Κουβεντα για το Black Metal topic

τουλάχιστον λάβετε υπόψη ότι αυτό το θρεντ είναι όντως μια μαλακία και μισή. καιρό τώρα.

Μεταφερθηκαν εδω ολα τα posts που ασχολουνται με το ΒΜ τοπικ.
Οποιοσδηποτε θελει να προσθεσει κατι πανω σε αυτο το θεμα να το κανει εδω.

Επειδή όμως είμαι, όπως λένε και στo xωριό μου, thoroughly intrigued, ας το φέρετε στον ίσιο δρόμο ντε! Να ακούσουμε ωραία καινούρια πραματάκια ναι ναι ναι! :yahoo:=D>:yahoo:=D>

Εdit : @Somn Γιατι ειναι μια μαλακια και μιση το θρεντ ? Σε ρωταω ως χρηστης.

ντεθστερ, γιατί ρε συ το θρεντ έχει καταλήξει να είναι black metal archives. άπειρες προτάσεις, τι προτάσεις δλδ, αναφορές απλώς. ποιος χρειάζεται τόσο black metal αλήθεια; καμιά εμβάθυνση και κανένα φιλτράρισμα, οπότε το θρεντ είναι άχρηστο - εκτός κι αν υπάρχει κάποιος που όντως χρειάζεται 50 black metal κυκλοφορίες το χρόνο. οι υπόλοιποι μου φαίνεται απίθανο να μπορούν να παρακολουθήσουν.

όλοι οι αποπάνω πλην του Epitaph [SIZE=“6”]είστε off topic![/SIZE]
Δεν υπάρχει ένα θρεντ παραπόνων κάπου πιο κάτω??

Η τουλάχιστον ποστάρετε και κανα δίσκο από κάτω για το θεαθήναι δλδ, γι’ αυτούς που πραγματικά δεν τους ενδιαφέρει γιατί έφαγε ban o ban (sic :stuck_out_tongue: )

και πραγματικά κάποιος να εξηγήσει γιατί είναι μαλακία το θρεντ, σοβαρά όμως! Πάλι σοβαρά, αν υπάρχει ένας τρόπος να βελτιωθεί (μουσικά;), i’m all up for it.
(edit - προς somnambulist) δεν έχεις άδικο, αλλά… αυτή δεν είναι η χρησιμότητα ενός bm thread; να ποστάρει κανείς πράματα που του αρέσουν, παλιά και καινούρια, ή πράματα που βρίσκει ενδιαφέρονται;
Εσύ πώς θα πρότεινες να αντιμετωπιστεί το θέμα;

Μλκ διαφωνω με Μπαν … πλεον το τοπικ ΕΙΝΑΙ καλο .

Αντερο δεν θα μου μεινει σημερα :lol::lol::lol:

Ρε Ντεθστερ καλο παιδι μου φαινεσαι κ μενα , ασχετα με το αν συμφωνω με μουσικες κτλ γιατι αυτο ειναι θεμα χαβαλε. ΚΑΚΟ ειναι το να παιρνεισ αυτες τις μουσικες τοσο σοβαρα ωστε να ρχεσαι σε πραγματικη κοντρα με τον αλλον, καποιοι το κανουν με ομαδες κ καποιοι με εθνικοτητες κ γενικα με οτιδηποτε…για τον πουτσο αμφοτεροι κατα τη γνωμη μου. Και επισης κακο ειναι να παιρνεις πολυ στα σοβαρα οποιαδηποτε μορφη εξουσιας σου δινεται , και δεν μιλαω για σενα αν και οπως το κοβω απο τα λεγομενα σου εσυ το ριξες το ban. Δηλαδη η εξουσια που εχει καποιος σε ενα φορουμ ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο και υψιστος κομπλεξισμος … ελπιζω λοιπον οτι σαν πραξη ηταν εν βρασμω ψυχης ενα πραμα σα να λεμε πανω σε νευρα , αλλιως αυτα που λες εσυ και αυτα που δεν λεει ο φριντομ ειναι πουτσαλεα με το συμπαθειο…

Για να μην παρεξηγηθω δεν εχει να κανει με το ποντικι τον BAN, λόγω φιλίας ή κατι τέτοιο, αλλα με την νοοτροπια του φορουμ ολοκληρου.

Ολμαιτι C το πες μονος σου ρε boy … το οτι δεν το καταλαβαινεις ειναι το προβλημα ολου του τοπικ … το πιασες ? Σου λεει απο πανω ο σομνα, που ειναι ωραιος τυπακος, κατι και δεν παιρνεις πρεφα μια. Συνεχισε να ποσταρεις εσυ για το θεαθηναι και μετα να ρωτας γιατι ειναι για τον πουτσο το τοπικ …

Στην τελικη μπες καναν Ατιλα τον Ουνο , κανα Μιντιαπορταλ και εγινες … 5 κυκλοφοριες την ημερα τiς εχεις ανετα … τις μισες (2,5) τις βρισκεις κ στο τοπικ εδω τελειως τυχαια …do the maths

