Demon/Woflcry/Wheelrunner/Accelerator/Mind Wire Society

Τι λες τωρα; Καποτε δεν μπορουσα καν να φανταστω οτι θα δω τους Demon live και τωρα ενδεχεται να τους δω δευτερη φορα; Ωραια τιμη, ωραιο concept, ελπιζω να εχει κι ωραιο ηχο διοτι οι αγγλοι δεν ειναι νταμπα-ντουμπα, θελουν τη μελωδια τους.

Δεν ξαναπαω σε εκεινο το αθλιο μαγαζι για συναυλια…Μου φτανει που θα τους δω για 2η φορα στη Σουηδια…

Ουτε γνωριζα την υπαρξη του. Για λεγε, για λεγε… :-k

Βρισκεται στην Κορδιγκτωνος κοντα στην πλατεια Βικτωριας…

Μικρος χωρος, που σε μερικα σημεια δεν βλεπεις καν σκηνη…Αθλιος ηχος και μπροστα στη σκηνη δεν εχει καν καγκελα…

Στους Grim Reaper στο See You In Hell ανεβηκαν ολα τα ζωαδια επανω και δεν μας αφηναν να δουμε τη συναυλια…Μονο τις πλατες τους βλεπαμε με αποτελεσμα να γαμηθει το live…

Αν γινοταν αλλου η συναυλια το σκεφτομουν αλλα τωρα με το να τους εχω δει μια φορα και να περιμενω και τη 2η στη Σουηδια δεν εχω λογο να παω σε αυτο το τελειως ακαταλληλο για συναυλιες μαγαζι…

Α, εκει εγινε το σκηνικο με Grim Reaper; Μαλιστα! Θυμαμαι τις διαμαρτυριες σας επ’ αυτου. Παντως, αυτο ειναι θεμα νοοτροπιας, αν ο γυφτος θελει να ανεβει στη σκηνη για να γινει “rock star gia ena leptaki re gmt”, δεν ειναι βασικος υπαιτιος ο χωρος. Ολα τα αλλα που ανεφερες με κανουν ιδιαιτερα σκεπτικο για το αν θα δωσω το παρων.

Τρομερη φαση.Εμενα μαρεσε ο χωρος.Καμια σχεση με επαγγελματικη σκηνη.Και αυτο το κανει πιο αμεσο.Σαν προβαδικο ειναι.Και φτηνο αλκοολ.Καλα ξηγιεται ο ξηγας.

:roll::roll::roll::roll:

Καλη φαση! Γουσταρω Demon τρελα και τους ειχα χασει οταν ειχαν ερθει Θεσσαλονικη… Θα κατεβω χαλαρα!

Χαχα το ζω κι αυτό. Θα πάω που να μην πήγαινα. Ωραίες μπαντες κάνουν support, τσεκάρετε τους :roll: