Ευτυχως βλεπω κοσμο να χαιρεται που εμεινε εξω το ασυλο, γιατι μια εποχη νομιζα πως ημουν ο τρελος του χωριου με τοσους… βερους Καταλανους διπλα μου. Κλαμα ο Πλατινι αποψε, χαλασε το προιον… με τι μουτρα θα δει ο κοσμος τελικο ΧΩΡΙΣ Μπαρτσελονα8O
Ας το παρει οποιος θελει τωρα, πραγματικα δεν εχω προτιμηση. Ας το παρει η Chelsea στην τελικη για την καβλα που μας εδωσε αποψε
Γκουχ γκουχ, θα πέσει φωτιά να σε κάψει!!! Από το 2006 κράζω την μόδα “η Μπαρτσελόνα είναι ιδέα” και την αβάντα της.
Κατά τα άλλα, εγώ θα συμφωνήσω με Dr Love. Η Μπαρτσελόνα εμένα με κούραζε φέτος όλη την χρονιά. 1 επιθετικός και 7 χαφ που φρόντιζαν απλά να ελέγξουν το κέντρο και να γίνονται 4000 πάσες/αγώνα. Τα πάντα τα περίμεναν από τον Μέσι. Ελάχιστες πρωτοβουλίες από τους υπόλοιπους και σχεδόν μηδέν διάθεση για ρίσκο. Λες και η τακτική που διδάχθηκαν 3 χρόνια πριν, αρκεί να για να νικάς τους πάντες και τα πάντα. Κάποια στιγμή πρέπει και να σουτάρεις για να σκοράρεις.
Από την άλλη, 2ο σερί Τσ.Λ. δεν γινόταν. Τιμή και δόξα στην Μπαρτσελόνα και στον Γκουαρντιόλα για την ομάδα που μας παρουσίασαν τα προηγούμενα χρόνια (παρά την αβάντα). Η χρονιά φέτος λήγει νωρίς αλλά του χρόνου την περιμένω την Μπαρτσελόνα ακόμη πιο δυνατή.
Αύριο περιμένω ματς κόλαση.
ΥΓ. ΚρισΠ, η δίκαιη κόκκινη στον Τέρι, ακόμη δεν έχω καταλάβει το πώς αποδεικνύει π.χ. πως η κόκκινη του Φαν Πέρσι ήταν δώρο στην Μπαρτσελόνα…
Ότι σουτάρουν, σουτάρουν, το θέμα είναι ότι χάνουν τα άχαστα …
“Αντιποδόσφαιρο” επειδή αλλάζουν 15378930513 πάσες; Οκ … για μένα δεν υπάρχει “αντιποδόσφαιρο”, η κάθε ομάδα παίζει με ό,τι έχει και ο κάθε θεατής έχει τα γούστα του να κρίνει αν αυτό που βλέπει του αρέσει ή όχι. Με αυτή την έννοια μόνο μπορείς να το πεις αντιποδόσφαιρο, τώρα τα μπεφαπιάσματα για το “ποιος παίζει πραγματικά αντιποδόσφαιρο”, είναι χαζά πράγματα …
Καλά μετα το χθεσινο αποκλεισμο της Μπαρτσα σημερα προβλεπεται ΠΟΛΕΜΟΣ! Πιστευω πως αν το αφησει ο ref το ματς να κυλισει και δεν αρχισει τα πολλα σφυριιγματα και τετοια… θα δουμε ματσαρα…
Έσπασε τελικά το αναμενόμενο ζευγάρι του τελικού…να δούμε μήπως σπάσει και τελείως!
Εκείνος που μας τα έσπασε σίγουρα χθες για πολλοστή φορά ήτανε ο Σωτηρακόπουλος…:lol:
Ο τυπος ειναι μεγαλος κωλοτουμπας.Μου εσπασε τα νευρα χθες.Στο 2-0 μιλαγε για τι ωρα φευγει το τσαρτερ για Αγγλια και το ματς τελειωσε και απο το γκολ του Ραμιρεζ και μετα μιλαγε για το παθος και για την ψυχη της Τσελσι!!!Για σημερα και εγω βλεπω πολεμο στο Μπερναμπεου και πιο ανοιχτο παιχνιδι σε σχεση με το χθεσινο.[SPOILER]Και φυσικα στο τελος θα περασει η Ρεαλ :D[/SPOILER]
καλά χθες ήταν και χύμα σε στιγμές ο σωτηρακοπουλος.
το γέλιο που έριξε μετά την πατάτα που έκανε του να λέει οτι τσελσι την γάμησε και ταυτόχρονα έβαλε γκολ, ηταν αυθεντικό και οχι γέλιο αμηχανίας.
