για πείτε λίγο οι της αθήνας… στο τέλος του live τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας πόσο κοινωνικοί / εκδηλωτικοί ήταν…??
Γιατί έχω την εντύπωση πως εδώ παίζει να στράβωσαν κάπως με το θέμα του πυρσού…
για πείτε λίγο οι της αθήνας… στο τέλος του live τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας πόσο κοινωνικοί / εκδηλωτικοί ήταν…??
Γιατί έχω την εντύπωση πως εδώ παίζει να στράβωσαν κάπως με το θέμα του πυρσού…
Τρελη ακυρουμπα η παραπανω συγκριση των ντραμερς. Πολυ απλα γιατι ο ντραμερ των πλανετ ειναι χιλιομετρα μπροστα οτι και να λετε. Σορρυ κιολας αλλα το παιξιμο του ειναι από άλλο πλανητη.
Πιαθανότατα από τον πλανήτη Δία.
καλά προφανώς είναι πολύ καλός ο τυπάς από τους PoZ, αλλά ο Gaster είναι αλλού το παλληκάρι, δεν υπάρχει πουθενά…8)
όσο για το τέλος, μας ευχαρίστησαν όλοι, ο Fallon ειδικά έδειξε ότι το ευχαριστήθηκε πολύ, όλα κομπλέ…αν και παραλίγο να είχαμε κανά ατύχημα με τόσα μπουκάλια που έπεφταν στην σκηνή…αν υπάρχει ένας από εδώ μέσα που πέταξε μπουκάλι, παρακαλώ να επιχειρηματολογήσει γιατί το έκανε…ήμαρτον…
αν δν τρολάρεις, είναι πραγματικά γελοίο αυτό που λες!
συμφωνώ με το ότι ειναι τρομερά άκυρη η σύγκριση! είναι κ οι 2 καταπληκτικοί drummer!! Ο καθένας με διαφορετικό στυλ παιξίματος…
αλλά γενικά έχω πάθει πλάκα με το πόσο κομπλεξικοί είναι μερικοί εδώ μέσα!!
Νταξ τρολ ειναι, απλως δεν πολυ-γουστάρω Πλανετ. Γουστο. Δεν εχω θεμα που ειναι οτι ειναι κτλ
Ενταξει, θα ζηταμε αδεια πριν πουμε μια γνωμη, δεν ηξερα οτι υπαρχει αστυνομια κομπλεξισμου.
πονάει πολύ αυτό το θρεντ
ΜΟΝΟ ΓΚΑΒΛΑ ΟΙ CLUTCH!
όλο το Principal ήταν στο κλίμα της συναυλίας! υπέροχη ατμόσφαιρα! ό,τι καλύτερο έχω δει συναυλιακά! αλάνθαστοι και με τρελό κέφι! μεγάλο αλάνι ο Fallon.
το νέο άλμπουμ σπέρνει λάηβ!
πολύ καλοί και οι PoZ. πρώτη φορά τους έβλεπα και μου έκαναν καλή εντύπωση!
Έσπαγα το κεφάλι μου γιατί κάποιοι πέφτουν σε γραφικότητες κάνοντας άκυρες συγκρίσεις.
Και μετά είδα το φως το αληθινό.
Εξηγούνται πολλά τώρα. Βασικά η αλήθεια γράφτηκε από τον φεικ7 σε ένα άλλο θρεντ
Γεια σας μαγκες,πρωτο ποστ και ολιγον τι παραωρο.
Τα του λαιβ τα ειπαν και αλλοι,ο χωρος πολυ καλος(αν και η ορατοτητα του κοινου αμφισβητισιμη σε σημεια,για εμενα τουλαχιστον που δεν ειμαι και φασουλας)ο κοσμος γουσταρε και ηταν χαλαρα στις καλυτερες συναυλιες που εχω παει(for the record,οχι δεν εχω παει σε ΠΑΡΑ πολλες).Highlight της βραδιας οτι τσιμπησα μπαγκετα του Jean-Paul Gaster.(κωλοφαρδος detected)
Στα μειον,οι τυπαδες πισω μου που καπνισανε οτι μπαφο υπηρχε,και οι αλλοι τυπαδες που πανε στη συναυλια για να παιξουνε ξυλο,ακομη και αν εχουν αντιπαλους κοπελες.Γουσταρω το σπρωξιδι,μοσινγκ,μισω τους πορωμενους που νομιζουν οτι καταφερνουν κατι με το να μου κοβουν αγκωνια στο ψαχνο καθε 2 δευτερα.Whatever dude.
Επισης βλεπω πολλους να λενε οτι στη συναυλια παρατηρηθηκε το φαινομενο στονεροτρεντυ/παω σε λαιβ γιατι ειναι της μοδας.Νταξει αυτο δεν υφισταται,δεν νομιζω οτι οποιοσδηποτε θα εδινε 25 ευρω για να ιδρωσει,και να χτυπηθει μονο γιατι ειναι της μοδας.
Η συγκριση των 2 drummer οντως δεν υφισταται,ο Jean paul παιζει σε αλλο επιπεδο.
Για τους PoZ τωρα,δεν μπορω να πω οτι ειμαι και ο μεγαλυτερος φαν τους,ειδικα με αυτο το σετλιστ εγω δεν πολυγουσταρα,αλλα σε κατι λεφτοβερς,βανιτυ σουτς,και τα λοιπα,ωραια ητανε.Η αποψη μου ειναι πως οχι,δεν ειναι κοπια των clutch,οι PoZ,οτι εχουνε παρα πολυ hype οντως ειναι αληθεια,υπαρχουν εξισου καλες(δεν θελω να μπω σε συγκριση γιατι μιλαμε για γουστα)stoner μπαντες αυτη τη στιγμη ελλαδα,που εχουν φτασει και σε πιο psychedelic/progressive επιπεδα.
E και στο κατω κατω σιγα τους hypeατους clutch,20 χρονια μπαντα ειναι,και μαλιστα η καλυτερη στο ειδος της με απιστευτο δισκο μετα απο 20 χρονια.Ποιους αλλους ξερετε να το κανουν αυτο?Δεν αξιζουν 2 χιλιαρικα και κατι,ατομα λοιπον?
Σορυ για το μεγεθος,απλα βαριεμαι να παω να την πεσω.
Μπορει να τους εχουν ειδωλα αλλά η μουσική τους δεν είναι καθόλου κοντά όμως.
Ούτε ένα άλμπουμ των clutch θα μπορούσε κανείς να πει ότι θυμίζει poz.
Επίσης επιμένω, ξεκολλάτε με τις γαμωελληναράδηκες απόψεις. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ θέμα σύγκρισης των 2 drummer. Ξεκολλήστε,θα μας πέσουν τα μαλλιά. Όχι γιατί δεν είναι καλός των poz αλλά γιατί είναι ΑΠΙΑΣΤΟΣ ο jean paul. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά,κάποια πράματα είναι ξεκάθαρα,έλεος. Και αν θέλουμε να το παίξουμε ψείρες,το παιδί απο planet τα σακάτεψε και στο σολο. Όποιος βρεί λάθος στο χιλιοστό του τετάρτου στον jean paul να το ποστάρει εδώ. Μιλάμε για διαφορετικό επίπεδο,ξεκάθαρα. Να προστατεύουμε τις μπάντες μας αλλά με τακτ,μην είμαστε κάφροι.
Όσο για την μόδα,εγώ δυστυχώς συμφωνώ. Το συνειδητοποίησα στους planet που είδα ένα τύπο με καπέλο κ αμάνικο παρέα με έναν με τραγιάσκα κλπ. Ε οκ εγώ όσες φορές τον τσέκαρα μισοτραγουδούσε άρρυθμα κ ψαχνόταν πότε είναι ο στίχος που ξέρει. Και φαινόταν ότι έμπαινε για να τις παίξει. Πέταγε αγκώνες χέρια κλπ κ το στήθος μιας κ γυμνασμένο εννοείται στητό για να μην χωράει άλλος μπροστά ξέρω γω.
Παιζει να τον εκοψα και 'γω αυτον,μπλε αμανικο,ασπρο καπελο? :roll:
πω τελικά όλοι τον είδαμε αυτόν…χαχαχα πόσο fail πια…:lol:
ναι νομίζω τον ίδιο λέμε
Βασικα αυτο που ηθελε το πετυχε,ολοι τον προσεξαμε.
Αλλα γενικοτερα ο περισσοτερος κοσμος γουσταρε πολυ,δεν ξερω.
Καλα ξεσφιξου λιγο τωρα γιατι μαλακια ειπες.