Candlemass - 22/04/17 - Pireaus Academy

Παιζουν ολοκληρο το Nightfall λεει… Τι δισκαρα ΘΕΕ μου, το θεμα ειναι θα ειναι μαζι τους ο Leif? Με ψηνει αλλα απο την αλλη δεν ξερω…

Χωρίς Leif και Messiah δεν πάω…

1 Like

τιμη δεν μας λενε ομως…

22 ευρώ τα πρώτα και 24 μετά…

Ξέρουμε αν θα είναι ο Messiah;

Ποιος Messiah ρε παιδιά; Προκύπτει από οπουδήποτε που δεν έχω πάρει χαμπάρι τα τελευταία 10 και βάλε χρόνια, ότι ο Messiah θα ξαναεμφανιστεί με Candlemass?

Ίδια μέρα με Skyclad :+1:

Και αν ακούσα καλά σε πρόσφατη συναυλία απ 'εξω που συζητάγανε 2 του χώρου θα έχει και κάτι 20 μάλλον κυττάρο και κάτι 21 (δεν κατάλαβα που) γιατί μπήκα για Helstar.
Πάσχα γαρ και όλοι τα κρατήσανε για μετά. Και 23 παίζει ο Graham Bonnet, άλλα χωρίς εξαερισμό δεν ξαναπατάω Crow σορρυ. Καλό ήχο πλέον ειδικά σε hard rock, βγάζει αλλά όταν τιγκάρισε και χωρίς να κουνιέται ο κόσμος ήταν σα σάουνα.
22-24 χωρίς 2 βασικούς οταν περυσι το πουλάγανε μισά?. Sorry αλλά εύκολα Skyclad.

Φτού. Τα χάνω… περιοδεία γάρ. Ναί ξέρω τι έχει 21.(θα χαρούν πολύ οι Powerάκηδες)
Βασικά θέλει κανείς Skyclad στο δεκάρι (10ευρώ) γιατι για να το δώ τώρα πρέπει να πάω 20 Λάρισα (και θα πάω !)

Γιατί δεν προλαβαίνεις να αγοράσεις εισητήριο ? Αφού έτσι κι άλλιως τα μισά είναι τη μέρα της συναυλίας - σχεδόν πάντα. Το οτι θα ναι μάλλον 3-4ή και 5 live εκείνες τις μέρες οφείλεται στο ορθοδοξον Πάσχα, που κανείς δεν θα ρίσκαρε να κάνει live. Απο την άλλη αν έχουν μια καλη πρόταση, y not ?

22 ευρω για να ακουσω το ολο το Nightfall διασκευη ? μαλλον ψαχνουν για μαλακες. και οι διοργανωτες και το συγκροτημα.

Tribute band.

Απολειεται, πλεον τραγουδιστης των Candlemass ειναι ο Mats Levén και μπασο στην περιοδεια μαλλον θα παιζει ο Per Wiberg.

Τι φημες εχετε ακουσει για 21 Απριλιου?

Ήθελα πραγματικά να ήξερα τι έχουν μέσα στο κεφάλι τους οι διοργανωτές όταν ανακοινώνουν live 2 μόλις μήνες πριν το event!

τωρα που βρηκαμε παππα. εγω θα ειμαι skyklad παντως.

PE, τελικά δεν μπορώ skyclad να πάω μαν (για το εισητήριο που έλεγες) γιατι κάτι προέκυψε διαφορετικό σε κοινωνική υποχρέωση!

Τους είδα προχθές live σε φεστιβάλ. Μέτρια απόδοση, αλλά δεν τους είχα δει ποτέ live ξανά και δεν ξέρω αν ήταν ποτέ τους φοβεροί συναυλιακά.
Ο μικρός που είχαν στα φωνητικά ήταν ορεξάτος αλλά δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με Messiah. Συμπαθητικός ήταν, μάλιστα μόλις έμαθα ότι έχει τραγουδήσει και στα Krux.

Κατά τα άλλα είχαν κακό ήχο στην αρχή με πολύ χαμηλά τα πάντα, οι κιθάρες ήταν σα να παίζαν ροκάκια. Έφυγα από μπροστά μπροστά που ήμουν, στην μεριά του Björkman και πήγα στον ημιόροφο στο 4ο κομμάτι του Nightfall και μου φάνηκε πολύ καλύτερος ο ήχος, πιο μπάσος. Τα λέω αυτά γιατί υπάρχει γενικά θέμα με τον ήχο στην Ελλάδα και χάνεις τη μισή απόλαυση αν οι Candlemass έχουν “λεπτό” ήχο στις κιθάρες.

Επειδή ήταν φεστιβάλ, ο κόσμος ήταν έτσι κι έτσι, Οι μπροστινοί το ευχαριστήθηκαν, οι υπόλοιποι απλά παρακολουθούσαν. Επειδή έχουν κομματάρες, οι πιστοί θα περάσουν καλά και θα ανεβάσουν και την μπάντα λογικά. Αν και το κοινό είναι ντεμί, το βλέπω να πηγαίνει για φιάσκο…

Αν ο μικρός που λες είναι ο Mats Leven…δεν είναι και τόσο μικρός αφού είναι 50αρης αν δεν κάνω λάθος
Έχω φίλο που οι Candlemass είναι μια από τις αγαπημένες του μπάντες και πριν κανα ενάμιση χρόνο που τους είχε δει σε κάποιο φεστιβάλ είχε ρίξει τρομερό κράξιμο. Συγκεκριμένα έγραψε τότε:

When you hang that skull in the back, make sure you are ready to back it up. If you’re bored/uninterested/in love/tired, stop this farce and go home. Candlemass is my second favorite band in the world and I am always going to head-bang to their classics like a maniac and scream the lyrics until my voice is only suitable for phone-sex, but that doesn’t mean I’m stupid or blind. This is not Candlemass, this a third-rate cover band who disgraces their once great name. Give it a rest boys, this cow has been milked to death.

Πάντως νομίζω πως αν κάποιος πάει με χαμηλές προσδοκίες και με δεδομένο πως θα ακούσει κομματάρες, θα περάσει καλά. Τελευταία φορά που τους είχα δει σε εκείνο το φεστιβάλ με Trouble, Ghost, Hell κλπ η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική

Ναι αυτόν εννοούσα. Τον έκανα για 30άρη, ειδικά μπροστά στον Johansson.

Μόνο αν έκοψες το breast feeding 10 χρονών μπορεί να έχεις τέτοιο παρουσιαστικό στα 52:

Mats Leven. χαχα τεκνο…ενταξη δε ξερω για candlemass τι λεει.ας τον κρινουν οι αρμοδιοι.αλλα γενικα ειναι μεγαλος καλιτεχνης.