ίσως γιατί νομίζω πως ήταν ο τελευταίος αγώνας για το mega… νομίζω οτι φεύγει
επίσης δικαιώθηκε ο chrisp οτι βλέπουμε μια χαρά διοργάνωση φέτος.
Λιγό πριν το γκολ δεν έλεγε"η Τσέλσι κάνει αποστολή αυτοκτονίας ζωσμένη με εκρηκτικά" ή κάπως έτσι τέλος πάντων? :lol:
Έγω όταν βλέπω Μίλαν τον έχω καταργήσει…σε κάνα ψιλοαδιάφορο ή όταν το βλέπω σε σπίτι άλλου τον ανέχομαι…και προσπαθώ να το διασκεδάζω!
[B]“Λύγισε” ο Ιβάνοβιτς όταν έμαθε ότι χάνει τον τελικό
Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς μαθαίνει από τον δημοσιογράφο του Sky Sports ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε την αντίδρασή του…[/B]
Ο άσος της Τσέλσι είδε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στο πέναλτι που κέρδισε η Μπαρτσελόνα.
Μετά το τέλος του αγώνα δέχτηκε ερώτηση για το αν πράγματι κιτρινήστηκε στη φάση του πέναλτι, καθώς η τηλεόραση δεν έδειξε το στιγμιότυπο. Ο παίκτης απάντησε καταφατικά και τότε ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν γνωρίζει ότι δεν θα αγωνιστεί στον τελικό. Ο Ιβάνοβιτς τα έχασε… Αρχικά ψέλλισε ναι… στη συνέχεια κοίταξε “μουδιασμένος” τον Κόουλ, γύρισε το βλέμμα του ξανά στον δημοσιογράφο για να σιγουρευτεί ότι δεν του κάνει πλάκα και τότε αυτός του έριξε την χαριστική βολή… “Δυστυχώς δεν θα παίξεις στον τελικό…”. Ο άσος της Τσέλσι παρά την αμηχανία, κατάφερε να απαντήσει, φανερά συγκλονισμένος από την είδηση.
κόψτε φάτσα!!
πρεπει να σταματήσει αυτο με τις κίτρινες. άλλο η κόκκινη του τερι που έπαιζε γονατιές, και άλλο μια κίτρινη που μπορεί να εχει έρθει απο μια απλή φάση
Αντιδραση Gary Neville που σχολιαζε τον αγωνα για το Skysports
:lol::lol::lol:
—o---
Εχω κουραστει απο χθες το βραδυ (και οχι μονο) να ακουω απο τους “ακολουθουντες του επιταφιου” οτι η Chelsea επαιξε κατενατσιο, εβαλε το πουλμαν μπροστα κτλ… και τους απαντω…
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ! Τι επρεπε δηλαδη? Να κατεβει να παιξει επιθετικα να φαει 4 γκολ σαν τον Βενγκερ που αντιμετωπιζει την Μπαρτσελονα σαν την Πορτσμουθ? Να αποκλειστει, αλλα να εισπραξει επαινους, επειδη δεν χαλασε το παιχνιδι της αγαπημενης του κοσμου?
Οι ομάδες παίζουν για τα τρόπαια όχι για να μας προσφέρουν τηλεοπτικό θέαμα. Όταν το καταλάβουν όλοι αυτό…Σαφώς και το καλύτερο είναι τα τρόπαια να συνδυάζονται με το τηλεοπτικό θέαμα.
Αλλά σιγά μη κάτσει να διασυρθεί ο άλλος για να δω εγώ γκολ και ωραίες φάσεις…
Εγώ μόνο διθυραμβικά σχόλια για την ψυχωμένη Τσέλσι βλέπω και δικαίως.
Η Τσέλσι έμεινε πίσω με 2-0 είχε 10 παίκτες και όμως ανέβηκε πιο ψηλά και έβαλε καταπληκτικό γκολ. Μετά εννοείται ότι θα έμενε πίσω και προφανώς καλά έκανε.
Άλλωστε, για όσους αγαπάνε το άθλημα ο τρόπος με τον οποίο αμύνθηκε σε συνδυασμό με την αγωνιώδη προσπάθεια της Μπάρτσα να σκοράρει είχε το δικό του ιδιαίτερο “θέαμα”.
Πραγματικά, και ενώ αρκετοί βλέπω αντιπαθούμε την Τσέλσι, παραδεχόμαστε ότι ήταν ομολογουμένως μια φοβερή ποδοσφαιρική ιστορία αυτό που έγινε χθες. Νομίζω όλους μας συγκινεί μια κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο.