Euroleague Final four 2018 - Belgrade

Όπως συχνά αναφέρω στα ποστ. Είμαι σχεδόν σε κάθε σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.
Μου αρέσει το μπάσκετ και ιδιαίτερα η Ευρωλίγκα (συμπεριλαμβανομένου του καταραμένου ΟΣΦΠ).

Από την αρχή της χρονιάς υποστηρίζω ότι και οι 2 Ελληνικές ομάδες θα πάμε στο Βελιγράδι και απ’ότι φαίνεται αυτό θα γίνει. Ο Ολυμπιακός είναι 1ος και ο ΠΑΟ 3ος αλλά ο ΠΑΟ έχει πιο εύκολο 2ο γύρο.

Η ΤΣΣΚΑ πιστεύω θα είναι η 3η ομάδα στο Φ4. Φενέρ κ Ρεάλ έχουν συνεχώς τραυματισμούς και κατά τη γνώμη μου η Φενέρ δεν θα είναι στη Σερβία.

Τώρα πάμε και στα ευχάριστα. Συζήταγα με το έτερο ήμισυ και τις έλεγα ότι αν περάσει ο ΠΑΟ Φ4, φύγαμε οδικώς για Βελιγράδι. Μου απαντά “Αν δηλαδή δεν περάσει ο ΠΑΟ δεν θα πάμε; Αμ δε… θα πάμε στο Βελιγράδι για Φ4 γουικ έντ είτε περάσει η τριφυλάρα είτε όχι”

Έτσι λοιπόν, από τώρα κλείσαμε άδειες και AirBnB για Βελιγράδι. Θα είναι το πρώτο μου Φ4 εκτός Ελλάδος και ήδη οραματίζομαι το ταξίδι.

Περισσότερο με ενθουσιάζει η ιδέα του ταξιδιού παρά του τροπαίου!

Και φυσικά επιβεβαιώθηκε το αρχαίο ρητο:

Το Νινί σέρνει διαστημόπλοιο.

1 Like

Pas oposdipote kalemegdan fortress,trws pljeskavica,pineis rakija(exoun foveri me axladi),oi topikes mpyres einai etsi ki etsi,exoun wraies beer pub me special byres,misi timi apo edw…ola auta vevaia an einai i prwti fora sto beograd :wink:

1 Like

Επίσης, δεν πας με γυναίκα. Έχει αρκετές εκεί!

2 Likes

Εγω θα σου πω κατι, καθως ειμαι και οργανωμενος πανω απο 20 χρονια και ανηκω στην Θυρα 7. Εαν περασετε, απλα το νου σου. Μην βγαλεις ποτε απο το μυαλο σου οτι Ερυθρος Αστερας και Ολυμπιακος ειναι αδελφοποιημενα σωματεια. Επισης μην βγαλεις ποτε απο το μυαλο σου οτι εχουν υπαρξει αρκετες φορες ανταλλαγες οπαδων μεταξυ των δυο ομαδων.
Ολα αυτα στα λεω, γιατι ακομα και ο Ολυμπιακος να μην περασει και περασετε μονο εσεις, οι οπαδοι του Ερυθρου Αστερα,με το που βλεπουν πρασινο θα ορμανε κατευθειαν.
Αυτο θα γινει και εαν περασει η Φενερ. Οποιον τουρκαλα βρισκουν, θα τον κοπανανε και αυτον. Μην ξεχναμε πριν 2 χρονια οτι σκοτωσαν στην κων/πολη εναν οπαδο του Ερυθρου Αστερα.
Φιλικα παντα και συμβουλευτικα στα λεω αυτα.

1 Like

Ευχαριστώ.

Το έχω υπόψιν μου. Είναι γνωστόν ότι δεν συμπαθιόμαστε. Άλλωστε υπάρχει το γνωστό σύνθημα με τους Γάβρους της Σερβίας και αυτοί αντίστοιχα τραγουδάνε συνθήματα του Ολυμπιακού στα Ελληνικά.

Όσο είχαμε Σέρβους προπονητές το σύνθημα τελείωνε “… γ@μιέται ο Αστέρας και ο Πειραιάς” αλλά τώρα το γυρίσαμε στο γνήσιο “… γ@μιέται η Σερβία και ο Πειραιάς”

Το συζήταγα με την παρέα. Πράσινα θα φοράμε μόνο μέσα στο γήπεδο και μόνο εφόσον είναι εκεί και ο ΠΑΟ. Το θεωρώ πολύ πιθανό να αρπάξεις μερικές (τουλάχιστον) αν σε δουν με μπλούζα του ΠΑΟ στο δρόμο, είτε έχει αγώνα είτε όχι.

Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει και Γαύρος στο ταξίδι με την φιλενάδα του.

Έχω ένα πολύ καλό φίλο ο οποίος είναι από πιτσιρίκι στο Πόρτο Λεόνε κλαμπ και πριν αρκετά χρόνια πίναμε καφέ στον Πειραιά με φίλους του και ανέφερα ότι θα πάμε γήπεδο αργότερα. Πετάχτηκε λοιπόν ένας φίλος του και λέει “Ποιόν αγώνα?” και φυσικά του ανέφερα ότι θα πάμε να δούμε ΚΑΕ ΠΑΟ.
Επί τόπου, σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πει κουβέντα, ούτε τους φίλους του δεν χαιρέτησε.

1 Like

Που πας και μπλεκεις ρε trunks, δεν περιμενες κανενα αλλο φ4 καλυτερα.
Πρωτα απ ολα θα σε φανε τα μαγειρεματα στα πλειοφ οπως περσι και λογικα δε θα πας φ4 γιατι δε θελουν τον παο εκει πανω

1 Like

Γουστάρω το μπάσκετ και γουστάρω τα ταξίδια. Είναι απλά τα πράγματα.

