Προτάσεις για το forum

Εάν υπάρχει κάτι που θα θέλατε στο forum και είναι ευφικτό να γίνει, απλώς πείτε το εδώ.
Εγώ θα ήθελα να προτείνω τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας “Συγκροτήματα” όπου θα γίνεται κουβέντα για διάφορα συγκροτήματα. Θα μου πείτε ότι γι’ αυτό υπάρχει το “Διάφορα”, απλώς δεν είναι ωραίο να υπάρχουν νέα μηνύματα μόνο στην κατηγορία “Διάφορα”. Ποια η γνώμη σας;

Kai gw skeftomoun kapoia pragmata kourou…

prwta apo ola, 8a eprepe na fainetai kalytera o titlos tou 8ematos ka8e post (otan blepeis tis apanthseis)

epita 8a tan foberh fash, h prwth o8onh tou forum na nai ta x pio prosfata ananewmena 8emata me to pio prosfato sthn koryfh (opou x 10, 20, 40, 8a ry8mizetai) :wink:

Δεν συμφωνώ… θα είναι μπέρδεμα!! Τώρα ξέρεις τι θα βρεις, που, και όταν μπεις στο κάθε επιμέρους forum (που βλέπεις ήδη αν έχει νέα απάντηση από το εικονίδιο) τότε βλέπεις τα πιο πρόσφατα…
Γενικότερα το συγκεκριμένο είδος forum, phpBB, είναι πολύ χρηστικό και εύχρηστο…

Καμμια σχεση με το subject, απλως να πω thanks στον kourou για τα cdακια που μου εστειλε…

                            EL34

Να 'σαι καλά 8). Για τα cd από το δημοψήφισμα μιλάς, σωστά; Σαν πολύ γρήγορα να ήρθαν.

Και εμένα μου ήρθαν χθες και θα ήθελα και εγώ να πω και εγώ ευχαριστώ.
Αλλά δεν κατάλαβα γιατί στάλθηκαν αυτά τα CD

Γιατί είχατε πάρει μέρος στο δημοψήφισμα για τα καλύτερα-χειρότερα του 2003. Remember?

Το site ειναι πολυ ωραιο και εχει ακριβως τα θεματα που με ενδιαφερουν.Καλο θα ηταν να υπαρχει και ενα chat για πιο αμεση επικοινωνια.Εγω περναω ωρες μπροστα στο pc με το kazaa ανοιχτο και αφου δεν εχω τι να κανω την ωρα που κατεβαζω,σερφαρω απο εδω και απο κει.Αν υπηρχε το chat θα περναγα καλυτερα την ωρα μου.

Τουλάχιστον να υπήρχε η επιλογή για τα “Τελευταία θέματα/απαντήσεις” στη σελίδα του forum (αν όχι να βγαίνει πρώτη μούρη), γιατί έτσι αναναιώνονται θέματα που δε μ’ενδιαφέρουν, αλλά πρέπει να ανοίξω την κατηγορία για να το καταλάβω (αργεί και λιγάκι, είμαι και σε modem, όλα τα καλά :slight_smile: ). Ελπίζω να με καταλαβαίνετε :wink: .

Για το θέμα που αναφέρεις maestro (“Τελευταία θέματα/απαντήσεις”) θα δω τι μπορεί να γίνει σήμερα κιόλας. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει η δυνατότητα να γίνει.

Για το chat τώρα, συζητείται εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμα κάποια απόφαση. Υπάρχουν και αρκετά αρνητικά από τη χρήση του και αυτά είναι που μας φοβίζουν. Για το chat βέβαια καλύτερα να γίνει κουβέντα σε άλλο θέμα γιατί το συγκεκριμένο αφορά αλλαγές που μπορεί να υποστεί το forum.

Μερικά μικρά updates στο forum:
α) Όταν κάνετε reply εμφανίζεται και ο τίτλος του κάθε θέματος (νομίζω κάπου είχε ζητηθεί αυτό)
β) Στην αρχική σελίδα στα “Τελ. Μηνύματα” εμφανίζεται τώρα ο τίτλος του τελευταίου μηνύματος και όχι ο συγγραφέας του.

Καλή δουλειά kourou :!: ! Μία ακόμη παρατήρηση: ο αριθμός των απαντήσεων που “σπάει” το θέμα σε 2,3,4 κλπ σελίδες είναι λίγο μικρός? Ούτε 10 απ’ ό,τι έχω καταλάβει. Αλλά αυτό είναι λίγο δευτερεύον.

Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Προς το παρόν είναι 8 μηνύματα ανά σελίδα. Είναι ορισμένο τόσο για να μην ξεφεύγει η σελίδα πολύ προς τα κάτω, πέρα από το υπόλοιπο site (και την αριστερή στήλη).

