χαχαΧαΧΑχΑχΑχΑχΑχΑχΑχαχΑΧΑΧαχαχαχΑΧαΧαΧαχαχΑχΑχΑχΑχΑΧΑΧαΧαχΑχΑχΑ!!!
γραψε στα ισπανικα!!!
χααχαΧαΑΧχΑχΑαχΑΧΑΧχα!!!
πεθαινω!!!
δεν υπαρχει.ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Timeous
February 19, 2010, 6:11pm
Παιδιά μην το πολυ ζαλίζουμε το θέμα οι αναρχικοί και οι μπάχαλοι στις πορείες κάνουν αυτά τα πράγματα γιατί δεν έχουν παιδεία και ίσα ίσα καπελώνουν όλους αυτούς που διαδιηλώνουν ειρηνικά.
Πάνε το παίξουν οι πιο μάγκες απο όλους
Πέρυσι τον Δεκέμβρη με αφορμή την δολοφονία του Αλέξη κατέβηκε εκατομμύρια κόσμος και τα επεισόδια τα έκανε η μειοψηφία.
Αλήθεια σε τι εξυπηρετεί μια μολότωφ και μια πέτρα σε έναν Ματατζή?
Θα τον κάνει καλύτερο και λιγότερο βίαιο…
Μάγκες ξυπνήστε!!!
Φίλε είμαι ενάντια σε κάθε μορφή εξορίας και στρατοπεδών συγκέντρωσης.
Αν δεν βελτιωθεί η κοινωνία και δεν κοιτάει κανείς την πάρτυ του, δεν θα έχουμε αναρχικές βιαιότητες και τρομοκρατικές ενέργειες όπως η χτεσινή στο σύνταγμα.
Ο κόσμος έχει ανάγκη μια άλλη οπτική των πραγμάτων με την βία δεν λύνεται το θέμα, αν το καταλάβουνε ορισμένοι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ αναρχικοί και αριστεριστές αλλά και κάποιοι χρυσαυγούλιδες το θέμα ίσως μπεί σε άλλη φάση.
Νομίζω όμως ότι απλά λέω αυτό που δεν θα γίνει ποτέ, διότι στην Ελλάδα μια ζωή η διχόνοια κυριαρχεί…
Δεν με εκφράζει καμία ιδεολογία παρα μόνο η ιδεολογία της ειρήνης σε όλο το κόσμο.
Έχω φηφίσει 2 φορές ΚΚΕ(07 και 09_ και μία φορά το 2004 ΝΔ
Γενικά δεν πιστεύω ότι όποιος ψηφίζει κόμμα ότι ανήκει ιδεολογικά σε αυτό…
Γενικά η ιδεολογία που έχουν όλοι οι Έλληνες δεξίοι και αριστεροί είναι εμείς να είμαστε καλά και οι άλλοι να πάνε να μαμηθούν…
.
Καλή ιδεολογία για μένα τελικά δεν υπάρχει
Ο εθνικισμός κάποτε μου άρεσε δηλαδή το να αγαπάς την Πατρίδα σου, αλλά διαπίστωσα ότι πολλοί τον μπερδέυουν με τον ρατσισμό και τον νεοναζισμό…
Βλέπεις κάτι ηλίθιους με στόχους και φωνάζουνε κάποια ηλίθια συνθήματα, τους θεωρώ ότι σάπιο υπάρχει στην Ελληνική κοινωνία
Άλλο το να αγαπάς την Πατρίδα σου και άλλο να μισείς ότι να ναι
Μάγκες με παρεξηγήσετε είμαι Εθνικιστής αλλά όχι ρατσιστής, δεν είμαι με την Χρυσή Αυγή η με τον ΛΑ.ΟΣ, το ζήτημα είναι να μην βάζουμε γενικότερες ταμπέλες στην ζωή μας.
Μου αρέσει ο Εθνικισμός και όχι ο Εθνισμός, ο Εθνισμός έχει στοιχεία ρατσισμού και ναζισμού αφού ο καθένας λέει ότι το δικό του Έθνος είναι καλύτερο απο του άλλου.
Εγώ προσωπικά δεν μισώ κανένα, ούτε Τούρκο, ούτε Αλβανό, ούτε αναρχικό, ούτε κανένα
Ο μόνος λαός που μου την σπάε λίγοι είναι οι Αμερικάνοι διότι είναι οι καουμπούηδες της γής
Έχουν ένα έθνος χωρίς ιστορία και έχουν καταστρέψει τον μισό πλανήτη…
Διαβάστε την Ιστορία της Αμερικής του Howard zinn
ΥΓ
Leper Jesus το lol που πάει?
Είδες κάνα αστείο?
Κοιταξτε στο 1ο ποστ τι βιβλιο προτεινει και δειτε μετα μερικα ποστ του…
Alucard
February 20, 2010, 9:30pm
Λοιπον απο δω και περα οι ατακες του ασυφταου δε μετρανε. Εχει γινει πολυ προβλεψιμο το παιχνιδι. Πλεον κανουμε αγωνα για το ποιος θα ποσταρει μια απο τις ατακες του πρωτος :lol:
asyftaos
February 20, 2010, 9:33pm
εγω προλαβαινω γιατι ειμαι αορατος και κινουμαι σαν τον ανεμο
Lupin
February 20, 2010, 10:05pm
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ChrisP
February 20, 2010, 11:17pm
Ναι αλλά δεν είναι ολυμπιακός.
Οπότε γελάω με όλους σας, ΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!
Lupin
February 21, 2010, 12:04am
Ναι,οντως,epic fail:/ τλκ…
venom
February 25, 2010, 10:00pm
και γω ι καιμενη ακομα δεν καταλαβα το αστειο!!
asyftaos facts η απαντηση στα προβληματα σου
asyftaos
February 25, 2010, 11:01pm
βασικα δεν ειναι και τοσο αστεια αυτα που λεει
αλλα ο τροπος που τα γραφει ειναι συναρπαστικος
σαν να καπνιζει και να τραβαει τζουρα σε καθε γραμη:|
asyftaos
February 28, 2010, 10:02pm
χαχαχαχα
που το βρηκες?
λινκ λινκ λινκ!