Eluveitie live in Athens 19/3/2011

παιδιά καλησπέρα,
τελικά εισητήρια κόβοντε στην πόρτα?

Από ότι άκουσα θα κόβονται στην πόρτα τελικά

α πάλι καλά,έψαχνα τόσο καιρό και δεν έβρισκα καμία πληροφορία!

the day has come… :smiley:

ξερουμε ποση ωρα θα παιξουν τα support?

Αφού είναι 2 τα support υποθέτω οτι οι Eluveitie θα βγουν κοντά 11και… Μπορεί και πιο μετά, ανάλογα με το πόσο τυπικοί είναι :Ρ
Συνήθως τα support παίζουν 45λεπτα/each νομίζω (:

απλα γαματα!
εκλεισε πολυ ωραια το συναβλιακο διημερο. :slight_smile:

αν μπορει καποιος να ανεβασει την playlist!

Είχε αρκετή προσέλευση?

φοβερό το χθεσινό λάιβ!!! απίστευτη ενέργεια από το κοινό :D:D:D:D
βέβαια οι Eluveitie ίσα που χώραγαν στη σκηνή…
είχε κόσμο,αλλά δεν γέμισε, όπως φοβόντουσαν πολλοί…

παντως ακομα δεν καταλαβα πως χωρεσαν και οι 8…

σε καποια φαση ειπε και ο chrigel οτι ηταν η πιο μικρη σκηνη που ειχαν παιξει, αν ακουσα καλα.

ναι…και ότι δεν μπορύσαν να φύγουν για το encore και να ξανάρθουν…:p:p

ναι, πολυ γελιο στο σημειο αυτο!

και επισης πολυ ωραια σκηνη, οταν μας ρωταει αν ξερουμε τι λεει η ευρωπη για τους ελληνες metalheads! :D:D:D
[I]"…That You are insane!.."[/I]

[I]edit: [/I]το παλικαρι με την μπλουζα therion, o lord of the pit, ειναι μερος του φορουμ?

ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΙ! Τρελή ατμόσφαιρα, απίστευτη διάθεση, το κοινό μέσα στην ενέργεια και όλα ωραία!
Επειδή ήμουν από νωρίς στο an, η μπάντα ήταν πολύ επικοινωνιακή, κάθισε μαζί μας, μας μιλησε κτλ, και μετά καθησε για κανα ποτακι παρα δίπλα! :Ρ

Περι του λαιβ, το πρώτο support, οι aeon aphelion, ντουμάδες, με κερδισαν με τα κομμάτια τους και είχαν πολυ ενδιαφέροντα ριφάκια, έπαιξαν και διασκευή το dying inside των vitus, σε πολύ καλή εκτέλεση.

Όsο για τους randomwalk, το τουπέ τους και το όλο υφάκι με χάλασε πάρα πολύ. Σε φάση ήρθαμε να δείξουμε πόσο γαματοι είμαστε και φεύγουμε. Και ντάξει να πεις ότι δεν σε νοιαζει το ότι ήταν σαν να βγηκαν από το insert your favourite goth club’s name here πριν λιγο, αυτό δεν με ενοχλει καθόλου, αρκεί να το καναν λίγο πιο ας το πω τίμια. Και ντάξει όχι ότι είχαν και (για μενα) καμια φοβερή μουσική. Στα πληκτρα ακουγα μελωδιες nightwish, within temptation, pain, αφου μου ρθε να τραφγουδησω το sleeping sun σε καποια φαση. Τουλάχιστον περασαμε καλά (με τα σχόλια :Ρ)

Και μετααααα ELUVEITIEEEEE :D!!! Αφου έφτιαξαν όοολο τον εξοπλισμό μόνοι τους σχεδον (ρισπεκτ) και κατάφεραν να χωρέσουν όλοι (να αναγνωρίσω ότι είχαν κατανεμηθει πολύ καλά στο χώρο), άρχισε το πανηγύρι!!! Η μπάντα σε απίστευτη φόρμα, και το κοινό σε απίστευτη διάθεση, πράγμα που μας δίνει εκρηκτικό συνδιασμό. Δεν σταμάτησαν να μας κολακεύουν σαν κοινό, υπήρξαν πολλά sing alongs, μέχρι που μας ζήτησαν pit & wall of death :p.O ήχος στα όργανα αρκετά καλός, τα μικρόφωνα όμως ήταν ελεεινα χαμηλα, και σε σημεια εξαφανιζονταν τελειως. Παρόλα αυτά η αποδοση τους ήταν κορυφαία, σε σημειο να μην χανουν νοτες ουτε καν απο τα φλαουτα. Να ζουμε επικές στιγμές σε Inis mona, quoth the raven, thousandfold, dominion, kingdom come undone, nil, your gaulish war. Και μια πολύ όμορφη στιγμή όταν στο slania’s song η Anna μας έμαθε να το τραγουδάμε, κι ας μην ξεραμε τι λεγαμε XD.
Ώρα για encore αλλά όπως είπαν και οι eluveitie χώρος να βγουν δεν υπήρχε οπότε εγινε κατευθείαν! :stuck_out_tongue: Uis elveti και στο αποκορύφωμα TEGERNAKO στο οποιο είχα ξεσαλώσει και παραλίγο να ανεβω πανω :p. Κορυφαίες στιγμές, απίστευτα παιδία, με το καλό να μας ξαναρθουν :smiley:

