Earth of Distrust - "Proselytize" album presentation @ Sin City 15-07-10

Tην ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιουλίου, οι Earth of Distrust θα παρουσιάσουν ζωντανά το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Proselytize” στο Sin City.

Θα ακουστεί ο δίσκος, αλλά και νέο υλικό, όπως και οι διάφορες διασκευές που έχουν κάνει και κάνουν κατά καιρούς και μπλα μπλα μπλα.

Mαζί τους οι πάντα μάχιμοι:

Tenderness of Wolves

Begging Shaman

Έναρξη γύρω στις 9 περίπου.

Όσοι δεν τους έχετε υπόψη, διαβάζετε μια πρόσφατη συνέντευξή τους εδώ

κι ακούτε ενδεικτικά τραγούδια τους στο www.myspace.com/earthofdistrust

Στηρίζουμε.

Ορίστε και το poster:

Εκτος πολυ συγκλονιστικου απροοπτου, θα ειμαστε εκει.

Xαχαχ, το αφισέτο είναι κουκλί. Υποθέτω ότι το έκανε ο ίδιος που έκανε κι αυτό, που είχαν παίξει πάλι Εarth και Tenderness μαζί.

Angmar, αν τα καταφέρεις να έρθεις περιμένω να κρατάς κι ένα πρόμο που σου χω δώσει ε.

Nαι, αυτός είναι στην αφίσα

εκει θαμαστε :smiley:

Up για να νιώσουν κι άλλοι! Εγώ πάντως ανάμεσα σε FNM και Clutch θέλω και τη συναυλία της δικής μας σκηνής σα διάλειμμα και αύριο προβλέπεται κάβλα. Μην το πολυσκέφτεστε!

Ραντεβου στις 8 στο πεζουλι.

red rum τελικα θα’μαι σιγουρα εκει! της πηρα τις μερουλες :wink:

Χτες δεν είδα καθόλου φόρουμ, οπότε δεν είδα και το ποστ του ζαφ, μαλακία παίχτηκε ρε γμτ. Ήρθες τελικά ρε παίχτη?

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ με τη χτεσινή συναυλία.

Αυτό προς το παρόν, θα κάνω ΥΠΕΡΣΟΥΠΕΡΑΠΟΘΕΩΤΙΚΟΤΕΝΤΕΡΝΕΣΟΝΤΙΣΤΡΑΣΤ ποστ για να τα πω και να περιγράψω πόσο καβλώσαμε όσοι λίγοι ήμασταν.

Οι υπόλοιποι ελπίζω να απόλαυσαν τα ποστ στο τι ακουτε τωρα, την ώρα που οι μπάντες γαμάγαν σύμπαντα.

Κουφάλα φέηκ είσαι τυχερός.

Ήρθα!

Στους Begging Shaman με πήρε αρκετές φορές ο ύπνος, όταν ξύπνησα πάντως τους άκουσα να κλέβουν το From beyond των Sleep.

Οι Tenderness …
[SIZE=5]δεν περιγράφονται[/SIZE].
Δείτε τους όλοι άμεσα.

Μετά έφυγα, δεν ήθελα να μου χαλάσουν οι άλλοι την καύλα από τους ToW.

Λοιπόν, Βegging Shaman που είδα για 2η φορά έστησαν έναν ενδιαφέροντα βάλτο με 70ς τζαμ κατάσταση. Ντράμερ, κιθαρίστας, μπασίστας αλλά την παράσταση κλέβει ο κρουστός που παίζει ό,τι του κατέβει στην κεφάλα του πραγματικά (πρέπει να γίνεται πόλεμος εκεί μέσα). Είχαν κάποια ωραία σημεία, αλλά όπως είπε κι ο ζαφ, είναι δύσκολο να μη βαρεθείς γιατί κάποια θέματα σέρνονται στο πάτωμα. Σε άλλα σημεία είχαν λίγο Ιsis κα Russian Circles αέρα, και εκεί ήταν που μου άρεσαν.

ΤOW…ω ρε μάγκα…σκοτείνιασε ο τόπος. Σλατζοποστοπαράκρουση. Η καλύτερη μπάντα στη σκηνή (μαζί με SoN, ζω για να τους δω μαζί :P), και πραγματικά γελάω γιατί ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει κάτι. Λακωνικά θα πω, ότι όταν παίζουν κάτι γιαπωνεζοκουραμπιέδες τύπου μόνο, ντύνεστε όλες με τα καλά σας (μαζί κι εγώ μέσα ε), σκάτε το 20αρικο και πάτε να πιάσετε κουβέντα. Οι Τenderness κάνουν μια χαψιά μόνο και ρεντ σπάροους και God is an astronaut. Και πως να μην το κάνουν, όταν δουλεύουν τόσο σκληρά, κάνουν επένδυση στον ήχο τους, και είναι δεμένοι σα γόρδιος δεσμός. Κι όταν λέω επένδυση, εννοώ πως με έναν πρόχειρο/αυθαίρετο υπολογισμό στη σκηνή λιάζονταν πάνω από 10χήνες ευρά σε κεφάλια, καμπίνες, πετάλια, όργανα. Δε νομίζω να τους περισσεύουν, οπότε απλά κάνουν επαγγελματικότατα αυτό που πρέπει, και γιαυτό βγάζουν τον τεράστιο ήχο που σε καταπίνει, και σε αποτελειώνουν με την απόδοση. Αν φαντάζω υπερβολικός, να πει κι ο ζαφ.

Και μετά ανέβηκαν οι ΕxOxD για να παρουσιάσουν το ντεμπούτο. Είχαν δύσκολο έργο, αλλά μια χαρά ανταπεξήλθαν. Έπαιξαν όλο το δίσκο, συν 3 νέα δικά τους. Είχαν πολύ καλό ήχο, όχι σαν των ToW, αλλά για τη δική τους μουσική ήταν μια χαρά. Πολύ καλή απόδοση και σε στιγμές πόρωση. Ο,τι δεν είχαν οι προηγούμενοι, δηλαδή φωνητικά, το είχαν οι Εarth, όσοι έχετε δει-ακούσει Spoonman ξέρετε πόσες και τι φωνές βγάζει. Τέσπα, τα υπόλοιπα τα λέω και στους ίδιους, δε χρειάζεται να πολυβλογάω γένια.

Μαλακία έκανες, είχαν και δωράκια Peace through war (Eyehategod) και 365 incarnate (Integrity) :stuck_out_tongue:

Πρέπει να μασταν γύρω στα 60άτομα. Καλύτερα όμως.