Συφωνώ απόλυτα…Το site είναι πάρα πολύ καλό και όταν σε λίγο καιρό αποκτήσει ακόμα περισσότερα μέλη(περισσότερες ιδέες γύρω από τη μουσική)τότε θα είναι αχτύπητο…Όσο για το chat αλήθεια κατα πόσο είναι εύκολο να δημιουργηθεί(από ότι ξέρω δεν είναι δύσκολο,ένα room σε εναν server και ένα link εδώ μέσα)…
Κάτι τελευταίο,επειδή και εγώ περνώ ώρες μπροστά από winmc,soulseek κτλ κτλ(machine666 το kazaa το παράτησα όταν έμαθα το soulseek…Βρίσκεις ακόμα και τα πιο σπάνια εκεί μέσα) να υπάρχει μία λίστα που ο καθένας θα προτείνει κανα τραγούδι για να κατεβάζουμε…(κάποιες μέρες δεν ξέρω τι να κατεβάσω)

Panw s’auto,and den kanw lathos,palia den uphrxe katw aristera mia sthlh me ta 5 pio prosfata mhnumata?Den eimai apoluta sigourh oti ontws etsi htan,pantws tha mas voleve pistevw polu perissotero.

γεια χαρα παιδια…δευτερο ποστ ειναι ,καινουργια ειμαι εδω μεσα , δεν εχω περιηγηθει και ιδιαιτερα αλλα αυτο που με ξυνισε ακομη απο τοτε που πρωτομπηκα στο φορουμ , ειναι το γεγονος οτι ειναι απλα πολυ “στενο” και η γραμματοσειρα , η default γραμματοσειρα ειναι πολυ μικρη… αν δλδ κα8εσαι στο πισι αρκετες ωρες , το σιγουρο ειναι ενα …οτι 8α στραβωθεις! τα περισσοτερα ατομα πιστευω που ποσταρουν σε φορουμ κα8ονται ωρες ατελειωτες στο πισι … ειναι πραγματικα πολυ κουραστικο κατα την γνωμη μου …υπαρχει βεβαια επιλογη απο τις επιλογες του browser να αυξανεις την γραμματοσειρα μιας σελιδας αλλα μαλλον pain on the neck 8α το χαρακτηριζα , γιατι τουλαχιστον εγω , εχω καμια 5-6-7 ανοιχτα παρα8υρα απο φορουμ.

οσων αφορα το στενο που ειπα παραπανω… αριστερα εχεις τα λινκια πραγμα που σε βοη8αει μεν αλλα με αυτο εχεις το αρνητικο η επιφανεια του φορουμ να ειναι πολυ στενη.αν 8α μπορουσατε να φτιαξετε ενα δευτερο skin για το φορουμ , ως δευτερη επιλογη , 8α ηταν πολυ βολικο πιστευω.

γουσταρα πολυ τα polls …κυριλε , εχει φαση και ας ειναι για απλα πραγματακια.

ειδα πολυ κοσμο να ψηφιζει γκανς εδω μεσα και ε τωρα για να πω την αληθεια χαρηκα πολυ… χοχοχοχο

καλως σας βρηκα…παω για ποστιν τωρα …χοχοχοχο

Εγω θα προτεινα κατι πολυ ριζοσπαστικο… Να μην φαινεται ο αριθνος των post… Δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια η “ποσοτητα”, αλλα η “ποιοτητα”…

Και που είδες την ποιότητα…;
Και τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα δεις…;
Πφ… :roll:

Οσο ζω ελπιζω

Καταρχήν, όσον αφορά τα θέματα που έθιξε η Estranged.

Το forum είναι ομολογουμένως “στενό” αλλά αυτό γίνεται για να είναι ενσωματωμένο με το υπόλοιπο site. Δε θα θέλαμε να ήταν αποκομμένο και ξεχωριστό το forum, για το λόγο ότι θέλουμε να αντιμετωπίζεται ως μέρος του site. Άσε που είναι και πιο βολικό έτσι, ανά πάσα στιγμή μπορείς να μεταπηδήσεις σε οποιονδήποτε άλλο τομέα θες. Και μην ξεχνάς ότι το forum λειτουργεί βοηθητικά ως προς το site. Εννοώ πως ο κύριος κορμός είναι τα άρθρα, και όλα τα υπόλοιπα κείμενα που στηρίζουν το site, και μετά έρχεται το forum ως συμπληρωματικό στα παραπάνω απλώς για να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των επισκεπτών αλλά και να γίνεται “χαβαλές” (στο σημείο που το σηκώνει).

Η αλήθεια είναι όντως ότι η γραμματοσειρά είναι μικρή, αλλά αναγκαστικά έπρεπε να συμβαδίζει με αυτήν του υπολοίπου site. Φαντάσου πως θα φαινόταν τα menu αριστερά και τα μηνύματα του forum να έχουν διαφορετική γραμματοσειρά. Είναι κάτι που χτυπάει μάτι. Ούτως ή άλλως το site είναι κάπως “μικροκαμομένο” ως προς την γραμματοσειρά, αυτό να λέγεται.

Πάντως αν όλα πάνε καλά σε λίγο καιρό θα υπάρξει ριζική αλλαγή στην εμφάνιση όλου του site. Αυτό βέβαια το κοσκινίζουμε εδώ και πόσους μήνες, αλλά ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να δει κάτι διαφορετικό το μάτι μ(σ)ας. Ίσως με την ανανέωση αυτή να αλλάξουν και οι γραμματοσειρές (πολύ πιθανόν) και το πλάτος.

Προς τον Τέλη:

Ο αριθμός των posts είναι κατά την άποψη μου κάτι, όντως, αχρείαστο, αλλά δε βρίσκω το λόγο για να αφαιρεθεί. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί ούτε “τρώει” χώρο.