Καλυτερες ατακες που εχουν ειπωθει μεσα στο forum

Τοση γρινα ουτε σε αγωνα που περιγραφει ο συριγος δεν εχει πεσει.

Αν δεν έχει ιδέα κάποιος από μουσική τον απαξιώνει και 12χρονο παιδί. Δεν έχει να κάνει με παλιό και νέο στο φόρουμ, αλλά τι απόψεις, τι ακούσματα έχεις και τις γνώσεις. Εγώ καινούργια είμαι, δέχτηκα χαβαλέ, έκανα. Κράζω κιόλας. Μια χαρά μου απαντούν και στη μουσική. Δεν καταλαβαίνω τι τρέχει? Και ας μην έχω 12000 ποστς.

Εσύ τι κάνεις των ρομπέν των δασών των καημένων του φόρουμ?

Αχ νιώθω λίγο άβολα… :oops: :stuck_out_tongue:

Ναι ρε, συμφωνώ εν μέρει σε ό,τι λες, με τη διαφορά όμως ότι εγώ εκτιμώ την πλάκα και την λεπτή ειρωνεία, να το’ πω, όταν γίνεται με ωραίο τρόπο και εξακολουθώ να μην βρίσκω αστεία τα σχόλια που με υποβιβάζουν, ειδικά όταν λέγονται από άτομα που δε με ξέρουν, κι ούτε πρόκειται να με μάθουν, στο ελάχιστο. Όπως πιο παλιά που είχε σχολιαστεί ότι δεν έχω προσωπική ζωή, εμένα με ενοχλεί μία τέτοιου είδους ειρωνεία ειδικότερα αν ο άλλος δε με γνωρίζει και αγνοεί παντελώς τους λόγους που με ώθησαν να γραφτώ στο φόρουμ. Ούτε ιντερνετική περσόνα θέλω να το παίξω, ούτε να παραβγώ σε εξυπνάδα, γελάω με το πραγματικό χιούμορ και είμαι ειλικρινής αν κάτι με ενοχλεί, τόσο απλό! Τέλος πάντων, το λήγω εδώ το θέμα, γιατί κούρασε. Ούτως ή άλλως, βαρέθηκα να ασχολούμαι με χρήστες που δεν έχουν καμία σημασία για μένα (αυτό δεν πάει σε σένα, εννοείται) και να γκρινιάζω για πράγματα που δεν πρόκειται να αλλάξουν. :slight_smile:

Μα που είναι τα παλιά ροκινγκ πειράγματα…έχει πέσει το επίπεδο σε αυτό το φόρουμ [-X

Συμφωνείς, λες, αλλά δε νομίζω ότι κατάλαβες τι γράφω.

Πρώτον: δεν έχει σημασία αν το “παίζεις” ιντερνετική περσόνα - είσαι. Εκ των πραγμάτων. Απ’ τη στιγμή που κανένας από μας δεν εμφανίζεται εδώ ως πραγματικό πρόσωπο αλλά ως ένας χρήστης με ένα χαριτωμένο παρατσούκλι και μια χαριτωμένη εικονίτσα από δίπλα, δε βλέπω και το νόημα να αντιδρά ως πραγματικό πρόσωπο σε πραγματικές συνομιλίες.

Δεύτερον: και επειδή ακριβώς εδώ μέσα ΔΕΝ είσαι πραγματικό πρόσωπο αλλά μόνο η περσόνα που έχεις φτιάξει για τον εαυτό σου στο ίντερνετ, δεν έχει κανένα νόημα το να σε “ξέρει” ο άλλος. Όταν σε δουλεύει, όταν σε ειρωνεύεται, όταν σε κράζει, ακόμα κι όταν σε βρίζει, δεν τα κάνει όλα αυτά σε ΣΕΝΑ αλλά στη Silent Winter, την τάδε χρήστρια του ρόκιν φόρουμ.

Τρίτον: κατανοητό το να σε ενοχλούν κάποια πράγματα που γράφονται για σένα (έστω κι αν στην πραγματικότητα δε γράφονται όπως είπαμε για σένα, αλλά τέλος πάντων). Ποιός ο λόγος όμως να εξωτερικεύσεις τη δυσφορία σου; Ούτε στο ελάχιστο δε σε επηρρεάζουν. Στην τελική, πούλα τρέλα. Και ο άλλος που μπορεί να έχει φάει κόλλημα και να σε κυνηγάει εδώ μέσα ή απλά δεν έχει τι να κάνει και είπε να την πέσει σε κάποιον χρήστη, απλά θα σ’ αφήσει ήσυχη.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα εδώ μέσα.

…και επειδή πολύ το κουράσαμε με τις κλάψες, ας επιστρέψουμε ον τόπικ με την ατάκα της χιλιετίας.

Στην πραγματικότητα δε με κόφτει πάρα πολύ για τον εαυτό μου… Μου χουν πει διάφοροι νεόφερτοι διάφορα και εκφράζω την αντίθετη άποψη κι αυτό που θεωρώ σωστό. Τον εαυτό μου μια χαρά τον υπερασπίζομαι, δε χρειάζεται να κλαφτώ. Το υπόλοιπο ποστ σου το θεωρώ μάλλον αρλούμπα και δεν το σχολιάζω γιατί ούτε συ κατάλαβες τί είπα.

Ό,τι κ να κάνω τί ακριβώς σε κόφτει κοπελιά; Νομίζεις ότι πέταξες εξυπνάδα; Δεν πα να παίξεις παραπέρα; :wink:

φαντάσου και να κλαιγόσουν κιόλας…

κάτσε να σου εξηγήσω καλύτερα την αρλούμπα μου.

Δεν εγκρίνω, αλλά ούτε κάνω σαν γκομενίτσα.

οκ τώρα; είναι δύσκολο να το καταλάβεις…είσαι ερωτευμένος μάλλον

[COLOR=“White”].[/COLOR]

Ειναι και οι γνωστοί άγνωστοι που θέλουν ντε και καλα να αρπαχτούν για τα δίκια των αλλων , λες και εχουμε σωματοφυλακή.Πειτε τον γκαιλε σας κατευθείαν να τελειωνουμε

Ουτως ή αλλως πλεον το φορουμ ειναι τοσο ήσυχο , σιγα τα δρώμενα.Και γενικα το φορουμικο-μπουλινγκ θεωρω πως ειναι τρε μπαναλ για την εποχη , περασε και αυτο

Πειτε καμμιά ατακα

για άλλη μία φορά πιάνεται ο Τσίπρας ξεβράκωτος στη κάμερα σχετικά με τις [B][B]σταλινικές καταβολές[/B][/B] τόσο τις δικές του όσο και των φίλων του.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ :!:

εντάξει, το πόντιουμ το τελευταίο τριήμερο έχει τριπάρει, χαλαρά.
σοσιαλιστικός σουρεαλισμός

προτεινω να μετονομαστει σε potium

Μερικά καλά παιδιά το έχουν μετατρέψει σε ητανενασπόντιουμ, πάντως.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΑ ΠΗΓΗ! :!:

ΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΡΕΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΤΙΜΗ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΠΗΓΗ :!:

Λέρη θεέ, πάρε την ΠΑΕ:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=27804

Όλο το θρεντ.

Γενικά, μόνο αγγελίες πλέον ακόμα κι αν αυτές γίνονται στα πιο άσχετα σαμπφόρα.

[FONT=“Tahoma”][SIZE=“7”][B]ΛΕΡΙΣ <3 <3 <3[/B][/SIZE][/FONT]

τι να πρωτοπιασεις… :’)