Enforcer - Zenith

Μιας και βγηκε η ανακοινωση ας ανοιξω ενα thread για την επερχομενη κυκλοφορια της μπανταρας. Εχουμε αλλαγη κιθαριστα μιας και αποχωρησε ο Joseph Tholl ο οποιος επαιζε μπασο στο ντεμπουτο Into The Night και μετα κιθαρα στα 3 επομενα και στην θεση του ηρθε ο Jonathan Nordwall που παιζει και στους Lethal Steel, τον οποιο δεν γνωριζω για να ειμαι ειλικρινης. Για να δουμε τι μας ετοιμασαν αυτη την φορα, ο frontman και βασικος συνθετης της μπαντας Olof Wikstrand ειπε οτι "Πρόκειται για το πιο φιλόδοξο project του συγκροτήματος. Μας πήρε δυόμιση χρόνια για να το ολοκληρώσουμε και είμαστε ενθουσιασμένοι"

Ανυπομονω οι προηγουμενες κυκλοφοριες ειναι ολες εξαιρετικες με κορυφες για εμενα προσωπικα το Diamonds και το From Beyond.

Ιδου και το εξωφυλλο

enforcer-cover

και ημερομηνια κυκλοφοριας 26 Απριλιου 2019.

2 Likes

Ελπιζουμε σε δισκάρα και συναυλιάρα, για να μην ξεχνιόμαστε

1 Like

Μου 'ρθε κατευθείαν αυτό στο μυαλό:

4 Likes

Μέσα στην πρωτοτυπία είναι οι άτιμοι! Πλέον ανακυκλώνουμε και τα εξώφυλλα!

Αν είναι το ίδιο καλό, γίναμε!

1 Like

Άλλαξαν και κιθαρίστα και μάλιστα λένε ότι έπαιζε μαζί τους από το 2015 στην Ευρώπη, αλλά εμείς Δεκέμβριο του 15 τους είδαμε με τον παλιό κιθαρίστα. Μάλλον κάτι δεν θυμούνται καλά …

Τρελό μουστάκι ο ντραμμερ

Bro, o drummer είναι τέρμα δεξιά. Με το μουστάκι είναι ο νέος(πας). :stuck_out_tongue:

Σωστοστ! Παρόλα αυτά το 15 έπαιξαν εδώ με τον παλιό, καλά θυμάμαι ε;

Έτσι ακριβώς. Τρελοί πάντως στα live τους. Τους έχω δει τρεις φορές (τις 3 πρώτες που ήρθαν Θεσ/νίκη). Θυμάμαι ότι στην πρώτη, το ‘10, είχαν παίξει στο τότε Harley Bar (τώρα είναι Kamen(o) bar) και είχαμε μαζευτεί όσους χώραγε το μαγαζί - καμιά 100αριά. Μιλάμε για μπομπάτη φάση και προς το τέλος παίρνει ο Olof τον Joseph στους ώμους του και τον κουβάλαγε ανάμεσά μας, ενώ εκείνος σόλαρε στην κιθάρα του.
Και στην δεύτερη επίσκεψή τους για την προώθηση του “Death by Fire” έπαιζαν πιο γρήγορα από τις studio εκτελέσεις, πάντα στα τραγούδια του συγκεκριμένου δίσκου. Και κλασσικά η εμφάνισή τους γινόταν υπό το “Diamonds and Rust”. Μάλιστα, σ’ εκτέλεση που τα τύμπανα ήταν άψογα και την έψαχνα παντού, αλλά δεν την έβρισκα.

2 Likes

Εγώ αν και τους ακούω από το Diamonds κατάφερα να τους δω το 15 πρώτη φορά, στο τέλος της συναυλίας ο Olaf (πρέπει να είναι 2 μέτρα ο πούστης) έκανε stage diving… θεούληδες λέμε. Δεν τους χάνω με τίποτα φέτος ακόμα και μάπα να είναι ο δίσκος!

1 Like

Μπουμπλε; Βλεπεις και κυκλους;

3 φορες τους εχω δει και τις 3 ηταν υπεργαματοι, με τρομερη ενεργεια και παθος… Φετος εκεινη την περιοδο δεν θα μπορω να τους δω αλλα στην επομενη ευκαιρια θα ειμαι εκει. Οι υπολοιποι να πατε, εγγυημενη live-αρα…

dustixos exoun kolisei kai oi Enforcer sta 200-400 (me to zori) atoma max sta live tous stin athina. krima dioti a3izoun parapano koino (opos kai polla alla sugrotimata). makari to zenith na einai to album pou 8a tous kanei ligo pio gnostous sto euri koino.

Αυτοί δεν ήτανε που θα γίνονταν οι νέοι μειντεν και καλά. Και οι τριβιουμ οι νέοι μεταλλικά.

auto den to 8umamai (gia tous Enforcer). gia Trivium san na to xo akousei kai go.

“Νέοι Blitzkrieg” μπορούν να γίνουν… το πολύ μέχρι και “νέοι Saxon” στο πλέον ευνοϊκό των σεναρίων!

Καθίστε να ακούσουμε τον δίσκο, μη λέμε να γίνουν “παλιοί enforcer”

Όχι τρέφω αμφιβολίες για αυτή τη μπανταρα. Πέρσι ή πρόπερσι έπεσαν στην αντίληψη μου και έγινα άμεσα φαν

1 Like

Νέοι Maiden επιπέδου των δύο πρώτων δίσκων, ίσως, αλλά σε θέμα εμπορικότητας με την καμία, δεν ξαναγίνονται αυτά.
Πολύ τίμια μπάντα αλλά πόσοι ακούν αυτό το είδος πλέον, δεν νομίζω ότι κυνηγάνε και να γίνουν εμπορικοί έτσι κι αλλιώς. Αν το κυνηγούσαν δεν θα έπαιζαν παραδοσιακό NWOBHM

Οι Enforcer ειναι μπανταρα, οπως φοβερες μπαντες ειναι και οι Cauldron, οι White Wizzard (αν και αυτοι εχουν ολο αλλαγες στο lineup και αυτο χαλαει την συνοχη τους), οι Wolf αλλα δυστυχως στην εποχη μας αυτη η μουσικη δεν ειναι δημοφιλης οπως παλαιοτερα και εμπορικα παιζοντας αυτη την μουσικη εχουν ενα ταβανι. Βεβαια στην περιπτωση των Enforcer δεν ξερω και ο ιδιοι κατα ποσο θα ηθελαν να γινουν μεγαλυτεροι…

re oi white wizzard to kleisane to magazi