Favourite Songs 2008

[SIZE=“4”] Guns N’ Roses[/SIZE] -
“Better”
“This I Love”
“Prostitute”
“Madagascar”
“Street of Dreams”
“There Was a Time”
“Sorry”
“Catcher in the Rye”
“If the World”
“Chinese Democracy”

[SIZE=“3”]Metallica [/SIZE]- The Unforgiven III
Coldplay - 42

:lol:

σορρυ δεν κατάφερα να συγκρατήθω :roll:

Γιατι εγραψα κατι λάθος? :-k

όλοι μας βάλαμε από ένα χεράκι. σας ευχαρστούμε για τα καλά σας λόγια…

ΥΓ: ναι σας χρωστάμε κ άλλο ένα ! εεεεεεεεεερχεται !!:wink:

πωπω… το Elbow και το sEAMOUNt είναι έπη!!! Εδώ και 5 μέρες δεν έχουν βγει από το καθημερινό μου πλέηλιστ. Βασικά ούτε καν. Από το ωριαίο μου πλέηλιστ δεν έχουν βγει

Kαι εμένα μου άρεσε η ιδέα της λίστας και το στήσιμο της με τα links. Δεν νομίζω πως σε κανέναν αρέσει το 100% των επιλογών εκεί μέσα αλλά το σημαντικό είναι πως δίνει σε πολλούς αναγνώστες μία καλή αφετηρία για ψάξιμο.

Προσωπική μου προτίμηση από όσα αναφέρονται εκεί το “Blue tarp blues” του Sonny Landreth (με Knopfler guest 8)).

Οι sEAMOUNt δίνουν free όλο το άλμπουμ από το Myspace τους για download.

Για όσους θέλουν να φωτιστεί ο δρόμος τους από τον πυρσό του Doom…

:oops:

Πολυ εβαλες. :lol:

“My spaceship crashed and I don’t know what to do, my mechanic’s outta town and I just don’t have a clue” Dose!!!

Motherfucking grooooove baby! Ayto to diskio prepei na to akouso. 8)

Ston brika Giasona :lol:

Episis Volbeat kommatara treli. Den to akousa to diskio perysi. Mallon den ekana kala…:roll:

δεν έκανες καθόλου καλά λέω εγώ…

τσιρζ επίσης για την πρότασή σου griffin house με την οποία κόλλησα…

Tha ginei mesa sti bdomada. Mou arese poly kai i tragoudiara pou ekane fonitika, tairiakse fobera.

Cool! O Griffin eno einai true underground exei kanei para pollous fans gia independent artist. :smiley:

Opoios theoulis ebale to epos Mexico sti lista ta spaei.

Σαμπλαημ χωρις τον μακαριτη? :frowning:

Και ναι!

Τελικά τα 'σπασα. Θενκζ ε λοτ Ντάντυ :smiley:

εγω κολλησα με howlin rain…

εχω κατεβασει και τα δυο αλμπουμ και λιωνω λεμε…

Pernille Rosendahl το ονομα της κυριας…

• kardoules* :country:

πάντως πιστεύω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να άκουσε το Burden των Opeth και να μην παραδέχθηκε ότι είναι από τα ομορφότερα κομμάτια που ακούστηκαν την προηγούμενη χρονιά.

από τα προτεινόμενα για λίγα έχω άποψη, πολλά είναι εκτός γούστου. Από Frost μάλλον θα πρότεινα το Dear Dead Days.

Επίσης, κάποιος (Πάνος) να προτείνει το Send A Message From The Heart των Karmakanic.

Ο δίσκος των Opeth μπήκε στη 30άδα του rocking, για αυτό και δεν έχει κομμάτι τους στη λίστα με τα τραγούδια που βγάλαμε. Στη λίστα είπαμε να μπουν κομμάτια από δίσκους που δε τα κατάφεραν στις λίστες:wink:

α, τελείως άσχετα το είπα επειδή το άκουγα πάλι σήμερα το πρωί και το σκέφτηκα.