Cult Of Luna

αυτο θα κανω φιλε bleedin history ! απλα ηθελα να ξερω αν θα κυκλοφορησουν και κανα ολοφρεσκο πονημα !

Έχουν ένα φετινό ολόφρεσκο πόνημα, το audio book Eviga Riket, η ιστορία του οποίου σε παίρνει από το χεράκι και σε ταξιδεύει σε ζοφερούς ωκεανούς μεγαλόπνοης παράνοιας. Κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο και οι fans του συγκροτήματος σίγουρα θα το λατρέψουν καθώς εμπεριέχει όλα τα στοιχεία που καθιέρωσαν την μπάντα αλλά είναι και ένα βήμα μπροστά για την εξέλιξη του μεγάλου αυτού Σουηδικού συγκροτήματος.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eviga_riket

Ερεθίστηκα!!

μεγιστε εκκολαπτωμενε μεντιουμ chrisp εισαι πολυ εριστικος και αυτο με ερεθιζει ταμαλλα :p:lol:

Ούτε να το σκέφτεσαι, δε σου κάθομαι.

:lol3::lol3

λοιποοοοοοοοοον! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ! περι απκαταστασεως της ταξης ! ειμαι α-ν-η-ρ 666% ! μαλλιαρο…τριχωτο…αξουριστο :evil::evil::evil::

λατρης του ωραιου φιλου!!!

α, και συναπτω σχεσεις με εξαισιες γυναικιες οπτασιες απαραμιλου καλλους:naughty::naughty::naughty:

φιλε εισαι χυμα εντελως.

Eμένα ναι.
Εσένα όχι???

όπου ξαναδώ γραμμένη τη λέξη “πόνημα” πατάω ριπόρτ.

To Eviga Riket ξέρει κανείς αν μπορεί να βρεθεί πουθενά εκτός internet?

Άρα είσαι ομοφυλόφιλος.

μετετρεψε το ι σε υ ! κεκτημενη ταχυτητα ονομαζεται το φαινομενο αυτο (αναλογης των κτηνωδων τυμπανιστικων χτυπηματων του sharupka στην σχετικα προσφατη δισκαρα των υψιστων c-r-a-d-l-e o-f f-i-l-t-h ! oh yeaaaaaaaaaaaaaahhh !

get a life, τοσες πιπες δεν εχει αραδιασει ουτε ο παπαρδελας.

και δεν εχεις αντικρυσει ακομη τιποτα ! αυτα αποτελουν πταισματα !κατι ωσαν "νηνεμια πριν απο την καταιγιδα’’ θα χαρακτηριζα την κατασταση που τωρα επικρατει :D:D:D:D

ωραιος, το συνεχιζεις.

ρε φιλε οταν οι αλλοι σε προκαλλουν συνεχως…ε, το παιρνεις και εσυ στο χαβαλε και αυτοματα γινεσαι υπερβολικος στις δηλωσεις σου ! παντως, το ληγω αμεσως εφοσον το επιθυμεις ! και αυτο ειναι και το ορθο πιστευω !

Τον τελευταιο καιρο απολαμβανα οσο τπτ το τελευταιο δημιουργημα τους,το Eternal Kingdom.Ακρως ενδιαφερουσα δουλεια και διαφορετικοτατος ηχος απο τα υπολοιπα μου ακουσματα.Το θεμα ειναι οτι μαζι με το Eternal Kingdom συνοδευοταν και ενα DVD,το Fire Was Born.Ε,λοιπον,παιζει να ειναι μεσα στα 5 καλυτερα DVD που εχω παρακολουθησει.Δεν βαρεθηκα στιγμη στην μιαμιση ωρα που διαρκει.Προσθεσε και 3 βιντεοκλιπς.Βιντεοκλιπς,οχι την κλασσικη μ…κια που απλα δειχνει την μπαντα.Συμπληρωσε και μια συνεντευξη με ερωτησεις οπαδων σε καιρια ερωτηματα(αν και τα αγγλικα των Persson και Teglund δεν ειναι οτι καλυτερο).Συνολο:Τελειοτητα

Welcome to the club !

Ακου και τα προηγουμενα.Πηγαινε αντιθετα μιας και ξεκινησες με το τελευταιο.
Το αμεσως προηγουμενο ειναι για μενα το καλυτερο τους.Και απο διπλα
το Salvation.

κανα λαιβ μπορουν να κανουν; :frowning:
γενικα θα ψηνομουν πολυ για να τους δω λαιβ με τπτ πελικαν ας πουμε

Οι Persson και Kihlberg πέρυσι ασχολήθηκαν με το δεύτερο album των khoma (το οποίο είναι εξαιρετικό) και σιγά σιγά γράφουν τον καινούριο δίσκο.

Λογικά του χρόνου με την κυκλοφορία του δίσκου θα κάνουν και tour.

γεια σας.ηρθα να καταθεσω τα σεβη μου για το τερας που λεγεται [I]Somewhere Along the Highway[/I] και ειδικα για το[I] dark city,dead man [/I]που σχιζει τη γη στα δυο και γκρεμιζει τα παντα στο διαβα του

[I]These pictures slowly fade. Memories wither, they are all gone.
Further down the steps get steeper. You haunt me in my dreams[/I]

Ακουγα χτες ξανα το Somewhere Along the Highway.
Δισκος που με καταλαβαινει ρε πουστη μου.