ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΑ ΕΞΗΣ:
IRON MAIDEN - Kathreftis Diasteseon 30’’ X 20’’ A Real Dead One (Iron Maiden Holdings 1993, Licenced By Ils)
He’s back (in black)!
Αφού συμπλήρωσε τη δισκοθήκη του με τις συνεχείς αγορές από τις αγγελίες του forum, τώρα αρχίζει και τη διακόσμηση του σπιτιού του…
Καθρέφτης !? #-o
manos87
December 7, 2010, 1:30am
ΓΕΛΑΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΕΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΕΛΑΩ.
βεβαια, υπερχλωμο ναχουν σχεσει με τη ελληνικο σονισφηρ, αλλα ετσι και κατσουν και τους φερουν
ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΑ.
ο μπιφφυ κλαηρο λεει. δε μπορω, δεν αντεχω. κλαιω.
Τονεφαντάζομαι να ξεκινάει να πληκτρολογεί αυτό το ποστ και να μην ξέρει τι να πρωτοπεί :’)
Blaine:
οπως λεει και ο τιτλος ζητειται lead κιθαριστας για death metal μπαντα συγκεκριμενα.
[U]Απαραιτητη προυποθεση να γουσταρει να παιζει μουσικη του ειδους, και να ειναι καλος.[/U]
ηλικιες: 16-21 (συν-πλην κανα χρονο)
επισης επιθυμητο χαρακτηριστικο ειναι τα μακρια μαλλια ( )
τα μελη της μπαντας ειμαστε Ν.Σμυρνη και κανουμε προβες σε στουντιο εδω κοντα
Κατι σε [B]Heavy metal στυλ[/B] οπως [B]Metallica, Megadeath,Iron maiden[/B] σας κανουν;Γιατι εγω ειμαι κιθαριστας λιγο μικροτερος απο την ηλικια που ζητατε και ο κολλητοσμου παιζει ντραμς.([B]Και εχουμε και μακρια μαλλια[/B])
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters
Ποιες φημες λενε ρε για System? Απο τη στιγμη που η ανακοινωση ηταν (και παντα ηταν, δε ξερω τι το δεσατε κομπο για τα υπολοιπα) για το Αγγλικο Sonisphere, δεν υπηρχε περιπτωση να’ταν ΣΟΑΔ απο τη στιγμη που΄χουν συμβολαιο με το Download.
τα ιδια καθε φορα =/
λυπαμαι και για τον [B]johnmidget[/B], φαινεται ειλικρινα στενοχωρημενος =(
εχει ρεντα πως να το κανουμε
Πολύ μπροστά ο χρήστης Heavy Metal Mania. Ακούει deathmetal στους Metallica, τους Megadeth και τους Maiden. Τί να κλάσουμε μεις οι υπόλοιποι με τα συμβατικά αυτιά μας!
Double post γιατί τί να σου κάνει το έντιτ για τέτοια σκηνικά.
Gayest things ever:
Τελικά ο Μάνος ήταν μπροστά όταν τον πρότεινε στο “Αγαπάμε”.
Λίγο μετά, πάλι στο gayest things ever:
<3 <3 <3 <3 <3
alex1992
December 9, 2010, 11:19pm
το νέο κόμπο-φατάλιτη είναι ‘’’‘ποστ alex μετά bleedin μετα necromayhem’’’ όπου εμφανίζεται το θρετ πεθαίνει.παλιο γκαντέμηδες,
Αγαπάμε τραβόλτα ναι, πολύ γέλιο και τα σχετικά. Αλλά ειλικρινά απορώ πως διάφορα μέλη από το φόρουμ (και όχι one post users/περαστικοί) επιλέγουν να κάνουν συναλλαγές μαζί του
2009
43,92% 3.012.373 :!::!::!:
εδώ είναι η απορία…
εγώ θα αγόραζα σινδι από αυτόν μόνο και μόνο για να τον δω στην πραγματικότητα
Lupin
December 20, 2010, 7:25pm
Ειδα την προηγουμενη βδομαδα το Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Και ειχε και μια απο τις κορυφαιες σκηνες ολων των Harry Potter. Λεω για την σκηνη με τον Dobby το ξωτικο που του λεει η Bellatrix “Πως τολμας να αψηφας τους αφεντες σου?” και απανταει αυτος “I have no master”… Ολα τα λεφτα, μου θυμισε και λιγο Rebellion In Dreamland απο Gamma Ray…
και μετα γκαριζει ο παπαουερας οταν του λες οτι το target group της europowersmurfοσκηνης ειναι για ανηλικα:razz: