H.e.a.t. - Live in Athens 30/03/2019 - Gagarin

Για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, οι Σουηδοί Η.Ε.Α.Τ. το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στο Gagarin, !

2 Likes

τους είχε αποθεώσει ο @Vic για να δούμε…

1 Like

Άντε τυχεράκηδες! :smiley:

Δικαίως τους είχε αποθεώσει ο vic. Ήταν καταπληκτικοί το καλοκαίρι στα Χανιά.

2 Likes

Βαρκλώνη που είχα δεί με φιλαράκια, τούμπανοι. Απλά βγήκαν πολύ αργά.

1 Like

Τους έχω χάσει μετά τα 2 πρώτα δισκάκια αλλά σίγουρα είναι feel good φάση οπότε θα το έχω στα υπόψιν.

2 Likes

3o κατι έλεγε, στο 4ο έχουν φύγει πολλά μέλη, οπότε ήταν λίγο μάπα. Αλλά live…παρεπιπτοντως ο πρώτος τραγουδιστής βγάζει σόλο.

Address the Nation δισκάρα, Tearing Down the Walls ένα κλικ πιο κάτω αλλά πάλι πολύ καλός δίσκος. Έχουν ξεφύγει και στα δύο από το Eurovision rock των πρώτων δύο δίσκων. Στο 4ο θα βρεις και αμερικανιές. Αξίζουν σίγουρα να τα ακούσεις. Το τελευταίο δεν το έχω ακούσει.

1 Like

Ναι, ήταν καταπληκτική η εμφάνιση στα Χανιά και πρέπει να τονίσω ότι δεν σκόπευα καν να κάτσω να τους δω, ήθελα να πάμε να φάμε με την γυναίκα μου, απλά κάτσαμε λίγο να πάρουμε μια γεύση μιας και είχαν καλές συστάσεις.

"Για τους H.E.A.T. γνώριζα ότι είναι Σουηδοί που παίζουν hard rock της LA σχολής, ότι έχουν ένθερμους φίλους και ότι ήταν η μπάντα που οι διοργανωτές γούσταραν την ζωή τους που τους έφεραν - και μάλιστα πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τίποτα άλλο. […] Κάτσαμε με την Πόπη και τους περιμέναμε και το πρώτο πράγμα που έκανε μπαμ με το που βγήκαν ήταν ότι το επίπεδο ανέβηκε σκάλες. Ήχος, παρουσία (γέμισε η σκηνή, αν με εννοείτε) και ένας τραγουδιάρης, o Erik Grönwall, που παρέδωσε μαθήματα σε όλους τους παρευρισκόμενους για το πώς γίνεται. Μπρίζα ο τύπος. Μου θύμισε τον Sebastian Bach στο πόσο κοπανιόταν και την ενέργεια, με τζούρες χορού και στησίματος παλιού καλού Axl και ένα τσικ κούνημα αλά Mick Jagger. Όλα αυτά με τρομερή άνεση και αυθορμητισμό, χωρίς κομπιάσματα, χωρίς επαναλήψεις τύπου “are you ready”, απλά πράματα. Και φωνητικά άψογος.

Γενικώς, η μπάντα με κέρδισε. Κινούνταν μεταξύ Bon Jovi και πρώτου Skid Row ή late 80s Motley Crue - αλλά τα πλήκτρα και το γενικό κλίμα παρέπεμπε περισσότερο στην πιο ποπ πλευρά αυτού του hard rock ήχου. Δεν είναι και το πιο αγαπημένο μου είδος αλλά με το χέρι στην καρδιά πέρασα πάρα πολύ ωραία, τόσο πολύ που ξεχάσαμε και την μάσα και κάτσαμε σε όλο το σετ και το απολαύσαμε. […] Μπράβο στα παιδιά, σαφώς η ανώτερη εμφάνιση του διημέρου και μια πολύ ευχάριστη έκπληξη προσωπικά για μένα."

Λογικά σε κλειστό χώρο θα είναι ακόμα καλύτεροι οπότε προσωπικά θα τους συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όποιον γουστάρει να δει μια ωραία, κεφάτη συναυλία.

Ρε πάμε καλά 30 ευρώ + 1.5 ευρώ το εισιτήριο.

με τη λογική οτι θα έχει λίγο κόσμο και ο κόσμος που θα πάει - θα πάει οσο και να είναι το κάνουν. Εδώ οι Gotthard είχαν 300 + μόνο όταν παίξανε. Το κοινό αυτό δυστηχώς δεν πολυ πάει πλέον. παλια firehouse και talisman είχαν 600 + άτομα. Τώρα ψιλοπράγματα. Λογικά έχω άδεια και καλό λόγο να κατέβω εκτος απο το live.

Ξέρουμε πρόγραμμα;;;

Πόρτες: 20.00
D3lta on stage: 20.30
DANGERANGEL on stage: 21:15
H.E.A.T. on stage: 22:15

1 Like

Ο δεύτερος σταθερά αξιόπιστος :+1:

1 Like

Το μόνο αρνητικό είναι πως παίζουν λίγο πάνω από μια ώρα, κατά τα άλλα το σετλιστ απ’ ότι έχω δει είναι εξαιρετικό. Λίγες ώρες έμειναν!

Λαηβ της χρονιάς. Ήδη ιστορικό

Προσωπικά δεν βρίσκω κατάλληλα λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και άκουσα… Πείτε τα εσείς

2 Likes

Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει. Ήταν απίστευτοι.

1 Like

Επος αλλά και αναμενόμενο ! Και αφήστε μουσάτους και μουστακαλήδες μπαφολορδους να λένε οτι τα ομορφόπεδα χαλάσανε το μέταλ. Τα ομορφόπαιδα, φερανε γυναίκες στην φάση, αλλιώς θα είχε η όλη φάση όσες είχε η FCT του παλαί ποτέ.

1 Like

ε και τι έγινε ;;; Ζπρώξανε αυτοί ( μέχρι και ο μπασίστας φαντάζομαι ) κι εγώ γύρισα σπίτι . Μια ή άλλη :joy:

ακόμα δεν έχω ξεπεράσει ότι ο θεός ο φροντμαν έκανε αυτά που έκανε και παράλληλα ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΝΟΤΑ και ήταν εξωφρενικά τέλειος φωνητικά . Δεν υπάρχει το παιδί . Και ο κιθαρίστας δεν έχω λόγια παίξιμο - ήχο - κιθαρ. ιδέες

Αν έχω ένα αρνητικό να πω είναι ότι αυτά που ακούω τώρα σε studio εκδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν αυτό το αριστούργημα που είδα επί σκηνής . Δεν θα τους έδινα και μεγάλη σημασία αν άκουγα πρώτα κάτι από δίσκο . Όχι ότι κάτι shit city δε γαμούν αλλά χάνουν κάποια που άκουσα σε αλητεία & καύλα που βγάζουν όταν τους βλέπεις . Θα ακούσω πολύ προσεκτικά φυσικά στο μέλλον

ΕΥΤΥΧΩΣ πήγα ακούγοντας ένα κομμάτι από ατλαντις fm ( δε θυμάμαι καν πιο ) που με έπιασε ταράκουλο και από προτροπή του δασκάλου . ΕΥΤΥΧΩΣ γιατί με κατέληξαν ένα βήμα πριν το τατουάζ στο μπράτσο ξέρω γω τα μαλακισμένα :rofl:

και μόλις μπαίνει Απρίλης . Μεγάλη χρονιά η φετινή . Ήδη σε 15 μέρες είδα Saint & HEAT , λαηβ που έφαγα κατακέφαλο

ΥΓ : Τιμή και δόξα σε @Vic που έγκαιρα είχε κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΣΤΟΧΗ περιγραφή της μπάντας . Ακριβώς ό,τι περιέγραψε είναι οι τύποι ( υπάρχει και στο θρεντ )

1 Like

Οι Heat απο όσο ξέρω ταξιδεουν με τις γκομενές τους. οποτε σηκώνουν οικογενιακά βάρη.
Και δεν μετανιώνω το ταξιδάκι για να τους ξαναδώ.