Deathspell Omega - Paracletus

Δεν μπορω να πω τιποτα για το αν ειναι καλυτερο/χειρωτερο απο τα προηγουμενα. βασικα μονο το κενοσε εχω ακουσει σχεδον οσο παρακλητο. Για την ακριβεια τον ακουω περιπου τρεις φορες την ημρεα εδω και 3 βδομαδες με μηνα (δεν θυμαμαι ακριβως) παιζει να μην ακουσω αλλο τους τοσο πολυ. και μου αρεσαν τα προηγουμενα να φανταστειτε. βασικα μαζι με το ecclesia των υπερθεων borgia ειναι ο,τι καλυτερο εχει κυκλοφορησει την τελευταια 2ετια στον ευρυ χωρο του “πειραματικου”/avant-garde/εξεζητημενου black metal. Δεν εχω ακουσει πολλες κυκλοφοριες απο '10 (ΑΠ ΤΟ '09 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ) για να λεω ασφαλως το παραπανω συμπερασμα, αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο απο αυτα που εχω ακουσει, συμπεριλαμβανομενου και του μαραναθα το οποιο μεσα στο 6μηνο ψιλο-ξεφουσκωσε μεσα μου. αυτα.

Θελω καιρόοοοο ακόμα για να γράψω κάτι γι’αυτον τον δίσκο εδώ. Αλλά γενικά είμαι στην περίοδο που τώρα ακούω και μπορώ να νιώσω λίγο αυτή τη μπάντα. Οπότε θα μου πάρει καιρό για να τον εκτιμήσω. Σίγουρα αυτλη η μπάντα και αυτός ο δίσκος δεν συγκρίνεται με με την μουσική που έχω μάθει.

Το πόστ του Plunderer είναι μοναδικό και σε τραβάει να μελετήσεις τον δίσκο. Ωραίος ρε! :slight_smile:

Να πω την αληθεια το Paracletus ειναι το πρωτο αλμουμ που ακουω απο τους DSO.Το ακουσα παααρα πολλες φορες αλλα μια και πηρα το cd και το ακουσα μερικες φορες συνεχομενα θα πω την γνωμη μου.Μου αρεσει το Black Metal αλλα ειναι απο τα ειδη τα οποια για τον ενα η τον αλλο λογο δεν εχω ψαξει καθολου.Ο λογος που εκατσα να ακουσω αυτο το album ειναι γιατι κατα καιρους ειχα διαβασει διαφορα για τους Deathspell Omega και ηθελα καποια στιγμη να τους ψαξω.Τo album ειναι πραγματικα απιστευτο.Δεν ειμαι πολυ συνηθισμενος στο να αντιμετωπιζω το αλμπουμ σαν συνολο κι οχι σαν τραγουδια,αλλα σε αυτο το αλμπουμ ιδιαιτερα απο την αρχη μεχρι το Phosphene δεν μπορεις να καταλαβεις οτι αλλαζει το τραγουδι…Τις πρωτες φορες που το ακουσα εφτανα στα μισα του δισκου χωρις να το παρω χαμπαρι.Σου φαινετε οτι αν ανακατεψεις τα τραγουδια ο δισκος θα γινει χειροτερος,γιατι το καθε τραγουδι ειναι καλο οχι μονο για αυτο που ειναι αλλα και επειδη βρισκετε καποιο πριν και καποιο αλλο μετα απο αυτο.Μου βγαζει μια τοσο γαματη ατμοσφαιρα η οποια αλλαζει καθως αλλαζει ο ρυθμος κι ο ηχος.Δεν ειμαι ο καταλληλος να πω πολλα πραγματα και προφανως δεν μπορω να μπω σε συγκρισεις ουτε να μιλησω για το ποσο αλλαξε ο ηχος του συγκροτηματος.Το σιγουρο ειναι οτι θα κατσω και θα ακουσω ολα τα αλμπουμ τον Deathspell Omega και θα τους δωσω την απαραιτητη προσοχη.Μπορει να μην μου αρεσουν οσο αυτο αλλα με πορωσε να τους ψαξω.

ψυχεδελεια.

Πολύ σωστά τα λέει o μεκ-κάνιμπαλ.

