ΧΥΤΗΡΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!
Μπααααχαχαχαχαχαχ, βγήκε ο καφές απ’ τη μύτη ρε μαλάκα!!! :lol3:
Γράκχε κάντο title κάτω από το nick ΤΩΡΑ.
Κατά τ’ άλλα, λατρεύω τις ταμπελοσυζητήσεις και το λέω πολύ σοβαρά. Μπορεί να φαντάζουν γραφικές στον “μουσικόφιλο που απλά ψάχνει την καλή μουσική” (για την οποία όμως τις περισσότερες φορές δεν έχει και τίποτα ουσιαστικό να πει), αλλά υποχρεώνουν τους συμμετέχοντες σε αυτές να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει, να βρουν επιχειρήματα, να ψάξουν την ιστορία του Χ παρακλαδιού. Αυτές οι διαφωνίες είναι πραγματική υγεία ανάμεσα σε “πωωωω ρε δισκάρα ρε μουνιά” ποστς απόλυτου τίποτα.
Για το ΝΤΟΥΜ που λέτε, παρότι δεν έχω ασχοληθεί σίγουρα όσο εσείς, είμαι πιο πολύ στην bleedin πλευρά. Και αυτό γιατί όταν για το doom η πρώτη μπάντα που έρχεται στο μυαλό είναι οι SABBATH (που προϋπήρξαν του metal), τότε δεν μπορείς να λες ότι το doom είναι αποκλειστικά κάτι που συνέβη στο metal. Απόδειξη γι αυτό είναι οι (μέχρι και το “Dopes…”) MONSTER MAGNET.
Βλέπω πχ στο αφιέρωμα MY DYING BRIDE και πάω να σκεφτώ αμέσως “μα τι MDB, αυτοί είναι γκοθ, ατμοσφαιρικοί” και μετά λέω για κάτσε, μήπως οι WARNING που ανφέρθηκαν εδώ δεν έχουν πάρει από εκεί τα μισά τους riffs (και δεν το λέω με καθόλου κακή διάθεση αυτό)?
Οι οποίοι WARNING και το “Watching From A Distance” σαφώς και είναι έλλειψη, αλλά μην το κάνουμε και τόσο θέμα γιατί μάλλον αρχίσαμε να ασχολούμαστε μαζί τους αρκετά αργότερα απ’ την κυκλοφορία του.
Για τους MINSK πάντως και εγώ θεωρώ ότι δεν έχουν καμία θέση, είναι άλλης κατηγορίας μπάντα, πολύ πιο τελετουργική/σαμανική. Αλλά αφού έχει THERGOTHON τι να λέμε, τα συγχωρούμε όλα…