Αγαπημενος death metal δισκος περιοδου 1989-1994

Εεεεεεεεεεδω να σας δω. Η αγαπημενη μου περιοδος στο death metal, θα βαλω 9 δισκαρες και ενα αλλο (πειτε ποιο), ξερετε πως πανε αυτα, καποιοι θα ειναι απεξω.

Πουτανα ολα προφανως, θελω μαχη με αιμα εως τελους.

Θα σκεφτω που θα το ριξω προσωπικα…

αντε βγαλε ακρη εδω…
ειμαι αναμεσα σε obituary - morbid - bolt thrower…
δυσκολακι…

unqustionable presence gia to apogeumatino picnic kai world downfall gia to vadyno xoreutiko kommati.

Ψηφος στους Death (οπως παντα) για να τελειωνω με την σκεψη του τι να πρωτοδιαλεξω απο δισκογραφια Atheist,Pestilence,Deicide,Carcass,Cannibal Corpse,Benediction,Gorguts,Dismember,Asphyx,Gorefest,Master,Edge of Sanity,Hypocrisy κτλ.Μ’αρεσει που εγραψες απο 89’-94’.Ολοι οι τιτανοτεραστιοι του Death Metal τοτε κυκλοφορησαν δισκους.Και που να αναφερουμε και δισκαρες που κυκλοφορησαν εκεινη την εποχη μονο 1-2 δισκους και το διαλυσανε.Αλλα οπως και να χει,μονο οι Death αλλαξαν το στυλ τους τοσο επιτυχημενα και κυκλοφορησαν δισκαρες χωρις μετριοτητα.Τους σταματησε μονο ο Θανατος.

το the key των Nocturnus έχει αρχίσει να μου γίνεται εμμονή. και αν ήταν στο πολ λογικά θα το ψήφιζα.

από τα του πολ, σχετικά εύκολα το human. αν οι επιλογές από entomed και morbid angel ήταν τα σόφομορς, θα το σκεφτόμουν. Ειδικά το Clandestine σε φάση για μεσημεριανό μπάρμπεκιου

Ολα του poll και τοσα αλλα εκτος του πολλ, εξαιρετικα. Λογω συναισθηματος ψηφισα human, ειναι κι ο αγαπημενος μου Death δισκος (αυτο ελειπε 8) )

Μια παρατηρηση, εγω αντι για For Victory θα εβαζα Warmaster το γουσταρω περισσοτερο. Οχι οτι δεν ειναι δισκαρα, απλα, προσωπικη αποψη, προσπεραστε την

Αυτή ήταν σκληρή μάχη. Η αλήθεια είναι πώς και εγώ human θα ψήφιζα μιας και είναι ο αγαπημένος μου απο τους Death, αλλά μιας και πήρε ήδη 4 ψήφους το έριξα στους bolt thrower! Θα μπορούσα και στους morbid/obituary αλλά οκ, οι πολεμικές ιαχές του for victory υπερίσχυσαν στα σημεία

Μιλαμε για την χρυση περιοδο του αγαπημενου μου ειδους μουσικης :smiley:
Υπερβολικα δυσκολο να πω ποιος απο αυτους τους δισκους ειναι αγαπημενος
μιας και ολοι μπαινουν σε αυτη την κατηγορια.
Ψηφηστε και τιποτα αλλο απο Death & BT ρε αρκουδεηδες !

Άσε μας ρε μάρσιαν που πρέπει να ψηφίσουμε μόνο ένα απ’αυτά:p
Ο αγαπημένος μου δίσκος αυτής της περιόδου είναι το Clandestine,με Mental Funeral,Necroticism,Realm Of Chaos,Piece Of Time και Deicide να ακολουθούν.
Οπότε μάλλον θα το ρίξω στην επιλογή “άλλο”.Απ’τις επιλογές του πολ με δυσκολία θα έλεγα Severed Survival…
Επίσης παράκληση να μην ξαναμπούν οι Death σε ντεθμεταλ πολ,βλέπετε τι γίνεται:p

Από Αμερική “Altars of Madness” και “Severed Survival”, από Σουηδία “Soulside Journey” και “Sumerian Cry”.

Cause of Death, apo tis prwtes agapes, an kai ta perissotera tou poll einai agapimena. Anastenazan oi maxell me ola auta ta albums. Totes.

DEICIDE - DEICIDE

ΑΛΛΟ. το τοπ3 μου αυτης της περιοδου:

Death - Individual Thought Patterns
Morbid Angel - Covenant
και Pestilence - Consuming Impulse.

απο τη λιστα θα ψηφιζα Altars Of Madness απλως επειδη πεθαινω με covenant ειπα να ψηφισω “αλλο”. παρα ενα χρονο και θα ελεγα ενα ξερο: PIERCED FROM WITHIN.

Επειδή επιτρέπεται μια ψήφος εννοείται πάει σε Autopsy, μιας και είναι από τις πολυ αγαπημένες μου μπάντες. Προφανώς θέλω να ψηφίσω και από τα υπόλοιπα, όπως και άλλες πολλές δισκάρες που βγήκαν σε εκείνο το διάστημα.

altars of madness δαγκωτο

Κατα σειρά

1.Deicide-Deicide
2.Death-Human
3.Malevolent Creation-The ten commandments

To ντεμπούτο των Deicide ειναι ο ορισμός του death metal για την χρυσή εποχή τότε.Ακόμα και σημερα θεωρείται οτι καλύτερο εχουν κυκλοφορησει (και μιλάμε για ντεμπουτο ε:!:slight_smile:

…πιο να πρωτοδιαλέξεις…το πιο αγαπημένο απ’τα αγαπημένα, των Obituary:):!:

Mια που αναφερθηκε ο chrisp σε sumerian cry, να πω και για τα ντεμπουτα απο amorphis και therion που σκοτωνουν, καμια σχεση με τη συνεχεια τους σαν μπαντες που δε μ αρεσουν καθολου

Πες τα βρε Cynic, μιλαμε το Karelian Isthmus εχει συζητηθει ελαχιστα στο φορουμ (μονο ο Scourge εκανε καποιες νυξεις καποτε) και απορω γιατι, τρομερος δισκος!

Εγω τελικα το εριξα Suffocation.

Α και:

Tρομερο το Nespithe.

Σ αυτα που ανεφερα να αναφερω και το Sentenced :wink: