Champions League 2018-2019

Να ενημερωσουμε παντως οτι η τριγλια εχει ομαδαρα φετος και η μηχανιωνα πηρε αμανατιδη στον παγκο, παει τρενο για άνοδο(ασε που τους εχει πελατες ο ποσειδωνας, αν θυμούνται οι παλιοί)

2 Likes

Αψεγαδιαστο σχόλιο, δικο μου λαθος που δεν υπηρξα ακριβής αλλα βλεπεις δεν ασχολούμαι με αθλητικα, να φανταστεις τα εχω ολα mute μεχρι να αναβαθμιστεί το φορουμ και να φατε ολοι ignore

2 Likes

Βασικά τα ίδια που έλεγαν κι εδώ πριν 6 χρόνια.

Είπε ο οπαδός του ΜΠΑΟΚ, αν είναι δυνατόν :joy: :rofl:

2 Likes

Συμπληρωσε ο οπαδος των λεφταλλικα αν ειναι ποτε δυνατόν

1 Like

Για λυπηση η groupie του CR7 και των μαφιοζων

2 Likes

Εντωμεταξυ δεν μου φαινετε καθολου περιεργο πως ριξαν μολοτοφ(!) στο πληθος των οπαδων του Αγιαξ,αφου κατα την ιδια την αεχ οι ριψεις μολοτοφ δεν αποτελουν βιοπραγια. Τα παλικαρια ειχαν τις καλυτερες προθεσεις

Η ευθειας βολης μεσα σε κοσμο τι λενε? Καλες?

Ήταν προβοκάτσια.

1 Like

Και ισχυουν ακομα ολα αυτα για την ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ σου. Συνεχιζει να μη με ενδιαφερει το ελληνικο πρωταθλημα και το τι κανει και η δικια σου η ομαδα, και ολες οι αλλες οι ομαδες. Απλα ειναι τουλαχιστον γελοιο να μιλανε οι ΜΠΑΟΞ για τα “εγκληματα” της ΑΕΚ και των οπαδων της στις κερκιδες, οταν η δικια τους ομαδα εχει μακραν την χειροτερη ιστορια και τους χειροτερους καφρους στις κερκιδες. Δεν ειναι ποδοσφαιρικο καν το θεμα. Αλλα συνεχισε, ειμαι σιγουρος οτι εχεις κι αλλα τετοια καταπληκτικα “επιχειρηματα”.

7 Likes

Η διαφορά, γνωστοί βλακάκοι του φόρουμ, είναι ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι είπαμε :

  1. στην ευθείας βολής στη Νέα Σμύρνη, πρέπει να πέσει βαριά τιμωρία
  2. στην εισβολή Σαββίδη πρέπει να πέσει βαριά τιμωρία
  3. στις χουλιγκανιές των αεκτσήδων προχθές πρέπει να πέσει βαριά τιμωρία.

Βρίσκετε τίποτα κοινό; Α ναι, ότι όταν αφορά βία και χουλιγκανιές δεν αλλάζουμε άποψη ανάλογα με την ομάδα. Και εδώ μέσα έστω, δεν υπήρξε ούτε ένας να πει ότι δεν ήταν ντροπή και δυσφήμηση αυτά που έγιναν στο οακα και όλοι είπαμε ότι πρέπει να μας γαμήσουν στην τιμωρία. Αυτή είναι η διαφορά.

3 Likes

Τελικα ο κωλολεφταλλικα ασχολειται η οχι;

1 Like

Μονο με το τι αηδίες γράφετε στο παρόν τοπικ.

Καταρχάς από που κι ως που μπαίνουν παοκτζήδες σε θρεντ που λέγεται “Champions League”.

10 Likes

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

4 Likes

@QuintomScenario

Δε γίνομαι έξαλλος μαζί σου γιατι προβλεψιμα κανεις τον χαζό σαν το σιχχχαμα που εισαι, αραδιαζοντας νέες αντιφάσεις γιατι οι παλιές δεν ηταν αρκετές. Συνέχισε να προσβάλεις με κεφαλαια και να βάζεις κάθε φορά και αλλο σύμφωνο για να δείξεις οτι δεν θελεις να προσβάλεις, δεν ασχολείσαι και δε σε ενδιαφέρει και μετα “αλλα ο μπαοξζγλκ, η ΑΕΚ” με μονο στόχο το flame, θλιβερό και μίζερο ανθρωπακι.

2 Likes

Το ποσο εξαλλος ΔΕΝ γινεσαι, φαινεται απο τις απαντησεις σου και απο το οτι ασχοληθηκες τοσο ωστε να βρεις δικα μου quotes και να παρουσιασεις καποια δηθεν ασυνεπεια, γραφοντας αλλη μια ανακριβεια. Το φλεημ δεν ξεκινησε απο μενα, αλλα ευχαριστω για την τιμη. Δεν εβαλα κανενα εξτρα συμφωνο, ο μπαοκ, οι μπαοξ, ειναι απλα ενας πληθυντικος.

2 Likes

Εσύ σαν οπαδός των ΛεφτάλλικΑ θα έπρεπε να ντρέπεσαι που το λες αυτό… τόσα επεισόδια έχετε δημιουργήσει εδώ και εκεί. Παίρνετε τηλέφωνο στο σύνδεσμο των Maiden στο Κερατσίνι για να κανονίσετε ξύλο και κάνετε γκράφιτι την Πάολα στον τοίχο του συνδέσμου των Priest (και καλά ότι είναι φλώροι αυτοί)

Επίσης πως είναι δυνατόν να ξεχαστεί το ότι ανάψατε ένα σωρό καπνογόνα στο Rockwave του 2007 και αντί να τιμωρηθεί η έδρα στη Μαλακάσσα, το 2010 τους ξαναφέρατε στο ίδιο μέρος γιατί έχετε κάνει και παράγκα

5 Likes

Εκλαψα :sweat_smile:

Σε πιο ον τοπικ νεα, 2-0 η Ναπολαρα με τον Ερυθρο Αστερα στο ημιχρονο, και 2-0 η Παρι την Λιβερπουλ, επισης στο ημιχρονο. Το οποιο σημαινει οτι αν μεινουν τα αποτελεσματα, η προκριση θα κριθει στην Αγγλια στο Λιβερπουλ - Ναπολι, και αν δεν κανω λαθος, η Λιβερπουλ θα θελει νικη καλυτερη του 1-0 για να προκριθει στην ισοβαθμια (θεωρω δεδομενη τη νικη της ΠΣΓ στο Βελιγραδι, αν και ισως κακως?)

Τι ξερω κι εγω βεβαια, δεν εχω ιδεα απο ιταλικο και αγγλικο πρωταθλημα μιας και εγραψα οτι Ναπολι και ΠΣΓ μαλλον θα παρουν την προκριση πριν ξεκινησουν οι αγωνες…

ΥΓ. 2-1 στη Γαλλια πφφφ

Η διαφορα, αγαπητες αθηνεζικες γλιτσες, ειναι οτι εσεις οι υπολοιποι ειστε τοσο μπουφοι, που δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι τρολλαρουμε με τα περι “διεθνως ρεζιλι”, γιατι περσι καναμε εμετους οταν μας λεγατε αυτη την ελεεινη αηδια ως επιχειρημα. Οι λογοι ειναι πρωτον οτι ειστε τοσο υποκριτες που περιμενατε τα περσινα για να νιωσετε ρεζιλι, δευτερον, στ αρχιδια μας τι πιστευουν οι “εξω” και τριτον και σημαντικοτερον να παει να γαμηθει και η πουτανα η χωρα σας.

Βεβαια για τα χθεσινα κλαιν για τους πολιτικους και τους αρδ, αφου δεν τα εκαναν οι μαο μαο, η αγαπημενη αιλας στεκει ακομα περηφανη. Αυτη ειναι η διαφορα.

image

Τα αλλα τα εχουμε στο mute, γιατι δεν ασχολουμαστε με το ελληνικο ποδοσφαιρο.

2 Likes