καποιος που δεν εχει ακαουντ και βαριεται να κανει αλλο λεει:

Angmar είναι αλήθεια ότι διάβασες το κείμενο για τον δίσκο στο sonicdeathmonkey κι έγραψες περίπου τα ίδια;

πες του μαριου οτι εχει κουρασει με την εμπαθεια του

edit: οκ, μπορω να το παιξω κι εγω αυτο το παιχνιδι

λοιπον διαβασα τρεις φορες το κειμενο, μηπως καταλαβω τι εννοει. η μονη εξηγηση που βρηκα ηταν το σημειο του wren για το concept. μονο που

Πριν βγει ο Παρακλητος, post μου, απο αρχες Σεπτεμβρη

και

Si Monvmentvm Reqvires, Circvmspice is a 2004 album by the black metal band Deathspell Omega. (The album title is Latin for “If you seek his monument, look around you”, from the epitaph of Christopher Wren’s tomb at St Paul’s Cathedral.)

Γιάννη, με τις μαλακίες τρίτων θα ασχολούμαστε; Όποιος έχει τα κοχόνες μπαίνει και κατηγορεί δημόσια. Όποιος απλά κάνει κρεμαστάρια όσα δε φτάνει και κρύβεται κι όλας για να μην πάρει την ευθύνη στη λάσπη που ρίχνει, δε μας ενδιαφέρει. So simple που έλεγε κάποτε κι ένα t-shirt. Κρίμα για τον Necro που αναπαράγει δημόσια την κάθε βλακεία που του είπαν, ενώ από μόνος του μπορεί να καταλάβει πως είναι εμπαθέστατη λάσπη…

Όχι όχι όχι εκεί Μάριε, εκεί πονάει, σταμάτα καλέ!

Γιάννη, μη θυμώνεις με τα πιτσιρίκια. Όποιος έχει μάτια και διαβάζει, καταλαβαίνει πως πρόκειται για λάσπη. Οι μπόμπιρες λένε τις βλακείες τους γιατί ξέρουν πως έτσι κι αλλιώς κανείς δε τους παίρνει στα σοβαρά, άρα δεν έχουν να χάσουν τίποτα με το να ρίξουν λάσπη σε αυτούς που έχουν κύρος. Κρίμα για τον Νέκρο γιατί τον είχα για άτομο που θα αρνιόταν να κάνει το παπαγάλακι για αυτούς που δεν έχουν τα κότσια να τα γράψουν δημόσια…

Γιατι να θυμωσω

Οταν ο αλλος γελοιοποιειται απο μονος του. Anyway, ο,τι πειτε παιδια. Καλη καρδια.

Ελα ψηλέ, σόρρυ αλλά χτες που ήθελα ν’απαντήσω το ίντερνετ είχε ψοφήσει και δεν μπορούσα, χάρη στον βαγγελάκη έχω πίσω τον κωδικό, οπότε μπήκα να πω μερικά πράγματα και να τελειώνει το ξεκατίνιασμα (που δίνω κι εγώ ο ίδιος ο βλάκας συνέχεια).

Ξεκινώντας από μένα, να πω οτι θεωρώ βλακεία και παιδικό το να μπαίνω να σε τσιγκλάω, αφενός γιατί είναι λίγο κομπλεξικό, αφετέρου γιατί δεν είναι ευγενικό προς το πρόσωπο σου και γιατί έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω (εκτός από χτες το βράδυ).

Συνεχίζοντας με σένα, να σου πω οτι οταν κάθεσαι και πιάνεις φίλους και γνωστούς μου και τους λες τα απίστευτα ("ο ετσι με ζηλευει επειδη ξερω παραπανω μουσική απο αυτον), μόνο στην πλάκα μπορώ να σε πάρω, συγχώρα με. Με ψήνεις να σου κάνω μεγαλύτερη καζούρα ακόμα κι από αυτή που σου κάνει ο ζαφείρης (μέχρι πρότινος ειλικρινά δεν σου έκανα πλάκα, αν θες το αντιλαμβάνεσαι, αν όχι δεν πειράζει).

Εκτός απ’αυτό, κάθεσαι και κάνεις ενδοφορουμικά αναφορά σε μένα κάθε τόσο περί φέηκ και παπαριές, ενώ βλέπεις ότι έχεις ν’ακούσεις νέα μου, πάνω από 2 μήνες, παρόλα αυτά ασχολείσαι. Και εντός την ιντερνετικής σου ζωής και εκτός (ελλείψει της τελευταίας υποθέτω συμπεριφέρεσαι έτσι)

Άραξε λίγο, μην έχεις τόσες ανασφάλειες, οπως λέει κι ο καρβου - που όπως παρατηρώ κατέχει ακόμα το πολιτικάντικο του να δημιουργεί εντυπώσεις, καθώς δεν απέκρυψε κανείς ότι το σχόλιο ήταν δικό μου, όλοι το πιάσαμε και τα λοιπά - ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει, οπότε το κύρος σου, μεινε ήσυχος, το διατηρείς ακέραιο.

Δεν θέλω να συνεχίσουμε άλλο γιατί νιώθω πραγματικά βλάκας με τη φάση και το πως το αντιμετωπίζεις, κατα τ’ άλλα όποτε θες να με δείρεις μην διστάσεις, τόσες φορές έχουμε βρεθεί από κοντά, αλλά προς θεού, κόψε τις απειλές.

οτι εχω μαθει απο τριτους, φαση ο τυπος δε μπορει να λεει αληθεια, και καθεται και προτεινει δισκους που δεν ακουει, υποδεικνυουν οτι ναι, εισαι ενα παιδι, παροτι 23 ετων, που εχει μουσικο κομπλεξ που φτανει μεχρι τον ολυμπο κι ασχολειται

εχω ξενερωσει τελειως μαζι σου, και δεν εχω διαθεση για καμια απολυτως κουβεντα. σορρυ. το θεμα εληξε για μενα, απορω γιατι καθομαι και σου απανταω σοβαρα

χαχα οκ, ο καθένας με τις πηγές του και την γνώμη του, ας μείνει έτσι :slight_smile:

επιτελους

ενώ βλέπεις ότι έχεις ν’ακούσεις νέα μου, πάνω από 2 μήνες, παρόλα αυτά ασχολείσαι.

σορρυ μαναρι αλλά θέλω να έχω την τελευταία λέξη εδώ, αδυνατώ να καταλάβω το επιτέλους.

Άμα θέλετε λύστε τις διαφορές σας αλλού, χαλάτε το topic που είναι για μια δισκάρα.
EDIT: ok καποιος έσβησε τα άκυρα posts.

Bump

Τί υπερδημιούργημα ήταν αυτό ρε;

Τελικά μου φαίνεται ότι ένιωσα, έστω και τώρα, γιατί τα παιδιά λένε τους DSO τη μπλακμέταλ μπάντα της περασμένης δεκαετίας (και μία από τις μπάντες της δεκαετίας γενικώς)…

καλά ότι κι άν γράψω σ’αυτό το θέμα φαντάζει λίγο! τον δίσκο εννοείται ότι τον έχω καραλιώσει, οι DSO πλέον είναι ο ορισμός του black metal σε κάθε επιπέδο! το ξεφτυλίσμα των Dimmu Borgir και λοιπών “mainstream” συγκροτημάτων που γελοιοποιούν το είδος, μέχρι και η τελευταία μαλακία των Watain, διορθώνονται με το Paracletus. πλέον και το κάθε πιτσιρίκι που θέλει να ακούσει κάτι σε black metal τους έμαθε… χωρίς να έχει ασχοληθεί κάν με το παρελθόν καθόλου. και φυσικά καλά κάνει αφού [I]αυτό είναι η ποιότητα[/I]. συγκρίσεις με τον Burzum δε πιστεύω πως γίνονται, γιατί θεωρώ ότι ανήκουν αλλού, θεματολογικά, μουσικά, και ιστορικά άν το δούμε ακόμα. τέλος, στο Αποκατάστασις Πάντων καταφέρνει με μία μόνο πρόταση να περιγράψει τόσα πολλά πράγματα… απλά ΘΕΟΙ ότι κι άν πούμε!