elfin
December 31, 2010, 11:58am
έλα ντε…το καλύτερο άφησε απέξω…:p:p:p:p
Aionios
January 2, 2011, 4:57pm
Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού αλλά αγαπώ και σέβομαι τον Ηρακλή και πραγματικά επειδή πολλοί φίλοι μου είναι οπαδοί και αλάνια, είμαι υπέρ των οπαδών και γενικά γνωρίζω ότι απο την μεριά της πολιτείας και του οργανωμένου παρά-κράτους θέλει κόσμο στην φυλακή, για να μην μπορεί να αντιδράσει
Όπως καταλαβαίνουμε το 2011 μας βρίσκει σε συνέχεια της τρομουστερίας…
Εύχομαι όλοι εδώ μέσα Γαύροι, Βάζελοι,Αριανοί,Απολλωνιστές, Ηρακλιδείς, Πανιώνιοι, Αεκτζήδες να καταλάβουμε το τι συμβαίνει…
ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
ΥΓ
[B][SIZE=“4”]Εξαιρώ τα παόκια[/SIZE][/B]
edit:[SPOILER]original: γιατί είναι η ντροπή των οπαδών[/SPOILER]
:’)
δεν έλεγε αυτό το μήνυμα…έγινε edit απο monterator
“…γιατί είναι η ντροπή των οπαδών”.
ο ΡΟΜΑΝΤΙΚ που όλοι αγαπάμε!
Γεια σας! Είμαι μέλος του συγκροτήματος Babylon Voodoo, ένα μαθητικό Progressive Metal συγκρότημα από την Αθήνα. Έχουμε επηρεαστεί από μπάντες σαν τους Led Zeppelin, Pink Floyd, Opeth, Dream Theater, Black Sabbath. Ακολουθήστε το link, για να ακούσετε το τραγούδι μας στο youtube!
http://www.youtube.com/watch?v=ERC7az6Aiyk
Ευχαριστούμε!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα, στο ροκινπάνθεον.
Neniel
January 11, 2011, 12:09am
Σωστός ο από πάνω παππούς.
Α ρε πουστη Σαμαν, γελασα παλι !! :lol::lol::lol:
Astaldo
January 13, 2011, 1:23am
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ. ΑΡΝΟΥΜΑΙ!!!
αχαχαχαχαχαχχαχαχχααχαχαχ
Astaldo
January 13, 2011, 12:02pm
Ντάξει απλά έπος ο σάμαν!!!
elfin
January 13, 2011, 1:06pm
:lol::lol::lol::lol::lol: αυτά είναι!!!
Δεν παίζει να έχω ακούσει πιο καμμένη ερώτηση…ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ότι ανθρώπινος εγκέφαλος σκέφτηκε να ρωτήσει αυτό μετά από τις φωτό που παρέθεσε η Amarath…
Ύστερα από τα ντετεκτιβιλίκια του στις οκογενειακές ιστορίες είμαι πεπεισμένος ότι ο JTN δεν την έκανε τυχαία την ερώτηση, κάτι ξέρει και περιμένει την ευκαιρία να το φανερώσει.
martian
January 18, 2011, 4:26pm
Γιατι ΠΡΕΠΕΙ να το δουν και αλλοι. Μου φτιαχνει την μερα. Απο τοτε που το ποσταρε ο Brein.