καλυτερη φορουμικη αττακα που εχω ακουσει ειναι.αυτος που ποσταρει συνεχως ειναι ποστης?#-o :lol: να μην πω και ποσταρας χαχαχαχ
Έχεις δίκιο, ο τύπος το ‘‘έχει’’ 8) :!:
…
O συγκεγκριμένος τύπος που έβαλες έχει πει τα απίστευτα.
δεν ειναι ατακα αλλα εκπεμπει ενα μισος και πιστευω αξιζει τη θεση του εδω
ποση τρουιλα παραπανο
Eίναι τόσο τρου που αν μου έλεγε ότι τα γράφει αυτά ειρωνευόμενος τους μεταλχεντζ θα τον πίστευα.
Όχι ρε γαμώτο!
Δεν πρόλαβα έγκαιρα το πραγματικά κατατοπιστικό ποστ του salon.
καλο!
σε αυτο το ποστ φαινετε το μεγαλειο του βεντερ που στις 25 δεν ποναει οταν οι αλλοι πονανε στις 6
Σχόλιο Ryche για τους Pain of Salvation στο Rock 'em All και απάντηση-απόλαυση του DarthVader:
πουτ δε κοτ νταουν σλοουλυ.
αλαξτε το τιλτο του τοπικ στο ονομα του
ρε αλλαξτε το σας λεω.
:lol: :lol: :lol:
Αλήθεια τι έγινε το '99?
Στη συναυλία του 99 ένας “οπαδός” έφτυνε πάνω στη σκηνή και σε κάποια φάση ο Dickinson τα πήρε, διέκοψε το “Powerslave” στη μέση και τον έκραζε.
Το 2 Minutes διέκοψε. Μαλακία να πρέπει να το ακούσεις 2 φορές σε ένα βράδυ. Θα αυτοκτονούσα.
Ναι έχεις δίκιο, το τσέκαρα τώρα. Μήπως σε άλλη ζωή ήσουν ελέφαντας? Τι μνήμη ειν αυτή?
Ελέφαντα.
Μην ξεχάσω στα αναφερθώ στη συγκίνηση και το δάκρυ στο μάμμυ παρτ. Σεντ Άνγκερ, κανείς δε νοιάζεται βασικά δικέ μου τι κάνεις και σε ποιον τη λες, μόνος σου χαίρεσαι. Να το πω κι αυτό μια φορά δηλαδή. Στο κάτω κάτω, είσαι ο St. Anger. Ποιος δίνει ένα σκατό.
Απο τον _UnHoLyMaRtYr…
Να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους πάσης φύσεως δασκάλους που είχα σε όλη μου τη ζωή, και μου έδωσαν θάρρος, φώτιση και γνώση. Να ευχαριστήσω επίσης τον Κυρ-Στέργιο το μαραγκό, ο οποίος μου έμαθε τι σημαίνει ζωή και τι να είσαι άντρας, καθώς και πως γυαλίζουμε τα παπούτσια μας όταν βρέχει και λασπώνουν οι μύτες. Είναι τιμή μου να παραλαμβάνω ένα τέτοιο βραβείο.