Μουσικά Κύματα Festival (23/07 Νέα Μάκρη)

[SIZE=“5”][CENTER]ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ 2011[/CENTER][/SIZE]
Οι Πολιτιστικές Απόπειρες και ο Δήμος της Νέας Μάκρης παρουσιάζουν για 7η συνεχή χρονιά, τo Σάββατο 23 Ιουλίου, το festival «Μουσικά Κύματα» 2011. Ένα festival του οποίου η φήμη χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και που έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας θεσμός που στηρίζεται από τους φίλους του σκληρού ήχου και όχι μόνο. Φέτος στα Μουσικα κύματα θα εμφανιστούν εννιά από τις καλύτερες μπάντες της εγχώριας underground rock/metal σκηνής. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η προσέλευση όλων μας τουλάχιστον απαραίτητη!

[SIZE=“4”]Τοποθεσία: Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (Πρώην Αμερικανική Βάση) Λεωφόρος Μαραθώνος 196
Ημερομηνία: Σάββατο 23 Ιουλίου
Είσοδος: Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 17:30[/SIZE]

LINE UP:

PLANET OF ZEUS (23:40 - 12:20)
Δυναμικό rock’n’roll από τους Αθηναίους stoners. Το ντεμπούτο τους “Eleven the Hard Way” κυκλοφόρησε το 2008 από την Αγγλική Casket Music/Copro Records ενώ αυτές τις μέρες επιστρέφουν με τη δεύτερή τους δουλειά “Macho Libre”. Ότι καλύτερο για φίλους συγκροτημάτων όπως οι C.O.C., Clutch και Down

INVERACITY (22:50 - 23:25)
Μία από τις καλύτερες death metal μπάντες που έχει βγάλει η χώρα μας αν όχι η καλύτερη. Με δύο full-length κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, αρκετές εμφανίσεις εκτός συνόρων και support σε μπάντες όπως οι Bolt Thrower, Mastodon, Behemoth και Atheist, οι Inveracity για όση ώρα θα βρίσκονται στη σκηνή θα ισοπεδώσουν οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους ενώ θα παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά τους.

UNIVERSE217 (22:00 - 22:35):
Με τη νέα τους δουλειά “Familiar places” να κυκλοφορεί τέσσερα χρόνια μετά από το ομώνυμο ντεμπούτο και αμέτρητες εμφανίσεις κυρίως σε Ελλάδα και εξωτερικό και support στις εγχώριες εμφανίσεις των Anathema, Saint Vitus, Wovenhand, Om, Scott Kellly (Neurosis) και Spice & the RJ Band, οι no-tempo metallers Universe217 με το post-doom/avant garde ύφος τους θα αποτελέσουν κάτι ξεχωριστό από τις υπόλοιπες μπάντες.

SUN OF NOTHING (21:10 - 21:45):
Όταν το 2003 οι Sun Of Nothing κυκλοφόρησαν το “…And Voices, Words, Faces, Complete the Dream”, η αντίδραση όλων αυτών που το άκουσαν ήταν ανάλογη με των κυκλοφοριών που προέρχονταν από εταιρείες όπως η Hydra Head, Relapse και Escape Artist. Οκτώ χρόνια μετά και με τα “…In the Weak and the Wounded” και “The Guilt Of Feeling Alive” να ακολουθούν, οι Sun Of Nothing συνεχίζουν να είναι μία από τις πιο συναρπαστικές μπάντες της χώρας μας, εκδηλώνοντας έντονα πλέον το experimental art black noise post προσωπείο τους.

SARABANTE (20:25 - 20:55):
Από τις καλύτερες μπάντες που έχει να αναδείξει η χώρα μας σε ότι αφορά τον crust ήχο είναι αδιαμφισβήτητα οι Sarabante. To ντεμπούτο τους “Remnants” επρόκειτο να κυκλοφορήσει από την αμερικάνικη Southern Lord, δισκογραφική εταιρεία που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν δουλειές συγκροτημάτων όπως οι Trap Them, Sunn O))), Om, Goatsnake, Boris κ.α. και η εμφάνισή τους αναμένεται να είναι από τις εκρηκτικές της βραδιάς. Όσοι γουστάρουν D-beat/hardcore-punk της σχολής των Disfear, Tragedy και Catharsis καλά θα κάνουν να μην τους χάσουν.

RAW IN SECT (19:40 - 20:10)
Μία από τις νέες ελπίδες του εγχώριου thrash metal με αρκετά μοντέρνο και groove ήχο, επηρεασμένο από μπάντες όπως Metallica, Nevermore, Pantera και Lamb Of God και με το ντεμπούτο τους “Red Flows” να βρίσκεται στα σκαριά.

AHERUSIA (18:55 - 19:25)
Έχοντας ως βάση τον χώρο του majestic black metal, οι Aherusia με την χρήση της κρητικής λύρας και τους παραδοσιακούς ελληνικούς ρυθμούς κατάφεραν με το ντεμπούτο τους “And the Tides Shall Reveal the Traces” να διαμορφώσουν τον προσωπικό τους ήχο και δεν δίστασαν να πραγματοποιήσουν μια περιοδεία στις περισσότερες μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα για να προωθήσουν το υλικό τους. Αυτή τη περίοδο δουλεύουν πάνω στη νέα τους δουλειά “As I Cross The Seas Of My Soul”.