Πάρτε κι ενα βιντεακι για να δειτε πόσο καλη αποδοση είχαν

Εγώ χτες ειμουν manowar αλλά και τι δεν θα έδινα για να έβλεπα Eluveitie αντί για manowar. Απλά manowar ήταν τζάμπα για μένα ενώ για Eluveitie έπρεπε να κατέβω από Θεσσαλονίκη.

Ποοο βλέπω το βίντεο και μου έρχεται να κλάψω

γαμωτο σκατοφαρδοι αθηναιοι!!
τι μπανταρα!!!
ζηλευω!!!

Μάγκες παρόλο που δεν κατάφερα να είμαι στο live είδα 1-2 βιντεάκια και πραγματικά χάρηκα την εικόνα του - αρκετού ομολογουμένως - κόσμου να τραγουδάει μαζί με τη μπάντα, του απίστευτου vibe που φαίνεται πως υπήρχε στο χώρο και του - αν κρίνω από το βίντεο - καλού ήχου που παίζει να είχε το live.

προσωπικα δεν θα το ελεγα, αλλα τελοσπαντον…
μην χαλαμε το aftermath αυτης της συναβλιας :stuck_out_tongue:

Γαμησαν παλι οι “Κελτες” και αυτη τη φορα ηταν και ο piper μαζι τους!!!:smiley: :metal:

Ο,τι ακριβως θελαμε μονο που τα θελαμε σε ακομα μεγαλυτερο χωρο (και γι’αυτους και για μας) και το θελουμε ακομα περισσοτερο οποτε θα το απολαυσουμε σε 5μερουλες στη Στουτγκαρδη!:slight_smile:

Δεν θα πω για την αποδοση της μπαντας, δεν ειμαι αντικειμενικος. Μπορω ομως να βλεπω κατι ΤΕΤΟΙΟ καθε μερα? :please:

Set List:
Otherworld
Nil
Bloodstained Ground
Gray Sublime Archon
Your Gaulish War
Inis Mona
Thousandfold
Slanias Song
Quoth the Raven
Omnos
The Song of Life
AnDro
Kingdome Come Undone
(Do)Minion
Primordial Breath
Uis Elveti
Tegernako

Mοναχα που στο Song of Life δεν ακουγοταν με τιποτα στην αρχη το μικροφωνο του Chrigel αλλα ΟΚ, μετα τα βρηκαμε!:stuck_out_tongue:

Για τα supports θα συμφωνησω ακριβως με οσα ειπε η tatsoman. Οι Aeon Aphelion με κερδισαν πολυ σε σημειο να στηριξω το γαματο πακετακι που προσφεραν με μπλουζακι+CD!:slight_smile: Μπραβο μαγκες και respect σ’εσενα με την Primordial!

[COLOR=“DarkGreen”]Hear my wings caressing the wind
Hear my CRYYYYYYYYYYYYYYYYYY[/COLOR]:metal:

Είναι τρελοί οι Ελβετοι!

Για τα σαππορτ συμφωνώ με τα σχόλια της tatsoman, με εξαίρεση ότι ηχητικά βρήκα τους Randomwalk αρκετά ενδιαφέροντες. Αλλά ό,τι έπαιρναν από ήχο το έχαναν από το εμφανισιακό. Και από το κοινό τους, που αντιδρούσε λες και άκουγε καμια τρελή χιεβυμεταλιά ξερωγω. Μέχρι και moshing έπεσε σε κάποια φάση, ψύχραιμα δηλαδή.

Για τους Eluveitie τι να πω, μπορεί να είμαι και προκατειλημμένος, δεν ξέρω. Προσωπικά είχα καιρό να περάσω τόσο καλά σε λαηβ. Όχι ότι είχα αμφιβολίες, αλλά πραγματικά ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Τρέλα, κέφι, σετλιστ… ο ήχος δεν ήταν κακός, αλλά έκανε κάτι σκαμπανεβάσματα ώρες ώρες και μας τη χάλαγε. Αυτό βέβαια ελάχιστη σημασία έχει. Περισσότερο με χάλασε που δεν ήταν τίγκα το Αν για να πω την αλήθεια μου. Ίδια μέρα με Manowar και Paradise Lost, πολλές συναυλίες γενικά, κτλ, αλλά κρίμα και για τη μπάντα και για όσους δεν ήρθαν, γιατί έχασαν.

Highlights, τα ρεφραιν των Gray Sublime Arcon και Gaulish War, το sing-along στο Inis Mona, το μάθημα γαελικών στο Slanias Song, ολο το Quoth the Raven και ειδικά το πέρασμα με τα φωνητικά της Anna (πόσο Θεα?!), το (Do)Minion και το wall of death και φυσικά όλη η παράνοια και ο χορός στο Tegernako. Αν και μεταξύ μας, όλο το σετ τους, ένα highlight ήταν. Ξεχωριστό ρησπεκτ στα παλικάρια που χόρευαν μέσα στο πιτ στο Kingdom Come Undone.

Ελπίζω να αξιωθουμε να τους ξαναδούμε σύντομα, σε χώρο που να τους χωράει η σκηνή χωρίς να στριμώχνονται και να μπορουν να την κάνουν σαν άνθρωποι, με κάθε τυπικότητα για το encore. :b

Επιτέλους βρήκα χρόνο να γράψω. Από Manowar στην Αθήνα για Eluveitie και την επόμενη επιστροφή Σαλόνικα και τρέχουμε τελευταία στιγμή να προλάβουμε Paradise Lost.Σε 3 μέρες 3 συναυλίες με 6 ώρες συνολικό ύπνο. Τρελή ταλαιπώρια αλλά μακάρι όλες οι ταλαιπωρίες στη ζωή να 'ταν σαν και αυτές!!!:D:D:D

Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα στο An. Μέχρι πριν λίγες μέρες αναρωτιόμασταν αν θα πατήσει κανείς στο λαιβ και όχι μόνο διαψευδόμαστε ΑΛΛΑ διαπιστώνουμε ότι έχουν και πορωμένο κοινό!!! Σίγουρα μετά από αυτό που είδαν οι Eluveitie θα ξαναπεράσουν από τα μέρη μας χωρίς δεύτερη σκέψη!!!
Απίστευτη μπάντα, απίστευτο λαιβ, απίστευτο σετλιστ!!! Παίξανε λέμε [B][SIZE=“2”]Uis Elveti[/SIZE][/B] :yahoo::yahoo::yahoo: τρελάθηκα ΕΝΤΕΛΩΣ!!! και Your Gaulish War και Slanias Song!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!! Το μόνο που μου λείπει είναι το Somber Lay, ελπίζω να αξιωθώ να το ακούσω κάποια στιγμή στο μέλλον και μπορώ να πω ότι δεν έχω καμία άλλη σετλιστιακή απαίτηση από τους Ελβετούς! Αυτή τη φορά ευτυχώς είχαμε και γκάιντα!!!:vibrate:
Στην αρχή είπα να ακολουθήσω την παρέα και να τους δω από ‘‘ψηλά’’ με άνεση αλλά μόλις βγήκαν δεν άντεξα και ξαμολήθηκα μέσα στο πλήθος ώσπου έπιασα 2-3ο κομμάτι κάγκελο μπροστά από τη Μαιρούλα.
Μπορώ να πω ότι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ την ένταση και το πάθος που επικρατούσε μπροστά, ανελέητο κοπάνημα και πολλές μελανιές ΑΛΛΑ από την άλλη ο ήχος σε εκείνο το σημείο ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!!! Στα περισσότερα κομμάτια με δυσκολία ακούγαμε τα φωνητικά και γενικότερα ο ήχος ήταν ένα μαύρο χάλι. Μετά το λαιβ όσοι ήταν πιο πίσω είπαν ότι άγγιζε την τελειότητα πράγμα που με παραξένεψε ιδιαίτερα. Είναι η δεύτερη συναυλία που παρακολουθώ στο An και στις 2 ήμουν κάγκελο και το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όσοι θέλετε να ακούτε τι παίζει η μπάντα τραβήξτε πίσω!!!
Ευτυχώς έχουμε με Thorgal επαναληπτικό αγώνα την Παρασκευή στη Στουγκάρδη οπότε δεν το πήρα τόσο κατάκαρδα…8)
Hail στους Ελβετούς!!! Hail στον κόσμο που συμμετείχε!!! Hail στο folk metal!!! Ας είναι αυτή η αρχή για να μπορέσουμε να δούμε περισσότερες μπάντες του είδους στο Ελλάντα.
Τα λέμε στους Ensiferum!!! Όλα Π****ΝΑ!!!:drunk:

[B]Το πόσο σας ζηλεύω, ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!![/B] :blow:
Είναι, δυστυχώς, η δεύτερη φορά -η 1η ήταν με τους Haggard το '08- που χάνω ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα (των τελευταίων ετών at least) λόγω ασθενείας!! #-o
… Αλλά πού θα πάει… δεν θα ξανάρθουν οι Ελβέτιοι?!.. Πάλι καλά που φέτος, υπάρχει πάντα [B][U]αυτό[/U][/B] για το Καλοκαιράκι! 'Ο,τι πρέπει me thinks!8)

[B][SIZE=“3”]"…for freedom can’t be bought!!!"[/SIZE] [/B]