Death Μetal κυκλοφορίες

Νεο Dying Fetus στις 19 Ιουνιου απο Relapse φυσικα

[B]Necrophoobic Revulsion - Brigades Of Subjugation
[/B][B]Old School Death Metal[/B]

http://www.youtube.com/watch?v=s9jQAG4vpC4

[B]Download here[/B]: http://www.psychocydd.co.uk/details.php?id=632c88ae347cfa4358d4ba91edcf1ccbf4be18d2

[B]Official page:[/B] http://www.facebook.com/pages/Necrophobic-Revulsion/142026172531135

Δεν ξέρω αναφέρθηκε αλλά έτσι για τα τυπικά, άλλη μια μετριότητα ο νέος δίσκος [B]Six Feet Under[/B].
Απορώ ενώ έχουν τα φόντα να παίξουν σωστό, παλιομοδίτικο death που μας λείπει, γιατί επιτρέπει στον εαυτό του ο κ. Barnes να συνεχίζει να βγάζει αδιάφορα albums με ανέμπνευστες συνθέσεις.
Εκεί που ξεκίνησε όμορφα με το παρακάτω δίδυμο, τα χάλασε στην πορεία.

“Formaldehyde”

[I]“18 Days”[/I] (έσκασε χαμογελάκι με το ρίφφ στην αρχή :roll:)

Νομίζω πως το καινούριο Six Feet Under είναι πολύ δυνατό αλμπουμάκι. Ειδικά σε σχέση με τα προηγούμενα πολύ ανώτερο! Δε λέω ότι βγάλανε ΤΟ αριστούργημα αλλά σίγουρα είναι ένα άλμπουμ που τους ξαναβάζει στο παιχνίδι.

Προσωπικά το καινούργιο Six Feet Under μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Ξεκίνησε δυναμικά με τα 3 πρώτα κομμάτια, θα ξεχωρίσω 18 Hours όπως και το τέταρτο που ‘βρωμάει’ Six Feet Under. Blood on my hands μόνο μερικά ωραία επαναλαμβανόμενα δευτερόλεπτα. Missing Victims, που το ακούς και λες “καλό κομμάτι”, αλλά δευτερόλεπτα μετά το έχεις ήδη ξεχάσει. Τέσπα, δε θα αναλύσω το κάθε κομμάτι φυσικά. Γενικά μέτριος δίσκος, με μικρή ποικιλία στις συνθέσεις και ιδέες. Αλλά παρ’ όλα αυτά έχει μερικά πιασάρικα ριφς και δε βαριέσαι. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά κακός δε μου φάνηκε. Αντιθέτως θα πω ότι για Six Feet Under είναι καλός.

Και οι Miasmal στη Century Media… πληρως αναμενομενο να πω την αληθεια, επειδη (κατα τη προσωπικη μου γνωμη παντα) κυκλοφορησαν με ευκολια τον καλυτερο death metal δισκο του '11. Θα δουμε σπουδαια πραγματα απο αυτους.

Το Miasmal ενώ γενικά δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό, ίσα ίσα που όσες φορές το άκουσα γούσταρα, δεν κατάφερα να κολλήσω. Τα death που μου κολλάνε καλά στο αυτί από την αρχή πάντα παίρνουν αρκετό χρόνο στο player, αυτό το βάζω το ακούω μια φορά και μετά ξαναμπαίνει μετά από κανένα μήνα, ξαναμπαίνει μια φορά ακόμα και… τίποτα. Δεν μου πάει να το ξαναβάλω και δεν μιλάω στα καπάκια, έστω την επόμενη μέρα. 'Άντε στην αρχή να το άκουσα 2-3 φορές σε 2 μέρες και αυτό ήταν.

Καλε μου ανθρωπε. Μιλαμε για riffs (<-clickι) που σκοτωνουν ελεφαντα. Απλα η παραγωγη ειναι τερμα λασπη και θελει ακροασεις. Αλλοι που ξερω ξενερωσαν με τη βρωμια, εγω αντιθετως γουσταρα τερμα.

πολυ ωραιο το anhedonist

[B]Disbelief - Worst Enemy (2001)[/B]

Η σχέση μου με το death metal είναι επιδερμική και δεν το πολυψάχνω εκτός κι αν στα μουσικά σάιτς και μπλογκς που χαζεύω για διάφορες κυκλοφορίες, συνοδεύεται από τις μαγικές λέξεις “doom” ή “sludge”.
Έτσι άκουσα τούτη τη δισκάρα, η οποία αποτελεί την τρίτη κατά σειρά από σύνολο 9 δίσκων των Γερμανών.
Death/sludge λοιπόν, με μανιασμένα φωνητικά, έντονες επιρροές από Voivod (κυρίως στις κιθάρες) και αρρωστημένη ατμόσφαιρα αλά Neurosis. Κατάθλιψη και πόνος.

[B][U]Misery[/U][/B]

Επειδή είναι η πρώτη μου επαφή με τη μπάντα, υπάρχει κάποιος να με συμβουλεύσει με τι να συνεχίσω από δαύτους;

Τούτο εδώ το ακούω συχνά τις 2 τελευταίες μέρες και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Να πω την αλήθεια με όλα αυτά που διάβασα περίμενα κάτι αρκετά πιο σάπιο και χαοτικό. Όχι πως απογοητεύτηκα φυσικά, ίσα ίσα αφού ο σχετικά καθαρός ήχος για το είδος, βγάζει υπέροχα τις κιθάρες μπροστά με το κάθε ριφ να βρίσκει στόχο εύκολα και τις μελαγχολικές μελωδίες που ξεχωρίζουν, και σε εμένα τουλάχιστον θυμίζουν πάρα πολύ πρώιμους My Dying Bride, να μεγαλώνουν το σκοτάδι γύρω σου.

Οι εναλλαγές doom και death ξεσπασμάτων είναι πολύ καλές, αλλά η αλήθεια να λέγεται εκεί που οι τύποι ζωγραφίζουν είναι στα πιο αργά μέρη τους που πραγματικά σε βυθίζουν σε σκοτεινές αβύσσους. Εκείνο το Inherent Opprobrium ειδικά κάνει τα πάντα να σκοτεινιάζουν γύρω σου ήδη από την εισαγωγή. Τώρα το άκουγα και ούτε που πήρα χαμπάρι πότε πέρασαν 15 λεπτά και τελείωσε το κομμάτι. Αυτό αν διαρκούσε καμιά ώρα ξέρω γω και το ακούσεις την σωστή στιγμή άνετα μπορείς να παγιδευτείς σε κάποιο παράλληλο σύμπαν όπου κυριαρχούν τα όντα της φαντασίας του Lovecraft και να βγεις από εκεί μισότρελος.

Προσωπική άποψη, αυτό μπορούν να το “ευχαριστηθούν” όλοι οι φαν της σκοτεινής μουσικής γενικά. Δεν θα έλεγα πως απευθύνετε σε αυστηρά death metal ακροατήριο.

2 προτάσεις σήμερα(δεν βρήκα κάτι σχετικό)…

Οι Πολωνοί Ahrimah με ένα ντέμο στο ενεργητικό τους κ μετά τους έφαγαν τα μαύρα φίδια…Ain Soph Aur το εν λόγω ντέμο το οποίο κυκλοφόρησε το 1994.

Για ντέμο ο ήχος είναι πολύ καλός,με πολύ heavy κιθάρες αλλά κ κάποια ατμοσφαιρικά περάσματα με ακουστική.Μεσαίες ταχύτητες στο σύνολο κ απίστευτα βαθιά φωνητικά,τα οποία εμένα τουλάχιστον μου έφεραν στο νου τους Necros Christos.Το μπάσο τώρα χρωματίζει αρκετά τα κομμάτια,αν εξαιρέσουμε το κομμάτι “Euronymous” που τα σκατώνει τελείως.Αυτό που δεν μου έκατσε καθόλου καλά είναι τα intro k outros όπου είναι τελείως ξεκάρφωτα(ειδικά το δεύτερο).
Πάντως αρκετά progressive σαν άκουσμα κ κρίμα που δεν κυκλοφόρησαν κάποια ολοκληρωμένη δουλειά.

Κ περνάμε στους Ολλανδούς Zi Xul οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει ένα ντέμο το “Beyond Human Rewarding” κ ένα full length το “carven of Old”.To ντέμο δεν το έχω ακούσει μόνο το full length.

