Black Metal Albums

Define “σημερινή κατάντια”.

Λογικά θα συμφωνούμε, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Ακόμα δεν έχω προλάβει να διαβάσω κάτι, αλλά θαμπςαπ στον Isis όπως και νάχει.

Μάλλον συμφωνούμε βασικά, αλλά η ξερή, στεγνή συνέντευξη που ασχολείται μόνο με την κυκλοφορία του άλμπουμ, την εταιρεία που θα το κυκλοφορήσει και πότε θα βγει η μπάντα για τουρ δε με καλύπτει προσωπικά.Θεωρώ πως θα έπρεπε να ασχολούνται με τον τρόπο και τη διαδικασία σύνθεσής του άλμπουμ, τη στιχουργική θεματολογία, ακόμα και μια πιθανή ιδεολογία/κοσμοθεωρία η οποία εξωθεί τον καλλιτέχνη να γράψει τέτοιου είδους μουσική. Μια συνέντευξη που θα εστιάσει παραπάνω και στο άτομο, την προσωπικότητά και τα ερεθίσματά του, παρά στο ξερό άκουσμα 5-10 τραγουδιών. Ίσως κάποιοι, ακόμα και σ’ αυτή την εποχή που ζούμε, να έχουν κάτι να πουν.

Τριγυρναει πλεον το καινουριο Vreid εκει εξω στους δρομους…

[U][B]Vreid[/B] - Welcome Farewell (2013)[/U]

Χμ, δεν ξέρω αν αυτό κολλάει εδώ αλλά βγάζει τόση έντονη πηχτή μαυρίλα που δεν ξέρω που αλλού να το βάλω.

Οι death/sludgers Dragged Into Sunlight έδωσαν χθες (και μόνο για χθες) στη δημοσιότητα ένα κομμάτι (άτιτλο ακόμα) που κυκλοφόρησαν από κοινού με την ona-man μπάντα των noise/black/industrial, Gnaw Their Tongues. Το κομμάτι εξαφανίστηκε χθες βράδυ αλλά κάποιο καλό παιδί πρόλαβε και το έσωσε.

Οπότε ιδού: http://www.youtube.com/watch?v=v6sgZgkqJjw

Εδώ και λίγη ώρα το ακούω στο ριπίτ.

Πολύ ωραίο αυτό. Το προηγούμενο άλμπουμ με απογοήτευσε λίγο. Ειδικά όταν έχεις μεγάλες απαιτήσεις μετά από Hatred for Mankind.
Λατρεύω το στυλάκι τους πάντως.

ΔΥΝΑΤΟ !!! Στις κιθαρες ο Konstantin των αγαπημενων Κaamos

Head of the Demon, το από πάνω, για όποιον αναρωτιέται…

Μια απορια την ειχα παντως…ωραιος ο Isis.

Πανισχυρος δισκος αυτος και πολυ ιδιαιτερο υφος. Αυτοι ναι, ειναι occult rock, που εχετε παρει καθε retro rock μπαντα και της εχετε κοτσαρει αυτο τον μπαστουνοβλαχικο ορο. ;p

Γιατί αυτοί είναι ενώ κάποιοι άλλοι όχι?

Γιατι δεν βλεπω τιποτα το σκοτεινο σε μπαντες οπως Devils Blood, Year of the Goat και Castle. Να πουμε occult rock και τους Witchcraft αμα ειναι.

H αλήθεια βρίσκεται εδώ :

Αluk Todolo - Occult Rock

Occult = απόκρυφο/μεταφυσικό/κτλ.

Δεν νομίζω ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία τι είναι σκοτεινό και τι όχι.

Σορρυ, αλλα αυτα τα θεωρω μπαστουνοβλαχικα μπασταρδεματα του ακουσα λιγο Sabbath, εβαλα λιγο χιππιδιες, γουσταρω και Mercyful Fate. Αν ηταν αρκετα καλα στο μουσικο κομματι θα τους παραδεχομουν, αλλα για μενα παραμενουν παρασκευασματα αριστου μαρκετινγκ.

Αυτα, χωρις να αναιρω το γεγονος οτι φερουν καποια ποιοτητα. Απλα δεν θεωρω πως αυτες οι μπαντες ειναι κατι το ιδιαιτερο.

Εντάξει, μόνο που όλα αυτά που αναφέρεις δεν έχουν να κάνουν με το αν κάτι μπορεί να θεωρείται occult ή όχι.

Δεν ειναι occult. Καχεκτυπα των Mercyful Fate ειναι και μαλιστα αποτυχημενα. Ακομα και τους Ghost που δεν ανηκω στη κατηγορια των ανθρωπων που τους κραζει θεωρω αστειο το οτι παιζουν διασκευη Beatles, ασχετως αν το κανουν καλα. 30ρης εισαι, ημαρτον.

Για να λες ότι δεν είναι occult, λογικά θα έχεις κάποια ενασχόληση με το αντικείμενο (τον αποκρυφισμό δηλαδή), αν και από τις απαντήσεις σου για μέρσιφουλ φέητ που καμιά σχέση δεν έχουν με ό,τι σε ρωτάω, δε φαίνεται κάτι τέτοιο.

Τέλος πάντων, κακέκτυπο των MF οι Year Of The Goat, επόμενη αντιστοίχιση κάτι σε “manilla road - alcest” ?

Τι κανεις Γιαννη - κουκια σπερνω.

Όντως, σε αυτό το μοτίβο κινούνται οι απαντήσεις σου.

Όταν σε ρωτάω γιατί μια μπάντα δεν είναι οκάλτ, δεν γίνεται η απάντηση να είναι “γιατί είναι κακέκτυπο μέρσιφουλ φέητ”.

Η μοναδική Occult μπάντα της ιστορίας κάνει ακόμα και καλά 7 άρια