LUNATIC MEDLAR (18:10 - 18:40):
Project μελών των Sun Of Nothing, Tardive Dyskinesia, Konkave και Universe217. Στιβαρά riff, instrumental συνθέσεις, heavy rock/jam αισθητική, hardcore εκρηκτικότητα και southern αναφορές είναι μερικά από τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν. Τσεκάρετέ τους!!

UNMASKING THE BETRAYER (17:30 - 17:55):
Για το νεαρό της ηλικίας τους, οι UNMASKING THE BETRAYER χώνουν αρκετά. Deathcore μοντέρνας κοπής, ότι πρέπει για τους φίλους των Despised Icon, Job For A Cowboy, Bring Me The Horizon ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι The Black Dahlia Murder, Caliban και Emmure.

ο Chuck Norris θα είναι εκεί απο τις 17:00. Εσείς?

Διοργάνωση:

Πολιτιστικές Απόπειρες
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001876905673

Venerate industries
http://www.facebook.com/venerateindustries

[SIZE=“4”]Είμαστε εκεί από τώρα !!![/SIZE]

Eγώ τα χα πει!

:bounce::bounce::vibrate::vibrate:

Kλαίω με την αφισάρα του Μάνθου - Chuck Norris approved!:smiley:

^^ Ναι, το credit πάει σε σένα αλλά…[I]δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε και αναγκάζουμαι να τα λέω εγώ[/I]… ;p

Πάμε μωρή ομάδα !!!

:drunk:

ω ρε μανα μου.!! τι μαματο που είναι? !! όποιος μπορεί να πάει…

*Chuck ρε μαλάκες…

Κλαίω με την αφίσα.

Έχω ακούσει 5/9 μπάντες (Universe και SoN εννοείται, Sarabante, Aherusia και Inveracity) και μ’ αρέσουν κάργα οι τέσσερις απ’ αυτές (μόνο τους Inveracity δεν παλεύω), οπότε και γαμώ προφανώς, ειδικά στην αγαπημένη Νέα Μάκρη. Καλή ευκαιρία ν’ ακούσω και τις υπόλοιπες μπάντες και γενικά θα καταβάλω σοβαρή προσπάθεια να είμαι εκεί.

πετάχτε τον έξω.

lol τελειότητα.

μόνο οι Raw Insect απάλευτοι, οι υπόλοιποι γαμάνε (δε ξέρω τους 3 τελευταίους, αλλά τι να κάνομε)

Έλα να με πετάξεις εσύ από το Φεστιβάλ σε δυο μήνες ρε!
Παλιογιδοβοσκέ.

Σαμαν για τσέκαρε λίγο εδώ τις φάτσες των Lunatic Medlar και θα δεις πως είναι πολύ γνωστές.

αντε γεια! βλεπω και Inveracity,λογικα εκει θα ειμαστε

ναι ρε διάβασα το bio, απλά δε τους έχω ακούσει, αυτό εννοώ :stuck_out_tongue:
σαν όνομα ξέρω και τους Aherusia, yeah.

ρε το Μανθούλη, πολυτάλαντος

Οι AHERUSIA θα είναι μια χαρά για το συγκεκριμένο ηβέντ, απλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την αρνητική προκατάληψη του κοινού. Φταίνε κι αυτοί πάντως και ο τρόπος που προωθούν τη μπάντα τους. Φαίνεται κι απ’ το δελτίο τύπου, τι ματζέστικ μπλακμέταλ και πίπες τώρα…

Εγώ πάντως για πάρτη τους σκέφτομαι να σκάσω μύτη με σαρίκι :!:

τελειοτητα θα ειναι.

αχερουσια δεν πολυπαλευονται αλλα οκ.

[SIZE=“4”][B]http://www.youtube.com/watch?v=FkaXv79Fs8E[/B][/SIZE]

:lol3::lol3::lol3:

κριμα που το χανω, αλλα εγω θα βλεπω τοτε

[SPOILER][SIZE=“6”]ΒΑΝΔΑΛΟΥΠ!!![/SIZE]
:D:D:D[/SPOILER]

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Κλαίω.

[B][SIZE=4]ULTIMATE RESPECT - ΒΕST TRAILER EVER.[/SIZE][/B]

Απίστευτος συγχρονισμός!

^^ Ρε, το κείμενο δένει απόλυτα με τις χειρονομίες/γκριμάτσες του Chuck !
Αυτή είναι διαφημιστική καμπάνια συναυλίας, όχι μαλακίες!
Πονάει το στομάχι μου από τα γέλια…:lol:

[B]Destroyer [/B]—>

[SPOILER][/SPOILER]

αχαχαχαχα…τι έχουνε κάνει…:smiley:

Το προηγούμενο φεστιβαλάκι δεν είχε ISO κ στρογγυλή σφραγίδα Chuck Norris. Παρόλ’αυτά πήγα. Εκτός απροόπτου εκεί κ πάλι :wink: