Το ποια θα περάσει απ’το ζευγάρι Τσέλσι - Μάντσεστερ είναι καθαρό 50 - 50 αυτή την εποχή, μια και καμία απ’τις ομάδες δεν πείθει.
Στα άλλα ζευγάρια:
Δεν ξεγράφω την Τότεναμ με τίποτα. Για όποιον έχει δει 2-3 παιχνίδια της φέτος, είναι εμφανές ότι πρόκειται για καλοδουλεμένη ομάδα, με δυνατή έδρα (όπου θα γίνει ο επαναληπτικός, σημειωτέον). Μάλλον θέλει σημαντική δόση τύχης για να κάνει την “έκπληξη”, αλλά μπορεί να το κάνει.
Η Μπάρτσα δεν θα 'χει λογικά κανένα πρόβλημα. Έτσι όπως γίνονται και οι διασταυρώσεις, άμα δεν πάθει κανα κοκομπλόκο σ’αυτό το σημείο της σεζόν, θα πάει τελικό.
Στο Ίντερ - Σάλκε, απλά θέλω έξω την σιχαμερή Ίντερ … Αυτή και η Τσέλσι πρέπει να’ναι οι πιο αντιπαθητικές ευρωπαϊκές ομάδες για μένα.
Μακάρι να δούμε ωραία μπαλίτσα και ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΧΑΡΙΣΤΕΑ :!:
Εγώ ψήφισα Τότεναμ ετσι για το γαμώτο:p…πάντως όντως μην σας κανει εκπληξη αμα περάσει η τότεναμ…η real απεναντι σε καλα δουλεμένες ομαδες που παιζουν ομαδικό ποδόσφαιρο τα ψιλοχάνει κάποιες φορές…αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει τουλάχιστον…
εδιτ: ειμαι ο μονος αραγε που δεν θελω να περασει η μπαρτσα μονο απο αντιδραση στην καθολικη κυριαρχια της?:p:-s
Ρεάλ-Τότεναμ παιδιά εγώ πάντως βλέπω καθαρά Ρεάλ.Η Τότεναμ δεν με έχει πείσει εκτός απο δύο ματσάρες που έδωσε με την Ίντερ…
Με την Μίλαν που έχει μο ηλικίας 40 κάνανε 3 σουτ σε 2 παιχνίδια ενώ στο 2ο τους κάνανε πλάκα τα γερόντια:lol:
Άσε που πρέπει να φεύγουνε και οι αγγλικές σιγά σιγά πονέσανε τα μάτια μας ,μόνο μία Αρσεναλ βλέπεται και αυτή έπεσε πάνω στο μεγαθήριο νωρίς νωρίς.
ελατε ρε,αυτο με τα γεροντια της ιντερρ εχει καταντησει αηδια.σαφως και τους κανανε πλακα στον 2ο αγωνα(οπως αναμενοταν),αλλα δεν ειναι τυχαιοι 30αρηδες.ομαδα με ιμπρα,πιρλο,ζεντορφ,κασανο,ρομπινιο κ.λ.π ειναι φυσικο να παταει μια πολυ δουλεμενη ομαδα αλλα με παικτες χωρις μεγαλη πειρα απο ευρωπαικες διοργανωσεις.
οσο για τον τελικο,προβλεπω ιντερ-μπαρτσα ή ιντερ-ρεαλ(δυστυχως).η γιουναιτεντ και η τσελσι δεν ειναι το ιδιο δυνατες με αλλες χρονιες και δυσκολο θα μπορεσουν να αποκλεισουν την ιντερ(που ειχε τρομερα ευνοικη κληρωση.
Της Μιλαν θες να πεις…
Τον μπαρμπα Αλεξ να τον φοβασαι. Μπορει να φτασει τελικο και να το σηκωσει…
Ειναι σχετικα μετρια η United αλλα δεν παει παρακατω μονο προς τα πανω η αποδοση της (μην ακουσω για τον παιχνιδι με την Λιβερπουλ-εδω μιλαμε για επαναληπτικους αγωνες) οι αλλοι ειναι πιο επιφοβοι να σερνονται.
Ρεαλ, Ιντερ, United και φυσικα (αλλα και εκνευριστηκα λιγο) Μπαρτσα εχουν τον πρωτο λογο.
τον σερ αλεξ ισα ισα δεν τον φοβαμαι και εγω αυτο ευχομαι,τη γιουναιτεντ να το σηκωνει στο γουεμπλει και να κλεινει ετσι επιβλητικα ενας μεγαλος κυκλος επιτυχειων για παικτες οπως ο φαν ντερ σαρ,ο σκοουλς,ο γκιγκς.περισσοτερο και απο την μπαρτσα θελω τη μαντσεστερ να το σηκωσει.
Παιδες στα μεγαλα ματς φαινονται οι μεγαλοι παιχτες.
Οποιος απο αυτους ειναι σε καλη κατασταση θα κανει την διαφορα.
Τωρα ο Ετο θα’ναι,ο Σναηντερ,ο Μεσσι,ο Ροναλντο (γελανε και οι πετρες),ο Ρουνεη κτλ
θα το δουμε.Εμενα δεν με ενδιαφερει ποιος θα το παρει μιας και η ομαδα μου
αποκλειστηκε,απλα θα γουσταρα να εβλεπα κανα 2-3 ματς σαν το Μπαγερν-Ιντερ.