DIMMU BORGIR - Θεσσαλονίκη 24 / 9 / 2019 - Αθήνα 25 / 9 / 2019

Έχουν περάσει εννέα χρόνια από το τελευταίο μανιφέστο των DIMMU BORGIR «Abrahadabra» και τώρα επιστρέφουν για να ανατινάξουν την ροή χρόνου και χώρου με το «Eonian» album! Οι πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater στις 24 Σεπτεμβρίου και στην Αθήνα στο Piraeus 117 Academy στις 25 Σεπτεμβρίου.

Εισιτήρια: www.eventation.pro

1 Like

Μπήκαν για τα καλά στο ελληνικό συναυλιακό χαρτη οι Ρώσοι

Αμα δεν πάνε και πολυ καλά μπορεί να βγούνε κιόλα.

Πολεμος…

Μια παρατηρηση.
Το οτι λενε οτι τα εισιτηρια εχουν 30,35,45 ευρω και τα πουλανε ΜΟΝΟ ιντερνετικα με καπελο 1.5 ευρω, για αλλη μια φορα με ξεπερναει.Επισης, πρωτη φορα βλεπω αλλη τιμη να εχει η αρενα και αλλη τιμη να εχει ο εξωστης στο Piraeus Academy.

Ορίστε, από viva, χωρίς καπέλο.

Χα,νομιζεις! Μολις πας να κανεις την πληρωμη, σου χρεωνει 1.5ευρω παραπανω…Σιγα μην δεν χρεωνε η Viva

Να κάνεις viva wallet, που είναι δωρεάν. Όταν έχεις viva wallet, μπορείς να βγάζεις εισιτήρια από το viva χωρίς ούτε σεντ έξτρα.

Όντως τι μαλακιες είναι αυτές ?

Viva. Wallet.

Το viva wallet μου έχει σώσει σίγουρα 25αρι μέχρι τώρα από τα συνολικά “καπέλα” που θα πλήρωνα… Κάντε ένα λογαριασμό, πανευκολο είναι και θα γλιτώσετε πολλά λεφτά μελλοντικά…

Όταν μεταφέρεις λεφτά στο Viva Wallet δεν σε χρεώνει προμήθεια;

Σε χρεωνει, μικρη. Οταν βαλεις την καρτα σου ομως, δε σε χρεωνει.

Δηλαδή λειτουργεί σαν Paypal και τραβάει χρήματα από την κάρτα μόνο όταν θες να κάνεις μια πληρωμή; Θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί το Viva Wallet πριν 3+ χρόνια είχα κάνει λογαριασμό, αλλά είχε σαν επιλογή μόνο να μεταφέρεις εκεί χρήματα εκ των προτέρων ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για πληρωμές.

Ναι, ετσι λειτουργει.

Εγώ δεν έχω μεταφέρει ποτέ τίποτα… κατευθείαν μέσω του wallet απλά βάζω τη χρεωστική μου όπως αν έκανα οποιαδήποτε πληρωμή μέσω ίντερνετ…

1 Like

Ticket checked. Αναμονη τωρα…εχουμε καιρο μπροστα μας.

Καλημερα. Εχει κλεισει κανενας σας εισιτηριο μεσω eventation? Εκλεισα χθες και μου ηρθε ενα μνμ στα βουλγαρικα και στα Αγγλικα ,που μου ζηταει να στειλω με φωτο, την μια πλευρα της καρτας μου, τα 4 τελευταια νουμερα και το ονομα του κατοχου, ετσι ωστε να το επιβεβαιωσουν και να ισχυει το εισιτηριο. Αν δεν τα κανω αυτα,μεσα σε 2 βδομαδες, λενε οτι θα ακυρωθει το εισιτηριο.
Εχετε καμια ιδεα τι παιζει?

Μυρίζει πάρα πολύ απάτη η φάση, μην το κάνεις! Πάρε κανά τηλέφωνο ή δεν ξέρω γω τι για να δεις τι παίζει!

τα λεφτα τα εχουν τραβηξει παντως, αλλα η συναλλαγη ειναι σε εκκρεμοτητα. Εχω στειλει μνμ στην eventation να δω τι θα μου πουν. Δεν παιζει να στειλω φωτο την καρτα μου, δεν υπαρχει αυτο πουθενα. Παντως το εισιτηριο μου εχει ερθει κανονικα…

1 Like