House Of The Dragon [GoT thread]

[CENTER][SIZE=“5”]WINTER IS COMING![/SIZE][/CENTER]

Με μεγάλη υπερηφάνεια και χαρά σας ανακοινώνω ότι την ΑΝΟΙΞΗ θα αρχίσει να προβάλλεται στο HBO η σειρά “Game of Thrones”, η οποία είναι η τηλεοπτική απόδοση του ομόνυμου βιβλίου της πολυδιαβασμένης σειράς βιβλίων φαντασίας “A Song Of Ice And Fire” του George R. R. Martin! (απ’όπου πήρα και το username μου εδώ στο ρόκιν)

http://en.wikipedia.org/wiki/A_Song_of_Ice_and_Fire

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δω επιτέλους στην οθόνη το βιβλίο που αγάπησα!!! Και είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ καλή απόδοση, μιας και είναι “υπο την επίβλεψη” του ίδιου του Μάρτιν… (ο οποίος μας χρωστάει ακόμα 3 βιβλία της σειράς… το ένα όπου να’ναι θα το δούμε, αλλά τα άλλα 2?? που είναι??? να προλάβεις να τα εκδόσεις ΠΡΙΝ πάθεις τίποτα κύριε Μάρτιν… γιατί αλλιώς θα εξαγριώσεις ΠΟΛΥ κόσμο!!)

Βαζω οπότε με τη σειρά τα 3 trailers:

Game Of Thrones “Winter Is Coming” Tease
Game Of Thrones Official “Raven” Tease

Game Of Thrones: Clip Tease (HBO)

στο τρίτο link, δώστε ιδιαίτερη προσοχή παρακαλώ στην δικιά μου την UNBURNT!!! την οποία υποδύεται η [SIZE=“3”]Emilia Clarke[/SIZE]

Εδώ είναι το Cast της σειράς ανάλογα με τους Οίκους που ανήκει ο κάθε χαρακτήρας!
http://winter-is-coming.net/features/cast/

1 Like

Οκ αυτά είναι ωραία νέα φυσικά! Στην αρχή σκέφτηκα ότι παίζει να είναι ψιλομούφα αλλά απο τη στιγμή που θα είναι υπό την επίβλεψη του Martin ε λογικά το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά καλό!!!

Αναμένουμε λοιπόν!!! :smiley: :smiley:

Ωωωωω!κι άλλοι φαν!:smiley:
Έτσι, στηρίζουμε τα βιβλία και ελπίζουμε η σειρά να είναι το ίδιο άψογη!

@UnburntKhaleesi, respect στο nickname!:slight_smile:

Word.

Επίσης, μόνο εμένα μου φάνηκε η Cersei λιγότερο τσουλάκι απ’ότι την περίμενα;

Για υλικό, εδώ: http://www.makinggameofthrones.com/?cmpid=ABC587

Word.

Επίσης, μόνο εμένα μου φάνηκε η Cersei λιγότερο τσουλάκι απ’ότι την περίμενα;

Για υλικό, εδώ: http://www.makinggameofthrones.com/?cmpid=ABC587

Επίσης, ΝΙΩΣΤΕ εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=PZ5p18wIQEI

σ’ευχαριστώωωωω!!!

όσον αφορά τη Cersei, ναι… συμφωνώ απόλυτα μαζί σου…!! και το “τσουλάκι” είναι επιηκές γι’αυτήν… !!!

όσα περισσότερα “preview” έχουμε απο τη σειρά… τόσο πιο πολύ ενθουσιάζομαι!!!
Πρώτα απ’ολα ο σιδερένιος θρόνος… μετά οι χαρακτήρες… οι αγαπημένοι και οι “μισητοί”… όλα λατρεμένα!.. Τόση δίψα να τα δω!..
Απο το βιβλίο σε έργα τέχνης… κι απο τις ζωγραφιές… στην οθόνη!!!..

ο σιδερένιος θρόνος με τον “βασιλοκτόνο” Jaime illustrated:

και ο σιδερένιος θρόνος: ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟΣ:

ο John Snow με τον Ghost εικονογραφημένοι:

και ο John Snow με τον Ghost: ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!

Αναμένουμε περισσότερες εξελίξεις!!!
Άλλο ένα site για ενημέρωση σχετικά με τη σειρά είναι και το: [U]http://geek-news.mtv.com/tag/game-of-thrones/[/U]

… … …

Επίσης, τελευταία νέα, απο το makinggameofthrones.com:
R.I.P.

GOT Actress Margaret John Passes Away

The ‘Game of Thrones’ family is mourning the loss of actress Margaret John, who died Tuesday, February 2, at the age of 84. Her career in television and filmed spanned more than 50 years before she took on the role of Old Nan on in the new series. GOT creators David Benioff and D.B. Weiss had this to say about her: “We were deeply saddened to hear about Margaret’s passing. She was a warm and wonderful person, and she was completely fantastic in her scenes with Isaac. We wish she could see them…but many people will, and they will love her. We will miss her terribly.”

Ειδα το τρειλερ και διαβασα και δυο τρια πραματα(δεν ηξερα καν για τα βιβλια)και μαρεσε πολυ σαν ιδεα!!μακαρι να ειναι καλο!!:smiley:

δεν το εχω διαβάσει και εγω αλλα εχει πολλες προοπτικές για επος…

Πού να παίξετε και το επιτραπέζιο! :stuck_out_tongue:

Απρίλη λένε, χμ;

Eπιτραπέζιο? requesting more info pls!:stuck_out_tongue:

yup, Aπρίλη!
Πιστεύω πως αυτή η μεταφορά θα είναι αρκετά καλή πάντως!Άντε να περάσει ο καιρός!!

Για όσους ενδιαφέρονται, η HBO έβγαλε στον αέρα τα πρώτα 12 λεπτά της σειράς: http://www.hbo.com/game-of-thrones/index.html#

Επίσης, κοντρίτσα μεταξύ Martin και Damon Lindelof (Lost). Κορυφαίες ατάκες εδώ: http://www.couchpotato.gr/2011/04/06/game-of-thrones-vs-lost/

Το είδε κανείς το πρώτο επεισόδιο; εμένα μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα βιβλία. Επίσης η σειρά ήδη ανανεώθηκε για δεύτερη season μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Κατά λάθος πέτυχα το trailer κάπου και κατέβασα να δω το πρώτο επεισόδιο. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα σχετικά με το όλο story και τα βιβλία και αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή. Να πω την αλήθεια βαρέθηκα και μετά το πρώτο μισάωρο άρχισα να κοιτάω το ρολόι. Δολοπλοκίες, έρωτες, προδοσίες όλα λιγάκι προβλέψιμα βασικά. Κρίμα γιατί η αρχική σκηνή ήταν γαμάτη.

ουτε γω εχω ασχοληθει με τα βιβλια, αλλα μαρεσε πολυ το πρωτο

κλασσικο HBO ομως, αργή αρχή, ομορφα ΒΥΖΑ, πανεμορφα σκηνικα, και σωστοι ηθοποιοι. Κλασσικη συνταγη, απλα εχει και μπορομιρ :stuck_out_tongue:

δηλαδη Emilia Clark, nuff said

χο, αυτη που παιζει ειναι και το αβαταρ της ανμπερντμπλαμπλαμπλα, δεν τοξερα

εδιτ, και ο κοντος θεος.

edit2: λωλ, ισως θαπρεπε να διαβασω το πρωτο ποστ.

Υποδειγματικό πρώτο επεισόδιο. Σου γνωρίζει όλους τους χαρακτήρες χωρίς να πλατειάζει αλλά και χωρίς να κάνει εκπτώσεις. Σε κάνει, σαν σειρά, να περιμένεις με ανυπομονησία μέχρι την επόμενη βδομάδα και να λες “επιτέλους, σωστό Fantasy στην TV”.

Τέλος, να πω πως ανανεώθηκε ήδη για 2η σεζόν.

Χμμ θέλω πρώτα να διαβάσω τα βιβλία και μετά. Βέβαια άκουσα και πολύ καλά λόγια. Από το λίγο που είδα, πολύ καλή παραγωγή που εντυπωσιάζει. Αν και λίγο βίαιο, πολύ αίμα:-s:-s

Όντας bookgeek θα προτιμούσα να διάβαζα τα βιβλία (που ούτως ή άλλως τα έχω στη λίστα των υποψηφίων να πάρω εδώ και πολυυυ καιρό)… Αλλά στην περίπτωση της σειράς αυτής μάλλον θα κάνω μια εξαίρεση και θα ξεκινήσω να την βλέπω.

Οι λόγοι? Φαίνεται πάρα πολύ καλή παραγωγή, απ’οτι βλέπω μαζεύει θετικά σχόλια, χρόνο για να διαβάσω τα βιβλία στην παρούσα φάση δεν έχω και, ναι, έχει κωλαράκια και βυζάκια, αυτό σε συνδιασμό με τα πάντα αγαπημένα fantasy settings είναι πολύ δυνατός συνδιασμός! :stuck_out_tongue:

δεν είμαι οπαδός των fantasy, ούτε καν, ούτε έχω διαβάσει τα βιβλία. είδα όμως ότι σχηματίστηκε ένα hype, και είπα να δω περί τίνος πρόκειται.
και μπορώ να πω πως το πρώτο επεισόδιο ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. λέει όλα όσα πρέπει να ειπωθούν σε ένα πρώτο επεισόδιο, χωρίς να πλατιάζει, και σκιαγραφεί τους χαρακτήρες τόσο καλά, που ήδη αναπτύσσεις κάποιες συμπάθειες (emilia clark it is) και αντιπάθειες. στηρίζουμε επίσης σπλατεριές και γυμνό, αν και σε αυτόν τον τομέα ο σπάρτακος τα λέει καλύτυερα… ήδη πάντως περιμένω για τη συνέχεια.
τέλος, ο sean bean είναι γεννημένος για τέτοιους ρόλους. όπως και να το κάνεις έχει την κλασική μεσαιωνική φάτσα. :stuck_out_tongue:

Μολις ειδα το 1ο επεισοδιο και μπορω να πω οτι εχω μεινει με το στομα ανοιχτο και ανυπομονω για το επομενο…

Με το κοψιμο του Legend Of The Seeker ειχα απογοητευτει και ελειπε μια τετοιου ειδους σειρα…

Τα εχει ολα…Τα τελεια σκηνικα και ιστορια, γαματο feeling, πολυ καλους και καταλληλους ηθοποιους και το απαραιτητο πορνο και αιμα που χρειαζεται…

Μολις προστεθηκε μια ακομα ανυπομονησια καθε βδομαδα και ειμαι πολυ περηφανος γι’αυτο…

Ωραίο thread Λυδιάκι με έψησες να δω κι εγώ τη σειρά και ξέρεις από ποιον θα τα δανειστώ…μουαχαχα! :stuck_out_tongue: