Και το Through The Never από τα καλύτερα κομμάτια 8)
Το Master of puppets δεν πρεπει να ειναι στο poll. Ειναι απο μονο το καλυτερο. Θα επρεπε να διαλεξουμε στα υπολοιπα…
Οταν κάνεις best απο metallica, απλα το φτιαχνεις και στην ιδια συσκευασια βαζεις και το master δωρο!!
Έτσι!
Τώρα μάλιστα…
Ρε αλήτη! Έντιτ ρε το ποστ? :lol::lol:
Συνέχεια από τη συζήτηση που γίνεται στο thread για το Death Magnetic…
Δε νομίζω πως είναι απαραίτητα άμεσα συνδεόμενα αυτά τα δύο. Η επιρροή έχει να κάνει με στοιχεία τα οποία επηρεάζουν, μεταλάσσουν και δημιουργούν ιδέες σε καλλιτέχνες άλλων συγκροτημάτων. Οι πωλήσεις από την άλλη έχουν να κάνουν με το αγοραστικό κοινό που ασφαλώς δεν είναι μόνο από τον καλλιτεχνικό χώρο και το οποίο μπορεί απλώς να θέλει να ακούσει μουσική, όχι να εμπνευστεί δική του.
Τώρα, αν τυχαίνει αυτά τα δύο να συμβαδίζουν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Αλλά η εξίσωση προσωπικά δε μου βγαίνει…
and justice for all
και μετα πεθανανε…rip
Στα σαραντα τους ειχαν και γαμω τα κολυβα λεμε. :yes:
Εγινεεεε…
θα συμφωνησω με τον ελλανορ κατα 80 %
Εγώ θέλω να ακούσω το 20% ! 8)
(κουβέντα να γίνεται δηλαδή, όχι τίποτ’ άλλο)
Μπορεί κάποιος με απλά λόγια και χωρίς να μακρηγορήσει, να μου εξηγήσει πως γίνεται (ποτς γένεν;) να θεωρούν αρκετοί (και μάλιστα σοβαροί ανθρώποι :lol:)! τους Μεταλλικατς την κορυφαία μπάντα έβερ; :-k
α) έχουν χιούμορ (κακό χιούμορ)
β) δεν έχουν ακούσει Pink Floyd
γ) ξεκίνησαν με Μετάλικατς να ακούν μουσική και έχουν ακούσει μόνο ότι θυμίζει Μετάλικατς
δ) δεν έχουν ιδέα της θεωρίας του Pareto
Δικιά μου απορία. Θέλω να ξεκινήσω να μαθαίνω ντραμς. Με 1 μήνα μάθημα, θα μπορώ να παίζω σαν τον Ούλριχ?
Oχι εκτος αν εισαι υπερφυσικο ταλεντο.
Παντως αν δωσεις βαση μπορεις μεσα σε ενα μηνα να βγαζεις το Black album.
Με ένα μήνα μάθημα ο Ούλριχ δε θα μπορεί να παίζει σαν κι εσένα, χο χο χο
- Εϊναι από τις ελάχιστες μπάντες που έχουν κυκλοφορήσει 5 συνεχόμενες δισκάρες μετά από ένα απλώς εξαιρετικό ντεμπούτο.
- Ακόμα και σήμερα 27 χρόνια μετά την ίδρυσή τους τα live τους είναι άψογα τόσο σε εκτελέσεις όσο και σε χρονική διάρκεια.
Η απορία σου είναι συγκεκριμένα για τους Metallica ή επειδή μιλάμε για ένα metal συγκρότημα? :-k
Ρε παιδια γιατι τοσες κακιες για τον λαρς…:(
Επειδή παίζει στους Metallica.
τι κ αυτο ειναι κακο??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…8)8)
Aμα μαθεις, πες μου κι εμενα…:lol:
Ε μαλλον ετσι θα τους ειπαν οταν ηταν μικροι και το πιστεψαν…
Απ’ ότι φαίνεται για μερικούς μυστήριους (όχι για μένα) είναι κακό.
Βάζω στοίχημα ότι αν τον είχαν διώξει οι Metallica κάπου στο 1982-83 τώρα θα μιλούσαν όλοι για έναν από τους κορυφαίους drummers όλων των εποχών.
edit:
Να κι ο Night-Sky με τα πάντα εύστοχα σχόλια του.
Εσύ (που είσαι αυτοδίδακτος να υποθέσω) ποια μπάντα θεωρείς ως την κορυφαία έβερ?