Chinese Democracy 23/11/2008

Mε ποιόν;;; :-s

:cold:

:lol: :smiley:

Θεός!!!

:lol: :lol: :lol: .Εγραψες.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη από το περιοδικό Metal Edge, o Sebastian Bach ρωτήθηκε:

-Do you ever get Axl Rose on the phone and say, “Will you just put your fuckin record out already?”

O Βaz απάντησε: I said that to him once, and it was one of the only times he bristled at me. He goes, “Oh, everybody, Sebastian’s got a great fucking idea. Hey! I should put out a record! Thanks, man what would I do without you dude… that’s awesome.” :lol:
I was like, “OK, I get it. Ill never say that again.” :stuck_out_tongue:
See, the thing that nobody gets, that I get, is that he has like four albums done. I’ve heard it. So get ready! :-k All you people who don’t think he’s gonna put out a record are sadly mistaken. He just takes his time. It’s his album. Axl does what he wants to do, that’s the way it is. [B]And just 'cause you havent heard it doesn’t mean it’s not done."

[/B]O συντάκτης βεβαίως απάντησε: Well, I’ve heard the six tracks that were leaked, and they’re amazing!

Aλλά η απάντηση του Baz ήταν όλα τα λεφτά: But those aren’t the final versions. He laughed about those. Those aren’t the record. Those are some other version of whatever. One of my favorite songs — I asked Axl if I could mention the song titles and he said “Fine” — and one of my favorite songs is this song called “The General”, which is so… it’s by far the heaviest metal tune I think ive ever heard Axl do, this slow, grinding riff with these high, peircing vocals, screaming vocals. I was like, “When is this coming out?”
And he said “2012” :o
And I was like, “Dude, you’re killin’ me!” He goes, "Well, this comes out on the third record. It relates to this song, it’s a trilogy, this goes with this lyrically."
He’s got it all figured out, he’s just different than other people. He does things on his own time, in his own way, but you know…the world’s not prepared for what I’ve heard from this guy.
It’s got the grandness and the epic-ness of “November Rain” but with the snarl, the attitude of “Appetite”. Because the album that I’ve heard, a lot of the drumming is by Brain, who plays so heavy and mean. It’s a really…grand is the word for it, but its still got that attitude. There’s some great music comin’ your way.

Aντε να δούμε ρε Baz!
Δεν έχω κανένα λόγο να μην σε πιστέψω… :roll:

:lol: :lol:

Ante k se tainia i trilogia :wink:

για τριλογιες κτλ δε τα πιστευω. ας βγαλει πρωτα τον ενα και βλεπουμε.

αντιγραφω απο αλλο τοπικ:

απο τη μια τα λεγομενα του Baz ενισχυουν το σεναριο 1, απο την αλλη ο πιο ηπιος πλεον Slash δυναμωνει υποψιες για reunion, ακα σεναριο 2.

πιστευω οτι το δεκεμβρη θα εχουμε καποιο σοβαρο νεο, οπως και να χει. το θεμα τραβηξε πολυ και δε παει πολυ παραπερα. το εχουν κουρασει.

ο τιτλος εξ αρχης με προβληματιζε. Chinese Demo-cracy :wink: ελπιζω τα κομματια να ειναι οντως αλλα.

edit: τωρα βλεπω οτι ειχα βαλει και λιγη παπατζα στα σεναρια αλλά το γενικο νοημα το πιανετε. :stuck_out_tongue:

κατι που ειναι σιγουρο ειναι οτι αν βγει το Chinese και ειναι οντως τοσο καλο, το reunion θα αργησει καπως. μετα θα ειναι θεμα εγωισμου καθως οι Guns θα ειναι παλι τοπ εμπορικα ονομα στο προσκηνιο, και δεν θα υπαρχει ουσιαστικα λογος για να δεχτει ο Axl το reunion. τουλαχιστον στο κοντινο μελλον.

Δηλωσεις Sebastian απο τη κεντρικη του rocking.gr

Ό,τι έχει διαρρεύσει δεν είναι στην τελική μορφή για χρησιμοποίηση στο δίσκο. Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια λέγεται “The General” και είναι με διαφορά το πιο heavy metal κομμάτι που έχω ακούσει να κάνει ο Axl. Έχει ένα αργόσυρτο riff, «κοφτερά» φωνητικά…

Όταν ρώτησα πότε θα κυκλοφορήσει (το κομμάτι), ο Axl είπε “Το 2012”. Εγώ απάντησα “Με σκοτώνεις…” και αυτός είπε: “Λοιπόν, αυτό θα είναι στον τρίτο δίσκο (!). Έχει σχέση με αυτό το τραγούδι, είναι τριλογία, ταιριάζει στιχουργικά με αυτό…”.

