Αγαπημένο doom-stoner album των 90's

Μην ξεχασω και τους θεους

Μια χαρα γενικως οι επιλογες σου Moon.
(μεταξυ μας μονο οι los natas και kyuss δεν πολυκολλανε :stuck_out_tongue: )

αυτό

Hendrix-ιες και αλητεία σε ενα album

Φαντάζομαι είναι για ότι stoneρίζει ειδάλλως θα ψήφιζα δαγκωτά Solitude Aeturnus. Από την λίστα Cathedral και μετά το Die Healing.

Ουσιαστικά είναι doom-ιές που στονερίζουν με την εξαίρεση των kyuss που είναι το ανάποδο!! Και τους έβαλα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις…ίσως κακώς τελικά…

Δεν θα υπηρχαν παρεξηγησεις ειτε τους εβαζες ειτε οχι και για μενα καλα εκανες που τους εβαλες εφοσον το ενιωθες για σενα σωστο.Μην ξεχνας εσυ φτιαχνεις το πολλ,απλα μετα ο καθενας θα λεει την γνωμη του(κουβεντα να γινεται δηλαδη) :smiley:

Κι επειδή κουβέντα να γίνεται, συμφωνώ με τις τοποθετήσεις DeKay!

Δηλαδή αν δεν είναι stoner (μαστουρωμένο) ένας δίσκος με τίτλο και περιεχόμενο Dopes to Infinity τότε τι είναι; :stuck_out_tongue:
(Και δεν έχουμε αναφέρει πόσο επιδραστικός υπήρξε (μαζί με τα δύο προηγούμενα των Magnet) για τη διαμόρφωση αυτού του ήχου!
Και όλ’ αυτά όταν την ίδια ώρα υπάρχουν στο πολλ οι Kyuss π.χ.
Γούστα θα μου πεις γι’ αυτό και

Α! Επίσης:

:bye:

Οφείλω να γράψω το αυτονόητο, γιατί το παρασοβαρέψαμε ρε μάγκες.
Σιγά τη γκρίνια ρε σεις. Όλοι γουστάρουμε πολύ τη μουσική που ακούμε και μάλιστα για να γράφουμε στο συγκεκριμένο thread, έχουμε και κοινά ακούσματα.
Δικιά μου η μαλακία που έκανα πλάκα στον Moon (τώρα που ξαναδιαβάζω το διάλογο, σε έναν τρίτο δε φαίνεται καθόλου αυτό). Ο Moon_Madness είναι κολλητός και έχουμε σπαταλήσει άπειρες ώρες στο να συμφωνούμε, να διαφωνούμε και να προτείνουμε πράγματα ο ένας στον άλλο. Σιγά να μην του την έλεγα σοβαρά εδώ. Εξάλλου το αντικείμενο το κατέχει εμφανώς και παίζει doom/stoner μπάλα με περίσσεια χάρη.
Το όλο θέμα είναι ότι εκείνος είναι πιο πολύ doomάς, αλλά και πολύ stonerάς και εγώ μάλλον μόνο το δεύτερο (με λαμπρές εξαιρέσεις). Αυτό μας οδηγεί συχνά σε διαφορετικές κατατάξεις συγκροτημάτων και διαλόγους που γίνονται για να γίνονται σε [B][U]αυτό[/U][/B] το πνεύμα.

Στο ίδιο πνεύμα, οι Cathedral ισοπεδώνουν την υπόλοιπη λίστα. :smiley:

Ψήφησα το Ιερό Βουνό από Sleep, το οποίο για μένα αποτελεί τη βίβλο του στόουνεροντουμ.
Από εκεί και πέρα λίγο ή πολύ, όλα τα άλμπουμ από το πολλ, τα αγαπάω.

Επίσης, τεράστια αγάπη, είναι αυτό:

[B]Blood Farmers - Permanent Brain Damage (1991)[/B]

Η αλήθεια είναι ότι στο poll έβαλα προσωπικές προτιμήσεις κατά βάση και ήθελα να τις μοιραστώ με άτομα που γουστάρουν τα συγκεκριμένα άλμπουμ. Λατρεύω monster magnet, απλά ήθελα να υπάρχει λίγο πιο βαρύς ήχος στο poll.
De_Kay, αλλοίμονο ρε συ, δεν πειράχτηκα όυτε στο ελάχιστο απ’ όσα έγραψες και φυσικά ξέρω τις προτιμήσεις σου. Όσον αφορά στο manic frustration, επίτηδες το άφησα στο “άλλο” για τον λόγο που ανέφερα παραπάνω…don’t get me wrong!!!

Fixed.

Kyuss για μενα.Θεικα τα περισσοτερα αλλα το Kyuss το αγαπω λιγο παραπανω.

Δεν το έγραψα για σένα ρε μαν, αλλά για τους υπόλοιπους, επειδή κατάλαβα ότι δόθηκε η εικόνα ότι τη λέει ο ένας στον άλλο. Ξέρω καλύτερα απ’ όλους γιατί έβαλες τα albums αυτά στο poll και πόσο γουστάρεις το καθένα.
Σοβαρά τώρα, ίσως η μόνη σοβαρή απουσία από πλευράς ποιότητας ήταν το Tumuli, αλλά είναι συγκριτικά πιο άγνωστο, οπότε και πάλι OΚ.

Η κάτω παύλα στη μέση του nickname μου είχε κάποιο λόγο;

Κοίτα να δεις, τώρα το πρόσεξα! Όχι, δεν ξέρω γιατί το έκανα!! Μπορεί να μπερδεύτηκα με το δικό μου που έχει! Ναι, το Acrimony ίσως και να χωρούσε κάπου…

Των Cathedral:):!:

Καλά που να ξέρουμε τα κολληλίκια του καθενός! :stuck_out_tongue:

Οπότε γκαλοπίστα (sic) θες τη doom πλευρά του πράγματος.
Επομένως όχι Nightstalker (Side Fx), όχι 35007 (Into The Void We Travelled), όχι Beggars (Mantra III)

Άρα να αναφέρω απλώς τα Obsessed - Lunar womb και Goatsnake - I και να πάω να ακούσω στις στονεριές μου :slight_smile:

Aσχετο,αλλα το εξωφυλλο αυτου του δισκου ειναι παρμενο απο ενα εξαιρετικα αρρωστο b-movie ,το '‘Deranged’'του 1974,σχετικα με τη ζωη του serial killer Ed Gain.Μιλαμε για την αποθεωση της αηδιαστικης αρρωστιας,η ταινια ειναι για πολυ γερα στομαχια κι ας ειναι παλια!!!

Tωρα επι του θεματος ,δεν τα εχω ακουσει ολα τα δισκακια,αλλα θα πω κι εγω Sky Valley’’.
Παιδια μεταξυ μας ,ο Moon το κατεχει το αθλημα,αλλα λειπει ενας δισκος,το δευτερο demo των Lizardia!!!:stuck_out_tongue:

Αν είχε κυκλοφορήσει επίσημα, θα το έβαζα :stuck_out_tongue:

Ναι ,αλλα δεν βγηκε στα’90’s.
Tσιμπησες κουφαλιτσα!!!

Μα είναι μπροστά από την εποχή του!!