P.S πιο καλο θα γινει οταν ποσταρει κοσμος που πραγματικα ασχολειται … και δεν το κανει για το κρεντιτ του ψαγμενου… που ακουει 5 δισκους τη μερα και τους αφομοιωνει σε σημειο που μετα να τους φερνει και σαν επιχειρημα :roll: :-k

P.s 2 μιας κ ειπες να μιλησουμε σοβαρα

Πάλε δεν το πιάνω, και θα σου πω γιατί.
Μου αρέσει ένα άλμπουμ. Το ποστάρω. Κάποιος-οι το σχολιάζουν, και ορμώμενοι από αυτό το άλμπουμ, ποστάρουν κάτι που συνήθως είναι αντίστοιχο, ή τελος πάντων έχει κάποια σχέση.
Τουλάχιστον έτσι είναι τα πράγματα όσο (λίγο) καιρό παρακολουθώ το θρεντ και ποστάρω σε αυτό, και γενικά έτσι λειτουργώ.
Δεν θα χρειαζόταν να βάζω άλμπουμ για το θεαθήναι (σε μία προσπάθεια να επαναφέρω την κουβέντα) εάν δεν είχαν παρεμβληθεί όλα αυτά τα άσχετα με το θέμα ποστς.

οπότε αυτό που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι τί ποστάρει κάποιος που πραγματικά ασχολείται. Εκτός και αν μπουν στο θρεντ περιορισμοί π.χ. μόνο καινουριες κυκλοφορίες ή μόνο κλασσικές κυκλοφορίες, κάτι που ίσως θα “μάζευε” τα πράγματα.

Epitaph you are παλικάρι, αλλά damn you δεν έχω ακούσει lurker of chalice ούτε το συγκεκριμένο amon amarth, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω και όντως γίνομαι σπάμερ!

Φιλε μου εγω γουσταρω να γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του και ειδικα απτη στιγμη που υπαρχει το νετ και δεν αναγκαζεσαι να πληρωσεις για ενα αλμπουμ.Ετσι μπορει να ανακαλυψεις ωραια πραματα,κι ας μην ειναι διαμαντια…δεν ειναι αυτο το θεμα αλλωστε.

Εντιτ:Στην τελικη οποιοσ δεν θελει δεν ψαχνει τα αλμπουμς που αναφερονται εδω και τελειωσε

Οτι να’ναι ομως…Μαγκες οποιος θελει ασχολειται,οι υπολοιποι γραψτε σε αλλα θρεντ.Εγω γουσταρω να ανφερονται και 50 αλμπουμ την ημερα γτ δεν ειμαι ξερολας και δεν γνωριζω ολες τις μπαντες απ’το στενο της γειτονιας του κολλητου μου.

προσατάνικ, τη γνώμη μου είπα ρε, δεν σας έσβησα τα ποστς. αυτό που λες κάνω, δεν συμμετέχω. ποστάρετε ό,τι γουστάρετε ναούμε.

κβελντ;!@;

γελαω με τα νικς που χρησιμοποιει το κολεη για να απανταει. ειμαι κατα στο μπαν του ποντικιου, 1ον επειδη ειναι φιλος και 2ον τον ξερετε, εχει βλασφημισει πολλες φορες στο παρελθον και περασε αλωβητος και θα φαει τωρα μπαν που δεν υπαρχει και υβριστικο σχολιο;

επισης σομναμπουλη οταν εισαι στρατο και δεν παρακολουθεις το θρεντ να μην λες σαχλαμαρες. λογικο ειναι καποιος που ποσταρει εδω ενα αλμπουμ δεν το κανει επειδη ανοιξε το μεταλ-αρκαηβς και ειδε το ιστορικο της μπαντας, το ακουσε το αλμπουμ και ηρθε δω να το διαφημισει, μπορει στο τελος να το βαλει και στα καλυτερα της χρονιας δεν θα ερθεις εσυ εδω να κανεις κριτικη σε αυτο, κριτικη μπορεις να κανεις οταν ο αλλος σου πετα ενα εξωφυλλο και τελειωσε, οπως κανουν αρκετοι εδω μεσα.

εγω οσο το δυνατον παλευω τη δυσλεξια που εχω και προσπαθω να γραψω δυο λογακια για το καθε τι που προτεινω, μην γινεστε ολοι τωρα γκρινιαρηδες, γαμω τον ΕΣ!

εντιτ: με μεγαλη ευκολια ο Trisatanic ειναι ο μπαν.

Δεν ποσταρουμε τοσα πολλα πραγματα κατα την γνωμη μου.
Αυτο το πρωτο φιλτραρισμα απο χρηστες βοηθαει κατα καποιον τροπον.
Και ναι εγω,ο Prosatanic,ο Plunderer εχουμε αναγκη για 50 κυκλοφοριες το χρονο.
Δεν λεω οτι ειναι ευκολο για τους αλλους να παρακολουθησουν αλλα εμεις τι να κανουμε ?

Το ειπα και πριν.Eνα πρωτοφιλτραρισμα.Υπαρχουν blogs που ανεβαζουν 300 αλμπουμ το μηνα.
Ο αττιλα καθε μηνα ανεβαζει 90.Ε μην λες οτι λεμε για τα 45 εδω μεσα…

Βασικα επειδη σας βλεπω να τρωγεστε μεταξυ σας για την καταντια αυτου του τοπικ, αποφασισα να ποσταρω αυτο που σκεφτομουν τις τελευταιες μερες και τελικα δικαιωνει πολλους απο εσας που λετε οτι ειναι πλεον ανουσιο το θρεντ.

Βλεποντας λοιπον να ποσταρετε 285 δισκους την ημερα, απο τον καθε τυχαρπαστο, σκεφτηκα οτι ‘‘τα κατεβαζετε ολα αμασητα’’.
Μην παρεξηγηθειτε, αλλα δυο ενδεχομενα παιζουν:
Eιτε οτι οντως εχετε καταστρεψει τα αυτια σας και αποθεωνετε το οτιδηποτε, ειτε οτι θελετε να κανετε επιδειξη γνωσεων και αναφερεστε σε οτιδηποτε κυκλοφορει ‘ο γειτονας’.

Πραγματικα δεν τα λεω αυτα για να σας την πω, αλλα μπας και διορθωθειτε και ποσταρετε μονο πραγματα που πραγματικα θεωρειτε οτι αξιζουν.

Γενικοτερα στο rockipedia το θεμα ειναι να ποσταριστουν αξιολογοι δισκοι, δεν ειναι threads για απλη καταγραφη κυκλοφοριων.
Χανεται το νοημα ετσι.

Και πολυ ευλογα μετα, ατομα οπως εγω και αλλοι που παρακολουθουμε που και που το τοπικ περισσοτερο περιφερειακα για να βρουμε κατι που να μας αρεσει, σκεφτομαστε οτι τελικα οι μπλακαδες ειναι προβατα που ο,τι καγκουρια ηχογραφηθει την αποθεωνουν. Δεν εξηγειται αλλιως.
Μαθετε λοιπον να ξεχωριζετε το αξιολογο απο την σαβουρα, για το καλο του thread και του Black Metal γενικοτερα.

Με ολη την καλη διαθεση τα παραπανω ε.

Ρε Night*Sky είσαι τέρμα άκυρος ξερωγώ, τι πάει να πει μάθετε να ξεχωρίζετε το αξιόλογο από τη σαβούρα, αυτό που για μένα γαμάει για το νομιστεράκι μπορεί ναναι μάπα και τούμπαλιν. Το ότι εδώ ποστάρονται 300 κυκλοφορίες τη μέρα έχει να κάνει με το ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται και ακούνε καθώς και με το ότι ως ιδίωμα είναι πολύ πιο ζωντανό και με περισσότερες αναζητήσεις από όλα σχεδόν τα υπόλοιπα. Είναι και λίγο trendy by the way, δεν το αρνούμαι…

ΥΓ. Ποιος είναι ο αττίλας, για τον γνωστό λέμε?

Kαλα αν εσυ αυτο καταλαβες τι να πω.

Τα ειπε πιο πριν και ο somnambulist, αλλα δεν το βλεπεις.

Υπαρχει διαφορα στο ‘ποσταρω κατι που μαρεσει πραγματικα’ και στο ‘πεταω εξωφυλλα και κυκλοφοριες ετσι για να υπαρχουν’. Και αυτη η διαφορα φενεται.

Συνεχιστε οπως νομιζετε…

Ρε κρις μαλλον αυτο που λεει ο νυχτερινος απο πανω αφορα τον καθενα σε προσωπικο επιπεδο … κοινως ξεχωρισε τι σαρεσει περισσοτερο και ποσταρε αυτο , μην ποσταρεις ντε και καλα καθε τι καινουριο που ακους . Αυτο ελεγα και στο Ντεθστερ, δεν κερδιζει οποιος ποσταρει τα πιο πολλα ξερω γω , ουτε πιο ψαγμενος ουτε πιο μαγκας ειναι … Το θεμα γουστου δεν εχει καμια σχεση

That’s my point ! :wink:

Ακόμα πιο άκυρο τότε, εκτός αν εσείς ξέρετε καλύτερα τι αρέσει στον καθένα και τι όχι από τον ίδιον. Γιατί άμα είναι έτσι πρέπει και κι εγώ να σας πω ότι το <Code> που βάλατε στις λίστες σας είναι ένας βαρετός και άνευρος δίσκος που δεν σας άρεσε τόσο αλλά το κάνατε λόγο hype και Vikotnik. Δεν το κανα όμως. :wink:

Από την άλλη θα συμφωνήσω ότι πετώντας ένα εξώφυλλο και 2 λέξεις κάνει μια τρύπα στο νερό κανείς, εκεί μαζί σας. Γράψε κάτι παραπάνω ρε αδερφέ να ξέρουμε τι περίπου θα ακούσουμε και αν μας ενδιαφέρει.

Προσωπικά γράφω είτε για δίσκους που με ενθουσιάζουν είτε (σπανιότερα) για δίσκους που έχουν κάτι αξιοπερίεργο. Νομίζω έτσι είναι και η πλειοψηφία.