Και χαίρομαι που φέτος ο Πάο έχει τσαμπουκά όπως τα τελευταία χρόνια ο ΟΣΦΠ.

Χθές βράδυ στο ΟΑΚΑ ήταν τέλεια!!!

1 Like

προσωπικα τον βαζελο τον βλεπω φ4. ειναι πιο σταθερος απο περσι, λογω πασξκουαλ αυτο. αν παρει κι εναν ψηλο ακομα μεχρι και φαβορι ειναι υστερα. εμπειρια απο φ4 δεν εχει κανεις τους (ή ο καλαθης μονο ε?) αλλα και παλι ετσι χτιζονται οι ομαδες. δυστυως ο ολυμπιακος με τπτ φετος, εχουν ξεβρακωθει ολες οι αδυναμιες μας, για αλλη μια φορα οταν ειμαστε τρενο στον α’ γυρο, τοσο π…ς τρωμε υστερα…

Καλάθης, Ρίβερς με Ρεάλ (το σήκωσε κιόλας με αντίπαλο τον ολυμπιακό), Σίνγκλετον με Λοκομοτίβ, Βουγιούκας, Λοτζέσκι

στο να σηκωνουν την κουπα εννοουσα. αλλα γενικα οκ, του σιγκλετον και ματ οκ ναι, τους ξεχασα.

Κούπα μόνο η αρχηγάρα ο Βουγιούκας!
Edit: Είχα ξεχάσει τον Ρίβερς

Πάντως χθες στο παιχνίδι και οι 2 ομάδες πρέπει να παραπονεθούν για τη διαιτησία. Πολλά λάθη και σφυρίζαν για ψύλλου πήδημα. Λογικό ο ΟΣΦΠ να έχει περισσότερα φάουλ γιατί παίζει πιο σκληρά και πόνταρε στη γνωστή αστοχία του ΠΑΟ στις βολές.
Είναι λογικό ο ΟΣΦΠ να γκρινιάζει ως ηττημένος αλλά είναι γεγονός ότι η διαιτησία ήταν για φάπες.

Παρατήρηση για Τομσον. Έκανε ξεκάθαρα φάουλ και όλο γκρίνιαζε. Ο Σίνγκλετον και Γκάμπριελ τουλάχιστον έχουν μάθει να συγκρατούνται.

Με 2 μεταγραφές ακριβώς εκεί που είχαμε προβλήματα.Δηλαδη άμυνα στο 5 και play maker… Ετοιμάζουμε βαλίτσες για Βελιγράδι και ράφτη για το 7ο αστέρι.

Ζακετα να παρετε εχει κρυο στο Βελιγραδι το Μαη

Και οι Γαβροι καλσόν

Επίσης να ξέρεις πως με μαστουρωμένους χούλιγκαν, τα διακριτικά της ομάδας είναι αχρείαστα για να μπλέξεις. Αν είναι και οι 2 ελληνικές ομάδες, έχε μια τσάντα για να κρύβεις/βγάζεις διακριτικά αναλόγως. Εμένα στο F4 του Βερολίνου το 2010 και χωρίς να φοράω διακριτικά:

  1. με είχαν πάρει Παναθηναϊκοί στο κυνήγι γιατί σκάλωσα και τους κοίταξα για λίγο σοκαρισμένος που έριχναν καρπαζιές σε έναν μπαμπά που πέρναγε με καπελάκι του Ολυμπιακού από στην Alexanderplatz. Η φράση που άκουσα πριν με πάρουν στο κυνήγι ήταν “Τι κοιτάζει αυτός; Στεναχωρημένος δείχνει. Γαύρος θα είναι, πιάστε τον!” (σημείωση: ήταν η επομένη που ο ΠΑΟ μας είχε κερδίσει)
  2. Λίγες ώρες αργότερα άρχισαν να μας τραμπουκίζουν Ολυμπιακοί, γιατί ενώ βλέπαμε ποδοσφαιρικό αγώνα του ΟΣΦΠ σε ελληνικό καφενείο, είπαμε σε έναν πως είναι κρίμα να σπάσει το μαγαζί όπως ήθελε επειδή έβαλε γκολ ο Νταρμπισάιρ. Το επόμενο που ακούσαμε πριν αρχίσει το σπρωξίδι ήταν “βάζελοι θα είνα, παιδιά!”

Σου το είπαν κι άλλοι, οπότε το λέω κι εγώ. Πάρα πολύ προσεκτικά και θα περάσεις σίγουρα καλά στο ταξίδι. Ειδικά αφού πας με την κοπέλα σου, εγώ σου προτείνω να εκμεταλλευτείς την κατάσταση και να είσαι σούπερ ρομαντικός: να την πηγαίνεις μακριά από πολυσύχναστα κεντρικά μέρη/πλατείες, αράξτε λίγο παραπάνω σε κανένα εστιατόριο, συχνά ΤΑΞΙ, μακριά από σοκάκια μετά από ματς (καλύτερα στριμωγμένοι με 1000 οπαδούς που βγαίνουν από το γήπεδο, παρά να είσαι η μειοψηφία σε σοκάκι που θα σου γλιτώσει 5 λεπτά αλλά είναι ιδανικό για ενέδρα), κλπ.

1 Like

Επίκαιρο λόγω Βαλεντίνου σήμερα…

Γεια χαρά σε όλη την παρέα!!! Μήπως ξέρουμε ή έχει ακούσει κάποιος πότε αρχίζουν τα πλειοφ ακριβώς ή περίπου; Μετά την Κυριακή του Πάσχα ή μετά την Κυριακή του Θωμά;

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, ίσως από Μάρτη να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο.