To “Mosquito” μου λείπει, μην το ανακυκλώσεις :!:
@mindcrime: ποσο και απο που; + σε κανω φινο tradακι αμα εχεις τις πρωτες εκδοσεις των PW, εχουν διαφορες στα εξωφυλλα κι ειναι ο λογος που τις θελω
Δισκογραφία Big Big Train
το έφερε φίλος από Γερμανία στα 90e μιας και στην Αθήνα κάποια μαγαζιά μου λέγανε για 150!!
τι εννοείς? Το Bleeding το πήρα τη βδομάδα που βγήκε (κάπου το 1996?) και τα 2 προηγούμενα εκεί γύρω (πριν τα είχα σε κασσέτες).
Το booklet του Mosquito είναι σε στυλ αφισάκι, δες: [SPOILER][/SPOILER]
Εγώ αυτό που εννοούσα πάντως, είναι ότι το “Mosquito” είναι το μόνο PW που δεν έχω και αν θες να το πουλήσεις ίσως το αγόραζα. Δε με ενδιαφέρει ποια έκδοση είναι.
Οχι σήμερα, πριν λίγες μέρες παρήγγειλα από το play τα :
[B][B]Neurosis[/B] - [I]“Souls At Zero”[/I]
[B]Primordial [/B]- [I]“Redemption At The Puritan’s Hand”[/I]
[B]Porcupine Tree[/B]- [I]“Lightbulb Sun”[/I]
[B]Porcupine Tree[/B] - [I]“In Absentia”[/I]
Down - [I]“Nola”[/I]
[/B]
Αλλά ρε παιδιά, όποιος ξέρει ας πει κάτι παραπάνω.
Ξανάστειλα, με ξαναγράψανε. Στο order issues που έχει. Τι στομπούτσο παίζει.
Και μόλις τώρα βλέπω ότι ήρθε μεηλ στο μεηλ που έχω για το σαητ και δεν μου ρθε ποτέ forward σε αυτό που χρησιμοποιώ. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
[I]Thank you for your email regarding orders oi#:7728846 250306284, 250306285, 250306286, 250306287, 250306288.
We aim to have all orders dispatched within 24 hours, and most items are then usually delivered within 3-5 working days. Unfortunately as postal services do vary in each area this is not something we are able to guarantee.
It is our policy to allow 21 days from the postage date before we can declare an item lost in the post. If in the unlikely event you order is not delivered within 21 days then please contact us via the help pages on our website and we will investigate the matter further for you.
Alternatively you can contact our Customer Support Team on 0845 800 1020 (UK only) or +44 (0)1534 877 595 (outside UK). Our opening hours are 9am - 8pm Monday to Friday and 9am - 5pm Saturday and Sunday.
Please accept our sincere apologies for any inconvenience this may have caused you and thank you for your patience and valued custom.[/I]
Kind Regards,
Customer Support Team
Play.com
Χτες και σήμερα έφτασαν
[B]Old - Down with the Nails[/B]
[B]Agalloch - The Mantle[/B]
[B]Nocturnal Depression - The Cult of Negation[/B]
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ live, στην καλύτερη φάση του tom waits για μένα…:trombone:
[B]Subrosa[/B] - No Help for the Mighty Ones (CD)
[B]Unearthly Trance/Wooden Wand[/B] - Split 7"
[B]Blood Ceremony[/B] - Living with the Ancients (CD)
και
[SPOILER]
Corrupted - Depressed Mind (Zip-up Hoodie)
\m/\m/\m/
100$ σύνολο από All that is heavy[/SPOILER]
από τους πάγκους του keep it true αγοράσθηκαν τα παρακάτω βινύλια (όλα καινούργια)
[B]
Sodom - Agent Orange PLP 15 E
Ram - Forced Entry RED LP 15 E
Sacred Steel - Wargods Of Metal PLP 10 E[/B]
και δώρο με τα πάνω το
[B]Tokyo Blade - No Remorse[/B]
επίσης
[B]Grand Magus - Hammer Of The North 13 E
Power Crue - Sign Of Rage 10 E
Steel Assasin- From The Vaults (HRR re-issue) 14 E
Metalucifer - Heavy Metal Bulldozer (Teutonic Attack edition) 15 E[/B]
τελικά ψώνισα αρκετά … αλλά θα μπορούσα να έχω πάρει κ περισσότερα
Παρηγγειλα κι εγω απο εκει μια μπλουζα και εχουν περασει 3 μερες και ακομα μου λεει status: processing.Tα λεφτα εχουν σταλει.Αν ξερεις,επειδη πρωτη φορα παραγγελνω απο εκει,ετσι γινεται παντα η μηπως εχει γινει καμια μαλακια?
P.S Σορυ που δεν το βαζω στο τοπικ για τα σαιτ για αγορες.
[B]Necromantia - Crossing the Fiery Path[/B]
Δυστυχώς με το τρισάθλιο εξώφυλλο της επανακυκλοφορίας σε σχέση με την αρχική έκδοση τουλάχιστον
[SPOILER][/SPOILER]
Τρισαθλιο και τραγικο το εξωφυλλο της επανακυκλοφοριας Necromantia.
Σε ολα τα Necromantia βασικα χαλια ειναι τα νεα εξωφυλλα.
Εμενα μου στείλανε μέηλ μετά από τρεις μέρες ότι ξεκίνησε το shipping και δέκα μέρες μετά από αυτό έφτασε το πακέτο.
Ωραίο το τζάκετ corrupted! Έχω βρει το ίδιο σχέδιο σε shirt και πουκάμισο από τύπο που τα φτιάχνει, αλλά δεν έχω παραγγείλει, γιατί ίσως ο πιο τίμιος τρόπος να έχεις μπλούζα corrupted παίζει να είναι να τη φτιάξεις μόνο σου, και το σκέφτομαι ακόμα.
Rage - Strings To A Web cd+dvd:):!:
Οκ ευχαριστω!!!
Oν τοπικ:
Δυο κασσετες:
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
spiral architect - a sceptic’s universe
dredg - the pariah, the parrot, the delusion (digi)
evergrey - in search for truth
mercury rising - building rome
zero hour - a fragile mind
meshuggah - I