Ζητειται drummer (κατα προτιμηση ανθρωποσ) για

Καλησπέρα,

Όπως λέει κ ο τίτλος της αγγελίας ζητείται τυμπανοκρούστης/τρια για μπάντα από Αθήνα. Υπάρχει μπόλικο υλικό διαθέσιμο σε μια ντέμο μορφή για όποιον ενδιαφέρεται. Ψάχνουμε κάποιον που να έχει όρεξη για δουλειά, ένα νορμάλ level παιξίματος, και, εφόσον του αρέσει και το υλικό, να το πάμε όσο τραβάει καθώς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Απαραίτητη προϋπόθεση να γουστάρουμε όλοι αυτό που παίζουμε και να περνάμε καλά πρωτίστως και δευτερευόντως να βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος μουσικά αλλά και σαν άτομα. Φύλο/Ηλικία κλπ. ποσώς μας ενδιαφέρουν.

Το ύφος θα το χαρακτήριζα γενικά ως μοντέρνο heavy rock n roll με αρκετή ενέργεια, ζωντάνια και αμεσότητα. Αντλούμε επιρροές από πολλά και διάφορα παρακλάδια του σκληρού ήχου, πάντα ακομπλεξάριστα. Πολύ επιφανειακά να αναφέρω κάποιες μπάντες από τις οποίες ίσως δανειζόμαστε κάποια στοιχεία: Alice in Chains, Sentenced,Motorhead, Monster Magnet, Spiritual Beggars, Katatonia, Clutch, Βlack Label Society, AC/DC, Αlter Bridge…

Αν τα παραπάνω σε ψήνουν η σε ιντριγκάρουν έστω και λίγο, είμαστε πάντα ανοιχτοί έστω για ένα τζαμάρισμα και ό,τι γίνει.

Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό, μήνυμα εδώ ή στο draconian_divinity@hotmail.com

Cheerio!