Carven of Old λοιπον,πιο ευθύ death metal από την προηγούμενη πρόταση.Μου θύμισε αμερικάνικες μπάντες βασικά,υψηλές ταχύτητες κ αρκετά τεχνικό στις κιθάρες.
Δεν το έχω ακούσει αρκετά αλλά με 2-3 ακροάσεις δεν μου φάνηκε αδιάφορο, αντιθέτως πιστεύω ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.

Καινούργιο EP από Rottrevore?!
http://www.metal-archives.com/albums/Rottrevore/Blind_Sided_Attack/341069

Προ διημέρου κυκλοφόρησε συλλογή με τα άπαντα (demo, 7άρι και ακυκλοφόρητα δηλαδή) των Φινλανδών ABHORRENCE, της πρώτης μπάντας του Tomi Koivusaari των AMORPHIS.

Μιλάμε πάντα για τον σωστό, παλιομοδίτικο, σπηλαιακό ήχο υπό την “άξεστη” φινλανδική οπτική γωνία.

http://www.metal-archives.com/albums/Abhorrence/Completely_Vulgar/339840

1η Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Puteraeon τους οποίους έχω αναφέρει πέρυσι όταν κυκλοφόρησαν το καλό esoteric order. Αυτό που δεν μπορώ να αποφασισω για την νέα κυκλοφορίας τους είναι τι γαμάει περισσότερο, ο τίτλος του άλμπουμ η το εξώφυλλο;

[B]Cult Cthulhu[/B]

Πάρτε και το πρώτο video από το άλμπουμ που γαμει και ηχητικά συνεχίζει να λατρεύει το πρώιμο σουηδικό ήχο των Entombed και Dismember

http://www.youtube.com/watch?v=I9EhCGDpwrk

Νέο κομμάτι από Cerebrate
http://soundcloud.com/cerebratedeath

Tι μπανταρα ρε πουστη μου :!:

Νέος δίσκος από τους Γάλλους [B]Offending[/B], με τίτλο Age of Perversion , όπου κινείται στα μονοπάτια του brutal. Ο προηγούμενος και πρώτος δίσκος τους (Human Concept), προσωπικά μου άρεσε πολύ και έδειξε ότι οι Γάλλοι μπήκαν δυναμικά στο χώρο. Ο καινούργιος τους μου άρεσε σχετικά. Λίγο βαρετός με την πρώτη ακρόαση, αλλά με 3-4 δυνατά κομμάτια. Με εκνεύρισαν μερικά σόλο ανά διαστήματα. Όποιος ενδιαφέρεται για νέο αίμα στο brutal ας τους τσεκάρει.

[SPOILER][/SPOILER]

Αλλά για καλό brutal να ακούσετε σίγουρα το παρθενικό άλμπουμ των Ισπανών [B]Avgrunn[/B]. Ένα δείγμα μπορείτε να ακούσετε [B][U]εδώ[/U][/B].

[SPOILER][/SPOILER]

Τέλος, δεν τσεκάρετε και καινούργιο [B]Kraanium[/B]? Για πιο βαριά γούστα. Επίσης, πολύ καλό αλμπουμάκι. Και ένα κομμάτι [U][B]εδώ[/B][/U].

[SPOILER][/SPOILER]

Συνέχιζοντας σε φινλανδικό mood, οι UNCREATIONIST είναι μια νέα μπάντα που μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο demo της, κινούμενη σε αρκετά ενδιαφέροντα death μονοπάτια, με πηχτό ήχο και doom-ίζουσα διάθεση. Ας πούμε σε ύφος παρόμοιο με τους GRAVE MIASMA.

ΕΔΩ κατεβάζετε mp3 με samples και από τα τρία κομμάτια (τα οποία συνολικά στο tape φτάνουν τα 31 λεπτά).

http://www.uncreationist.info/

bump

Καλο(γουστο)ι μου ανθρωποι. [B][U]Εδω[/U][/B] μπορειτε να διαβασετε μερικα πραγματα για την γαμηστερη εμφανιση των Dead Congregation με Infinitum Obscure, Ketzer κλπ. Το live εγινε σ ενα μερος στη μεση του πουθενα αλλα το club ηταν μια χαρα οκ, ευρυχωρο, παγκοι full απο distros και merch, πολυ ωραια οργανωμενο σε γενικες γραμμες.