Μetallica

1. Master Of Puppets
  2. Ride The Lightning
  3. …And Justice For All
  4. Kill 'Em All
  5. Black Album
  6. Load
  7. Reload
  8. St Anger
  9. Death Magnetic

1.Αnd justice for all
2.Black album

Και μετα ολα τα αλλα…

8O8O8O

Αλήθεια;

1. Ride the lightning
    -. Master of Puppets
  2. and Justice for all
  3. Kill’em all
  4. Black album
  5. Load
  6. ?

Ναι γιατί το St Anger το βλέπω αποστασιοποιημένα σαν ένα κακό Album ενώ το Death Magnetic το βλέπω σαν αποτυχημένη προσπάθεια των Metallica να αντιγράψουν τον εαυτό τους χωρίς να ξέρουν πως να το κάνουν.

το θεμα ειναι οτι τοσο χαμηλα αλλοι δεν υπηρχε περιπτωση να πεσουν…η χαζοαμερικανια σε ολο της το μεγαλειο…το βγαλανε και σε dvd για να το δουμε τρομαρα τους…
2 ανθρωποι τοσο κολλημενοι οσο δεν παει αλλο…ενα εντελως ‘ψευτικο’ συγκροτημα πλεον,που απλα εβγαλε 1 δισκο,για να βγαλει τα κερατα του(για την εποχη του st.anger μιλαω)…
τουλαχιστον εγω αυτα καταλαβα απο το ηλιθιο αυτο dvd…

αμεσως εχω στο μυαλο μου 2 μπαντες που εχουν πεσει κατεμε εξισου χαμηλα οπως λες με τους μεταλλικα,μπορει και πιο χαμηλα…οι manowar και οι judas priest που για μενα το τελευταιο αλμπουμ(nostradamus) ηταν πατατα!!!

Υ.Γ γνωμη μου παντα!!!

Τελικά το St. Anger ακόμα σηκώνει κουβέντα βλέπω. Δεν μπορώ να τον ακούσω ολόκληρο αυτόν τον δίσκο αλλά χωρίς αυτό δεν θα είχε βγεί το Death Magnetic και γενικά δεν θα αλλάζανε κάποια πράγματα μέσα στη μπάντα(βλ. Bob Rock). Oπότε είναι ο χειρότερος δίσκος τους και ίσως ένας από τους χειρότερους που έχω ακούσει, αλλά έκανε καλό στο συγκρότημα και έχει και μερικά καλά κομμάτια…
Όσο για τους Manowar, εντάξει δεν πάει πιο κάτω όμως…έχουν ξεφύγει τελείως. Για Priest διαφωνώ, μπορεί το τελευταίο να είναι η χαρά του χασμουρητού αλλά δεν έχουν ξεπέσει…πολύ.

συμφωνουμε σε αρκετα μεγαλο βαθμο!!

:lol: yeah whatever!

Περνώντας σε πιο σοβαρό θέμα: άρχισαν να ανακοινώνονται στον επίσημο ιστότοπο ημερομηνίες για ευρωπαϊκές συναυλίες το 2009 (από Μάρτιο μέχρι Ιούλιο μέχρι τώρα οι λίγες ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν). Άντε να δούμε!

1.Ride the lightning
2.and justice for all
3.master of puppets
4.kill em all
5…
6…
7…
8…
9…
10…(απο 4 κ κατω δεν μ’αρεσουν…)

http://www.rocktube.us/Metallica_Presentacion_en_los_mtv_2008-16004134.html#5

Εσώ η μπάντα είναι σε πολύ μεγάλα κέφια! Άντε ελάτε Ελλάδα ρε ξανά!!!

Δλδ στο black album δεν σ’αρεσουν?