Τα έχει κανονίσει και σκεφτεί όλα, απλά είναι διαφορετικός από τους άλλους ανθρώπους. Κάνει τα πράγματα στο δικό του χρόνο, με το δικό του τρόπο. Πάντως ο κόσμος δεν είναι προετοιμασμένος για ό,τι έχω ακούσει από αυτόν. Έχει (σ.σ.: αναφερόμενος και πάλι στο “The General”) την επική χροιά του “November Rain” αλλά με τη νοοτροπία του "Appetite For Destruction

Για πειτε σχολια…:-k

Το οτι ο Axl ετοιμαζει τριλογια μου φαινεται πολυ περιεργο, και δεν νομιζω να ειναι αληθης… Περιεργα πραγματα λεω γω… Πιο κοντινο μου φαινεται το reunion παντως…

P.S. Ακουγα σημερα το Illusion I, τι κομματαρες που ειχαν γραψει καποτε…

Αυτος δεν μπορει να τραγουδησει τωρα οχι το 2012!

@Boromir: Νομίζω λάθος quote έβαλες… :-k

Anyway, γιατί όχι και ταινία; :roll: :lol:

Αν και, μάλλον για τετραλογία πάει, αφού σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι έτοιμοι δίσκοι είναι 4 και όχι 3… 8)

@Angmar: Αν ισχύσουν τα σενάρια και βγάλει ο Axl ένα ή περισσότερους δίσκους, τότε πράγματι το reunion δεν πρόκειται να γίνει καθόλου σύντομα… :frowning:

@freedomofrock: Περίμενες την μετάφραση στα ελληνικά για να σχολιάσεις; [-X

@HatebreedeR:
Άσε εμάς να κρίνουμε αν ο Axl μπορεί να τραγουδήσει ή όχι! :wink:

Η άποψή μου γενικότερα:
Τίποτα δεν βλέπω απίθανο!
Από τον Nοέμβριο του 1988 που βγήκε το Lies μέχρι το Σεπτέμβριο του 1991, όλοι περίμεναν ένα LP!
Μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια είχαν ακουστεί οι άπειρες φήμες σχετικά με αυτούς!
Κάποιες είχαν βάση και άλλες όχι!
Πολλοί τους είχαν ήδη για τελειωμένους και ότι θα πεθάνουν από ναρκωτικά από μέρα σε μέρα και δεν θα προλάβουν να βγάλουν δίσκο!
Κανένας από τους “έξω” δεν μπορούσε να προβλέψει / διανοηθεί ότι στις 17 Σεπτεμβρίου 1991 οι Guns N’ Fuckin’ Roses θα κυκλοφορούσαν 2 διπλά LPs, δηλαδή 4 albums γεμάτα με τραγούδια που έγραψαν ιστορία από την πρώτη μέρα! 8)

Γι’ αυτό και μόνο το λόγο, τον έχω ικανό τον Axl να έχει έτοιμα 3 ή 4 albums! 8)

Δεν λέω ότι ισχύει 100%, αλλά το έχει ήδη κάνει μια φορά, γιατί να μην ισχύει και τώρα… :-k

σιγουρα μπορει ο Axl να τραγουδησει. δοξα το θεο, τον ειδαμε περσι :thumbup:

οπως ομως ειπα και πριν, αμφιβαλλω οτι ισχυουν αυτα για τριλογιες κτλ. αν ηταν θα ειχε ήδη βγει φετος το πρωτο. δηλαδη αν τα δεις χρονικα, πρεπει να βγάλει το δίσκο στις αρχές του 2008 (το αργοτερο) για να αξιοποιηθει εμπορικα το υλικο. :wink: πραγμα δυσκολο εως αδυνατον. εκτος αν αυριο το πρωι σκασει δελτιο τυπου. :stuck_out_tongue:

πιστευω ομως οτι ναι, εχουν γραψει 4 δισκους σε υλικο. γιατι οχι; δε μου φαινεται απιθανο. τοσα χρονια εχουν περασει. τα περισσοτερα κομματια ομως δε νομιζω να μπουν σε κανονικο album.

δεν ειναι λιγα τα γκρουπς που γραφουν κομματια που μενουν στην ακρη λογω (μετριας) ποιοτητας. οι δηλωσεις μπορει να αλλαξουν ανα πασα στιγμή. δεν εχει ειπωθει κατι απο τη μερια των guns, οσον αφορα το θεμα. αν ομως θυμαμαι καλα, ειχαν αναφερει προ ετων οτι εχουν υλικο που αριθμείται σε 28 (και βαλε) κομματια.

για να τελειωνουμε, θελω παρα πολυ να εχει δικιο ο Baz, επειδη αν π.χ. εχουν 40-45 κομματια στα χερια τους, ε του π**στη, τα 10 θα ‘‘σκοτωνουν’’. εστω τα 8.

