που μου ψυθίρισαν φίλοι, 1-2 του Plunderer και αυτό έγινε γιατί αυτά που μου πασσάραν φρόντισαν να μου εξηγήσουν και τι είναι. Όλοι αυτοί οι δίσκοι που προτείνονται εδώ κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι και αριστουργήματα αλλά ρε παιδιά όταν κάποιος βλέπει τόσα ονόματα, τόση πληροφορία θα χάσει τη μπάλα και δε θα καταφέρετε να τον τουμπάρετε.

Βέβαια από την άλλη και η στάση του BBB και του Ban θυμίζει λίγο αντιπολίτευση αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό το σνομπάρισμα και η απαξίωση τους οφείλεται λίγο σε όλη αυτή την κατάσταση. Γενικά για να καταλήξω, καλό είναι να κοπεί το πολύ Name Droping και τα εξώφυλλα και να γίνει και κάποια ποιο ουσιώδης κουβέντα ώστε να ενδιαφερθεί και κάνας άνθρωπος.

Αυτή η κατάσταση πάντως γίνεται και σε άλλα τοπικς ώρες ώρες απλά εδώ έχει ξεχειλώσει πιο πολύ και από το σουτιέν της Pamela.

Κρις ξανα διαβασε σε παρακαλω γιατι νομιζω οτι κανεις πλακα αλλα δεν ειμαι σιγουρος…

Νταρθ δεν εισαι κακος … μεσα ειμαι , απλα να ξερεις οτι θα παιζει και το αντιστοιχο μπαχαλο γιατι η προσωπικη περιγραφη του καθενος θα σηκωνει συζητηση απο αλλους δεκα καθε φορα … ο Plunderer ειναι ταλεντο δεν μετραει :smiley:
Και εκει μπαινει και το θεμα της τεχνολογιας , ποσο πολυ σε νοιαζει η περιγραφη μου οταν μπορεις να κανεις ΕΝΑ κλικ στο μασπεις και στο λαστεφεμε … τεσπα κουραστικα λιγο σημερα :lol:

Σύμφωνος, τα περισσότερα συμπεράσματα μπορεί να τα βγάλει ο καθένας μόνος του. Απλά εμένα με ενδιαφέρει λίγο και η οπτική του ακροατή, θέλω να βλέπω τι είναι αυτό που αρέσει στον εκάστοτε ακροατή, πολλές φορές μπορεί να βοηθήσει να δεις και τα πράγματα λίγο αλλιώς και να σκεφτείς “λες ρε?”, όλοι μπορεί να κάνουμε λάθος εκτιμήσεις στο ντούκου. Γενικά το Black είναι περίεργο ιδίωμα, κάποιος που έχει μικρή επαφή χάνει επεισόδια.

Γειά κι από μένα.

Θέλω κι εγώ να πεταχτώ σαν τον παρείσακτο και να προσυπογράψω τα λεγόμενα του Νταρθ. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν περνιέμαι με την καμία για μπλακμέταλλερ, αλλά το είδος με ενδιαφέρει και μάλιστα από αυτό το θρεντ έχω ανακαλύψει κάμποσα συγκροτήματα. Το θέμα είναι ότι ακόμα κι αυτά, μετά από αδικαιολόγητα επίπονη προσπάθεια. Και γενικά έχω προσπαθήσει κάμποσες φορές να το παρακολουθήσω αλλά πάντα τα παρατούσα, για τους λόγους που αναφέρει ο Νταρθ. Η τακτική “όνομα συγκροτήματος/τίτλος δίσκου/εξώφυλλο/ατάκα του στυλ ακούστε το αξίζει” έχει υπάρξει η καταστροφή του τόπικ για όσους δεν ξημεροβραδιάζονται ακούγοντας μπλακμέταλλ. Εκτός κι αν δε σας πολυνοιάζει αυτό μια που οι γνωστοί-άγνωστοι θα ακούσουν ούτως ή άλλως τα πάντα. Όχι ότι οι υπόλοιποι έχουμε πρόβλημα μ’ αυτό (εγώ τουλάχιστον δεν έχω), αλλά η λογική της κάστας να ξέρετε ότι δε βοήθησε ποτέ κανέναν.

Απλά συγκρίνετε τη φυσιογνωμία του τόπικ με τα αντίστοιχα για το χέβι και το ντουμ, τα οποία παρακολουθούνται άνετα από οποιονδήποτε.

Αυτά από μένα. Ελπίζω να ξαναποστάρω εδώ.

και καπου εδω σε νικα ενα νομιστερακι.
εξω απ’ το θρεντ και μην ξανακανεις υποδειξεις! ακους;;;; εξω!!!

Oι Αχερουσία είναι σαβούρα? Ρωτάω εγώ που δεν ξέρω. Αλλά το πόιντ του νομιστεράκη το δέχομαι.

+απειρο και απο μενα, πολυ σωστα ποστς

εχω στην καλυτερη επιδερμικη σχεση με μπλακ μεταλ, αλλα μερικα πραγματα με ενδιαφερουν…ε λοιπον αυτο το θρεντ εχει γινει (τουλαχιστον για τους μη φανατικους του ιδιωματος) εντελως αχρηστο…και να θελουν να παρακολουθησουν, με το χειμαρρο αυτο των κυκλοφοριων δεν μπορουν…
εκτος αν θελετε το θρεντ να ειναι υποθεση 5 ατομων…τελοσπαντων

και γενικα δηλαδη το νοημα του ροκιπεντια ειναι να γινεται αναφορα απλων αλμπουμς και τα καλα να ποσταρονται μονα τους στις κυκλοφοριες?

xaxa:lol:

Μήπως τελικά να ανοίξουμε δεύτερο black metal θρεντ για να συζητάμε εμείς μεταξύ μας ό,τι καμενιά βγαίνει και μας κ****νει και να κρατήσουμε αυτό για τις πιο τρανταχτές κυκλοφορίες;

ΌΟΟΟΟΛΟΙ παραπάνω όσοι υποστηρίζουν ότι το θρεντ έχει γίνει γελοίο, έχουν το εξής δίκιο: τους τελευταίους 3 περίπου μήνες έχουν κυκλοφορήσει ουσιαστικά 2 σημαντικοί δίσκοι κατά μάλλον γενική ομολογία(διορθώστε ελεύθερα), το MASTER’S HAMMER και το HAVOHEJ.
Τα υπόλοιπα είναι περιττά για κάποιον εκτός.

Βέβαια, κάποιος εκτός καλά θα κάνει να ακούσει δισκογραφία MAYHEM, EMPEROR και DARKTHRONE και να αφήσει τα υπόλοιπα ήσυχα.

Επίσης, επειδή τσέκαρα τις πίσω σελίδες, δεν θα έλεγα πως ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ όσοι θεωρούν ότι γαμήθηκε το θρεντ επειδή τα άλμπουμ που προτείνονται θα ήταν καλό να περιγράφονται με κάποιον τρόπο (πλην του “γαμάει-τσεκάρετέ το”) το έκαναν στις δικές τους προτάσεις.

Και τέλος πάντων αγοράζω κάπου 5 bm κυκλοφορίες το μήνα, εγώ τον χρειάζομαι τον πλουραλισμό γιατί μόνο έτσι μπορώ να απογεύγω τις χοντρες μαλακιες - και κυκλοφορούν πολλές. Ας ανοιχτεί άλλο θρεντ, δεν βλέπω άλλη λύση.