για κλωτσιες τα παλικαρια. ειδα ο πανκης… καποια στιγμη καποιος τους “πειραξει” και ειχε ανεβει ολο το παρεακι στη σκηνη και κοιταζε εντονα σε φαση “θα σε γαμησουμε”. αηδιασα
[B]ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!
ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΝ![/B]
ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΣΤ
Χαχαχαχα, πολυ μισος!
ναι ρε φίλε με εκνεύρισαν πάρα πολύ :evil:
Ελα μωρε, σιγα. Εγω εχω συνηθισει τουλαχιστον. Κλασσικοι χεσμενοι πανκηδες
Ωραιο το λαηβακι.Ειδα Μαυρα προβατα και Χασμα μονο.
Τεμπελης γαρ αργησα να παω παραρτημα.
Στους Χασμα δεν μπορουσες να παρεις ανασα.Ειναι πολυ καλη
λαηβ μπαντα τα παιδια.
Αυτη την κοπελια με το φουτερ δεν βρεθηκε ενας να της δωσει ενα σουτ ?
μιλας για την κοπελιτσα και δεν μιλας για τον βρωμο-πανκη???
κριμα που δεν ακουσαμε Πως, Η πατριδα μου και κλωνος…
θα τους ξαναδω την παρασκευη Βιλλα!!!
Tην Παρασκευή παίζουν Βίλα τελικα;
Αυτος κατεβηκε και λιγο ρε.
ναι. μοιρασαν σχετικα φυλλαδια που μιλανε για την diy φαση και για τα 3 λαιβ (υφανετ,παραρτημα,βιλλα)
παρασκευη μαζι με αντιμομπ
πάντως εγώ όσο είδα ευχαριστήθηκα τους Χάσμα λιγότερο από ποτέ.
δεν μπορώ να κρίνω αυτού του είδους τα live, αλλά είναι κρίμα γιατί ήταν φανερό ότι κάποιοι δεν άφηναν την μπάντα να παίξει τη μουσική της όπως θα μπορούσε.
δεν ήμουν ποτέ τόσο “μέσα” σε αυτή τη φάση. προτιμώ το καθαρά μουσικό μερος και επειδή τους έχω δει πόσο καλά παίζουν συνήθως, αυτή τη φορά με κούρασε.
Ρε πείτε ρε τωρα… Την Παρασκευή ισχύει η φήμη για Χάσμα στην Βίλα; Και δεν θα το πω πουθενά…
Έντιτ: Thanx Destroyer… Τα λέμε εκεί!
Εξοχα!
Έλα, όσοι το είδαν το είδαν. Σβήστε τα σχετικά ποστ…
Τι ώρα παίζουν ρε σεις?
Σε τι αναφέρεσαι; :-k
Εννοείται πως θα’ μαστε την παρασκευή villa. Για antimob όμως αυτή τη φορά που σκίζουν τα πάντα
Όσο για το live της Πάτρας συμφωνώ με deathster, ότι και η γκόμενα ήθελε ένα γερό σουτάκι να πέσει κάτω απ’ τη σκηνή.
Destroyer το κλώνος το παιξαν
Καλο το λαιβακι χθες στη βιλλα!
Χασμα δεν αντεξα πολυ καθως γινοταν ο χαμος απο κοσμο, δεν παλευοταν και πολυ η ζεστη…
Ατοπια καλοι ηταν με το βιολι τους, αλλα το κλου ηταν τα κομματια απο ανατελλων τρομος!!!
ANTIMOB τι να λεμε τωρα, Πολυ ξυλο!! Γαμανε πραγματικα!!!
ΑΝΤΙΜΟΒ ΟΛΕΘΡΟΣ! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.
ήχος όμως δεν με πόρωσε…