ή πήγε, τον είδε απο μακρυά… και του είπε μετά ότι και καλά είχε δουλειές…
όλα είναι πιθανά…
ChrisP
June 22, 2010, 7:54pm
Πολύ πιθανή εκδοχή πραγματικά!
Αλήτη Κρις ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να ξαναειρωνευτείς την Ανμπέρντ γιατί… γιατί…
Kαποιος να ποσταρει και το επος των δυο τελευταιων σελιδων απο το τοπικ των Εροσμιθ, γιατι εγω βαριεμαι.
Axel
June 24, 2010, 1:10am
Ακονίζουμε μαχαίρια λαίμαι.
awake
June 24, 2010, 1:21am
οντως.ωμη ψυχεδελεια στα καλυτερα της
a star is born.
Lupin
June 24, 2010, 1:26am
Ήταν υπέροχα…
Επική συναυλία
Πετυχημένο show από μέρους του “Steve Tyler” και του “Joe Perry” αλλά και του “Tom Hamilton” και “Joey Krummer” γενικά όλα τα μέλη της μπάντας των Αerosmith ήταν αναμφισβήτητα υπέροχα, από τις καλύτερες συναυλίες για 'μένα προσωπικά…
Ευελπιστώ δε και Rolling Stones…να πραγματοποιήσουν με το “Tour” τους και το νέο δίσκο τους…ίσως και τελευταίο και 1 Live στην Αθήνα…
kEEP rocking Dudes
-Jason20-
Γιατί είναι “off topic”?! για τους Aerosmith και τις εντυπώσεις που έχω μιλάω και εφόσον ήμουν εκεί…γιατί να μην εκφέρω την άποψή μου σχετικά με την συναυλία?!
Και ναι η κιθάρα έχει υπογραφές.
P.S εν πάσει περιπτώσει αντί να κριτικάρεις…βλέπεις τα Posts που έχω και μπορείς να μου υποδείξεις το λάθος μου ευγενικά…στα forums έτσι κάνουν φίλτατε
Eγώ όσο πιο λυτά γίνεται εκφέρω την γνώμη μου …
και εφόσον το thread λεεί “Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06” που αναγράφεται και αναλύεται σε αυτό το “thread” …
πολύ απλά και όσο πιο λυτά γίνεται εκφέρω την γνώμη-άποψή μου σχετικά με το Live.
1)Ναι ήταν υπέροχο Live.
2)Nαι θα αναπολώ τις στιγμές που έζησα σε αυτό το Live με την παρέα μου.
3)Ναι ο Steve Tyler ή αλλιώς Στέφανος για εμάς τους έλληνες ,ήτανε ωραία παρουσία καθώς και το υπόλοιπο band με ένα αν όχι εκπληκτικό, εντυπωσιακό Live performance
P.S Δεν θέλω να θίξω κανέναν, θέλω να έιμαι απλά ένας φιλήσυχος “συμforumίτης”,και να συνυπάρχω όπως όλοι έσεις!
Πριν μιλησεις για off topic πρέπει πρώτα να δείς τα δικά σου posts αγαπητέ.
Δηλαδή εσύ είσαι “οn topic” θες να πεις εδώ τώρα, που αναφέρεσαι στους προέδρους και τις ομάδες?
το thread δεν αναφέρει ούτε προέδρους ούτε ομάδες φίλτατε,
λέει πολύ απλά Aerosmith @ Καραϊσκάκη, 20/06
δηλαδή αναφέρεται πολύ απλά, στο band του Steve Tyler.
μήπως θές να σε παραπέμψω σε κάποιο subforumiko thread αγαπητέ?
χμμμ “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”, λοιπόν
έχεις ακονίσει το μαχαίρι χωρίς να υπολογίσεις την απόσταση του εχθρού σου.
φιλικά ,
-Jason20-
το θεατρο του παραλογου:lol::lol:
-lupin2112-
Δεν ειχα προσεξει οτι το χτυπημα ηταν διπλο (βλ. Nicknames-Aerosmith).
A star is born, οπως λεει κι ο awake.
Μαλακα, Lupin, ετσι και δε σταματησεις να μοστραρεις το 2112 που εγω κοτσαρα πρωτος σε αλλο τοπικ, θα γινουμε μπιλιες, να ξες. :x
Lupin
June 24, 2010, 1:40am
χαχα,απο εσενα το εχω δει οντως εδω,χαχαχα:lol:
(btw,προς υπερασπισην μου,ειναι αναποσπαστο μερος και του mail μου απο τοτε που το εκανα κατι χρονια πριν,οπωτε ελπιζω να κερδισω λιγους ποντους συμπονιας,κατανοησης και προδερμ:( )
Hταν σε ενα τοπικ, μαλιστα, που εγραψα +2112.
Τεσπα, επειδη, ειναι θεμα προωθησης των θεων, γραφ’ το παντου, μπας και μας λυπηθουν και τους δουμε λαιβ. :lol:
Lupin
June 24, 2010, 1:52am
ναι,εκεινο το τοπικ ειδα χτες και μου ηρθε:lol::lol:
φινγκερς κροσντ για Ρας,παντα
στο τι κατεβάζεις τώρα…
και μετά στο θρεντ των φανταστικ 4 …
χαχαχα
hopeto
June 25, 2010, 12:51am
Είδα αυτό μετά ρε,γι’αυτό έφαγα κόλλημα με τους “κάτι”-φάγους.
ChrisP
June 27, 2010, 2:57pm
Λίγα για Blasphemophagher, σας βιάζουν τ’ αυτιά.