αναμενουμε να δουμε τι ισχυει.

Ο Axl εδω και πολλα χρονια ειχε πει οτι προκειται για τρια cd και οχι για ενα.

Γι’αυτο και ακουγονται αυτα τα “τρελα” ποσα για την παραγωγη, ανω των 10 εκατομυριων δολαριων, τα οποια αν σκεφτει καποιος λογικα και το μοιρασει στα 3 cd δεν ειναι και κανενα τρελο νουμερο για δισκο τετοιου ονοματος…

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα απο οτι φαινεται αυτος ο δισκος η οι δισκοι θα εχουν τραγουδια οπως αυτο,μαλλον μας περιμενουν πολλες εκπληξεις.:stuck_out_tongue:
[I]
Σύμφωνα με το επίσημο site της Patti Hood, η μουσικός θα παίζει άρπα στον επερχόμενο δίσκο των Guns N’ Roses “Chinese Democracy”.

Ένας fan της έστειλε email και η Patti του απάντησε ότι γνώρισε τον Chris Pitman από μια περιοδεία με τους Lusk (συγκρότημα του Pitman) και κατέληξε να ηχογραφεί για τους Guns N’ Roses.

Η Patti λέει ότι δεν γνώρισε τον Axl μέχρι που ηχογράφησε με την άρπα της για το τραγούδι This I Love, το οποίο αναφέρει ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια μουσικής που έχει ακούσει ποτέ!!![/I]

Πηγη απο το gnr.gr

Οι καλοι δισκοι δεν γινονται μονο με ονοματα.Αμφιβαλλω αν οι Γκανς θα βγαλουν παλι δισκο ισαξιο του ονοματος τους.Μακαρι να πεσω εξω αλλα οπως το κοβω πολυ κλοκλο κι απο αυγο τιποτα που λεει και ο Γεωργιου

Που ξερετε ρε παιδια, μπορει να θελει να βγαλει και τους 3-4-5 δισκους (δεν ξερω και εγω ποσους εχει) ολους μαζι την ιδια μερα, οπως καναν παλιοτερα με τα ILLUSION, για να γραφτει στην ιστορια…Ας γραφτει γι΄αυτο στην ιστορια και οχι γιατι θα εχει φανταστικα τραγουδια (μιας και δεν το βλεπω) η γιατι δεν κυκλοφορισε ποτε το album.

Κι εγω συμφωνω διοτι συμφωνα με τον Bach εχει πολλα κομματια με τα οποια ειπε οτι θα μπορεσει να γεμισει 3 κ’ 4 δισκους.Ας ελπισουμε να γινει η εκπληξη αλλα να το αξιζει κιολας.

Ό,τι και να λέτε, πέρασε άλλος ένας χρόνος και τίποτα…
Δεν θα είχα πρόβλημα αν ήξερα ότι όντως δούλευε πάνω στο δίσκο, αλλά πέραν από κάποια σκόρπια λόγια του Bach, δεν έχουμε ιδέα για το τι στο διάολο κάνει τόσους μήνες ο Axl. Θα ήθελα να πιστεύω ότι ξεσκίζεται στη δουλειά, όμως κάτι μου λέει ότι δεν έχουν έτσι τα πράγματα.
Κακά τα ψέματα, αν ο Axl είχε έτοιμη μία δισκάρα, θα την είχε ήδη κυκλοφορήσει…

Mπορεί να βρήκε κι αυτός γκόμενα και να σταμάτησε τη μουσική :lol: :lol: :lol:

Ο Axl ειχε πει οτι απο τα 32 κομματια τα 26 ειναι ετοιμα αν δεν κανω λαθος, το εκνευριστικο της υποθεσης ειναι νομιζω οτι κανεις απο την μπαντα δεν μιλαει, δεν δινει πληροφοριες σχετικα με το σταδιο που βρισκεται ο δισκος η οι δισκοι,το οτι δεν βγαινει καποιος απο την μπαντα να πληροφορησει τους φανς για το που κολλαει το πραγμα. Υπαρχουν πχ. ας πουμε προβληματα με την δισκογραφικη και το καθυστερουν…? Επισης αυτο που κανει εντυπωση κατε με ειναι γιατι “βαζουν” τον Bach να λεει διαφορα πραγματα για τον δισκο και δεν τα λενε οι ιδιοι.Υπαρχει μια ανεξηγητη μυστικοτητα σε οτι κανουν… γιατι να συμβαινει αυτο?:-s

“Χαχαχαχ ακόμα πιστεύετε πραγματικά ότι θα κυκλοφορήσει ο δίσκος;”

“Έλα, έλα μαλακίες, άμα δε σαρέσουν τράβα σε άλλο τόπικ.”

“Μ.”

Επίσης, καταπληκτική μπάντα παιδιά:!: