μαλλον το ρουλα=χαος ειναι καλυτερο.
Δατς γουαη.
oi gayroi του φορουμ δεν παλευονται…
Ροκ εισαι 15 χρονων…Οι γαυροι του φορουμ κατα μεσο ορο εχουμε ηλικια γυρω στα 24.
Ποιος πιστευεις οτι εχει δει περισσοτερη μπαλα και μπορει να ειναι πιο αντικειμενικος?
Εχεις καταλαβει οτι με αυτους που τσακωνομαστε συνεχεια στα αθλητικα εισαι εσυ (15 χρ) ,ο Παοκτσης (15 χρ) και ο δατς γουαι (16 χρ).Σου λεει κατι αυτο?
ΕντιΕγω ποτε δε θα σε ελεγα βλαμμενο λογω ηλικιας.Ζαβο ομως θα σε ελεγα ανετα
οχι δεν μου λεει τιποτα…τα 8 χρονια που βλεπω μπαλλα μου φτανουν για να εχω αποψη…και εχω παιξει κ μπαλλα…με αυτα που λετε απλα κρινω πως δεν ειστε αντικειμενικοι
εντιτ : δεν πιστευω πως μπορει καποιος να χει αποψη για καποιον αλλο μεσα απο ενα φορουμ…εγω αυτο το ειπα μονο για τα αθλητικα
Εκτος συναγωνισμου.
και εγω σα αγαπαω
ολοι κατα βαθος ειμαστε βλαμμενοι απλα μονο εγω το χω καταλαβει…ναι αλλα αφου ειμαι ο μονος βλαμμενος που εχει καταλαβει οτι ειναι βλαμμενος…μηπως δεν ειμαι και τοσο βλαμμενος…πφφ μπερδευτηκα
16,58)
μην λεμε τα ιδια ξανα…δηλαδη μονο η ηλικια μετραει στο αμα ξερεις μπαλα…γενικα απο αυτα που λες στα αθλητικα…ΑΥΤΟ
όχι αναγκαία. Οι πάρα πολύ βλαμμένοι, έχουν επίγνωση της κατάστασης τους…
ναι αλλα μηπως το βλαμμενος ειναι ανεπαρκης λεξη για να με χαρακτηρισει
Έχει ήδη προταθεί ο όρος “thats why”. Έχε υπομονή…
Και ο Κατελης ξερει οτι ειναι βλαμμενος αλλα βγαλει λεφτα απο αυτο!Εσυ οχι!
Αρα εισαι 2 φορες βλαμμενος
συνηθως λες πετυχημενα και ξυπναω τους γονεις μου με το ενοχλητικο γελιο μου αλλα με τα συμπαθειο κιολας αυτο ηταν μεγιστη μαλακια
μεχρι ποσες φορες βλαμμενος μπορει να σαι??
έχω και πιο έξυπνα, αλλά τα κρατάω για να τα πω σε κάποιον πιο έξυπνο
Εσυ ανετα χτυπας +οο²
να αυτη ηταν εξυπνη μαλακια ομολογουμενως αλλα γιατι βαζεται αυτη την κωλογλωσσα να ουμε για να μην παρεξηγηθει κανεις??/
δεν ξερω τι ενοεις ,δεν σε αντιλαμβανομαι εσυ ομως το εξης νουμερο βλακειας 6.023 επι 10 εις την 23
Ειναι που ριχνω το επιπεδο για να γινω κατανοητος σε εσενα