Bασικα μου κανει εντυπωση γιατι ειχε πει οτι του αρεσει το Death Magnetic στο σχετικο θεμα.
Ισως να κανω και λαθος…:dunno:

χμ,οχι…δεν τα ακουω κ αλλαζω σταθμο,οπως κ το death magnetic,που πλεον το ακουω και πολυ ευχαριστα,αλλα δεν ειναι τα αλμπουμ τους που θα κατσω μονος μου να τα ακουσω και ν πορωθω…σε κανα παρτυ οκ,σε κανα ροκαδικο,αλλα μονος μου να τ αγορασω κ να τα ακουω,δεν παιζει…αυτη η στροφη απο μπλακ κ μετα,με εχασε…κ το μαγκνετικ το ακουγα για λιγο καιρο οταν βγηκε,αλλα τωρα θα ακουσω μονο αν βρεθω καπου κ παιζει…δεν το διατυπωσα μαλλον καλα πριν με την λιστα,μλκια μου…τα 4 πρωτα ειναι γαμω,απο κει κ μετα μου ειναι αδιαφορα…ουτε τα απεχθανομαι,ουτε με χαλαει να τα ακουω καμια φορα στο ασχετο…απλα δεν παιρνω στα σοβαρα την μουσικη που παιζουν εκει(ισως κ οτι πλεον ακουω λιγη μεταλ κ κυριως αλλα πραματα)…
Το μαγκνετικ μου αρεσει,το θεωρω καλο αλμπουμ-για μεταλ-,αλλα δεν το βαζω καν στην ιδια προταση με τα 4 πρωτα…αυτα ειναι για μενα,σαν απο αλλο συγκροτημα,αλλη εποχη…απο κει κ μετα,κλαην μαην…

Oκ το επιασα το νοημα σου,δεν ειναι οτι δεν σου αρεσουν μετα τα 4 πρωτα αλμπουμ απλα δεν τρελενεσαι και τοσο,λες ενταξει καλοι οι metallica μεχρι τον 4ο δισκο τους αλλα απο εκει και περα δεν σε συγκινουν,δεν σε πορωνουν,δεν σε ενθουσιαζουν μαλλον,αν καταλαβα σωστα.

:pτο ειπες καλυτερα απο μενα…κ με λιγοτερα λογια:p:D

Kapoies fores exo typseis epeidh,arghsa na paro xampari…ti ginotan dipla moy…ennow oti apo th stigmh pou katalaba oti oi MetallicA yparxoyn pano sth gh , den stamathsa na tous Agapaw OUTE 1 DEYTEROLEPTO!!! Einai h pnoh mpu,h zoh mou,o logos gia ton opoio zo akoma…Apo to 2003 kai me to SomeKindOf MOnster,katanohsa ti htan ayto pou telike tha me ekane eytixismenh,oi METALLICA einai 4 atoma pou prosopika exo agaphsei trela…apo ta 24 moy eos shmera (29) sta 30
Eimai para poly perhfanh pou mas dinoyn tosa polla kai mas ekplhsoun me ta kolpa tous…
ENA APO TA PRAGMATA POU THIMAMAI APO THN MALAKASA,EINAI TO POSA XAMOGELA EIDA GYRO MOY KAI POSES TRELA XAROUMENES FATSOULES POU ANATRIXIASA OLOKLHRH…AYTA EINAI TOSO SHMANTIKA POU AXIZOUN NA TO XAIRONTAI LIGOI K KALOI…OI PRAGMATIKOI OPADOI TON MORON MAS…
EXO ENAN "FILO’’ POU EIRONEYETAI SYNEXEIA EPIDH TOUS LATREYO…TOY LEO MONO:’‘ALL THE SHOTS I TAKE,I SPIT BACK AT YOU…ALL THE SHIT YOU FAKE,COMES BACK TO HAUNT YOU…ALL THE SHOTS I TAKE WHAT DIFFERENCE DID I MAKE??’’ :lol:

Xαχαχα γαμάτο ποστ. Κρίμα που είναι στα greeklish. Ελληνικά από δω και περα ε:!:

Εδώ λες “οι πραγματικοί οπαδοί των μωρών μας” ή είναι ιδέα μου? :stuck_out_tongue:

Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Μόνο αν μπορείς μη γράφεις greeklish. :slight_smile: