Champions League 2011-2012

εκτος απο τον Ντρογκμπα και ο Τσεχ επαιξε πολυ καλα!!!
δεν καταλαβα ποτε αποβληθηκε ο Τερι :-s

μιλαγα με τον πατερα μου εκεινη την στιγμη και ουτε το καταλαβαμε
ηταν αναμεσα στα δυο γκολ της Μπαρτσα?

Ναι μετα το 1-0 ηταν

ευχαριστω KEN !!!

Ρε είχα προβλέψει και είχα βγάλει τον εαυτό μου άνευ υπηρεσίας (ναι, μπορώ να το κάνω γιατί είμαι γραφέας, εσύ περίεργε που πας να πεις τη μαλακία σου :p). Δεν είχε σκοπιές και μαλακίες χτες, μόνο ΓΚΑΒΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΑΡΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Βέβαια ότι δύο φορές ξύπνησα όλο τον κόσμο που είχε υπηρεσία και κοιμόταν στα ενδιάμεσα, τον ξύπνησα… :stuck_out_tongue:

Εντάξει τί να πω. Κλασσικός άσχετος - με το συμπάθειο κιόλας αλλά αν δεν σκαμπάζουμε και πολλά από μπάλα καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε που λέει κι ο Σωτηρακό. Άλλωστε η καλύτερη απάντηση σ’ αυτές τις παπαριές δόθηκε από ένα φαν της Μπαρτσελόνα:

Πραγματικά έτσι είναι. Μάθετε επιτέλους να ξεχωρίζετε το ποδόσφαιρο αντεπιθέσεων (που ειδικά όταν το παίζει αγγλική ομάδα σωστά είναι ΚΑΥΛΑ) από το “ιταλικό κατενάτσιο”. #-o

Κατά τ’ άλλα βλέπω πολλά σχόλια από φορουμίτες που όχι Τσέλσι δεν είναι, αλλά αντι-Τσέλσι πες καλύτερα, και νιώθω δικαιωμένος που από πέρυσι κράζω ανελέητα το φαινομενικά θεαματικό αλλά στην πράξη απίστευτα κουραστικό, ανέμπνευστο (πλην ενός παίκτη - του γνωστού) και χωρίς ούτε στάλα ρίσκο ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα. Θα το χοντρύνω και θα πω ότι χτες δεν ήταν μόνο η μεγαλύτερη ίσως πρόκριση στην ιστορία της Τσέλσι, ήταν επίσης και μια νίκη συνολικά για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το οποίο απλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ δεύτερη συνεχόμενη “επιβλητική κατάκτηση” από την Μπαρτσελόνα με τους γύρω να τη γλείφουν ανελέητα. Αν το παίρνανε και φέτος, από του χρόνου δε θα έβλεπες καθόλου ποδόσφαιρο, μόνο πρακτική εφαρμογή ποδοσφαιρικών ασκήσεων με περιεχόμενο “πώς διάολο θα τα βγάλουμε πέρα απέναντι στο σπαζαρχίδικο passing game της Μπαρτσελόνα”, για θέαμα ούτε λόγος έτσι;

I stand pwned. :lol: Και βασικά δεν είναι μόνο αυτό ε! Έκανα το λάθος να πατήσω κλικ στο βελάκι για να θυμηθώ ολόκληρο το ποστ. Και τί να δω;

:roll:

Λοιπόν τα αντι-Chelsea-ικά μου αισθήματα γνωστά. Με αυτό ως γνώμονα συνεχίζω.

Στο 0-0, μαζί με ένα φίλο που και οι δύο θέλουμε Barca (γιατί όπως και να το κάνουμε, κάποιον έπρεπε να υποστηρίζεις μέσα στο τετράγωνο του μίσους Real-Bayern-Chelsea), λέμε γελώντας: “μαλάκα η απόλυτη ξενέρα του γηπέδου είναι να περάσουν οι άγγλοι με γκολ του μαδριλένου.” :lol::lol: Τζόκερ κανείς; ΠΡΟ-ΤΟ;

κατόπιν αυτού, ναι, ήταν καλό για το ποδόσφαιρο που αποκλείστηκε τελικά η Barca και με τον τρόπο που έγινε - μια ηλιαχτίδα φωτός ότι δεν είναι ΚΑΙ η ευρωπαική μπάλα εντελώς μιλημένη. Αλλά: ΠΟΙΟΝ ΣΚΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ; Τους φιλοβασιλικούς, τους γερμαναράδες ή τα εγγλεζοσκίνια; Πουτάνα ζωή. Έπρεπε να είναι η Νάπολι εδώ πέρα να κλάνατε όλοι μπάμιες. Πέρα από την πλάκα όμως, ηρωική πρόκριση.

το πεναλτυ ηταν? η θεωρειται ακουσιο επιδη πεφτει ο παιχτης?
και τι εχασε στα καπακια ο ρομπεν ε??

2ο γκολ ο ροναλτο. και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που μετάνιωσα να ρίξω το 10ευρο στο χατ τρικ του που έδινε 15 :frowning:

*βάλτο ρε ρόμπα

Μουφα πεναλτυ,δευτερο γκολ οφσαηντ.
Μουρινιο για πες μας τωρα ρε…

Πάμε μωρή Βαυαρία…

Θα περασει η ρεαλ και θα το παρει,εχουν ευθυγραμμιστει οι πλανητες για να γινει φετος αυτο.Σημερα ας πουμε ειναι κακιστη αλλα καταφερε να προηγηθει με 2-0.

Πολυ ωραιο ματς και πολυ ανοιχτο παιχνιδι μεχρι τωρα

τι μαλλιά χάνουν ρε γμτ οι γερμανοί…

Μακάρι να περάσουν για να δούμε τελικό με την τσέλσι να μην τέρμα κλειστή…

και γαμώ τα ημίχρονα! ελα ρε μπαγερν. και γκολ να φας, πάλι ενα θες. θα γίνει μάχη.

Παμε μπορεις και αλλο κορακα.
Τεντωμενο χερι σε φαουλ προς το τερμα ο Πεπε.
Γαργαρα το πεναλτυ.

'Αντε μωρέ Μπάγερν άντε γαμωτ τους έχεις

πωπω αντε ρε μπαγερν, το αξιζεις!! καλα εκει με το πλαγιο του ρομπεν μονο ο πεπε ακολουθησε. το χερι πεπε οντως δεν το ειδε. της μπαγερν το ειδε ομως…

Αντιπαθεια διακρινω , ε;

Deathster συμφωνώ για το πρώτο πέναλτυ, αλλά κατά τα άλλα είσαι λάθος, ίσα ίσα που είναι πολύ καλός, κρατάει το ρυθμό και δε μασάει και στη μουρμούρα από τις πουτάνες της Real για κάρτα στον Gustavo.

Ματσάρα πάντως, κι αφού βάλανε γκολ νωρίς οι Βαυαροί νομίζω ότι ο Lineker θα επαληθεύεται εις τους αιώνας των αιώνων.

[SPOILER]ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ[/SPOILER]